23 Temmuz 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

sultan acaba özet verecek mi kanal d harika gitmiş atvde düşüş var trt iyi gitmiş
Ben Bilmem Eşim Bilir AB`de daha iyi. 6ya yaklaşabilir. Ama geçmez herhalde. Ben Bilmem Eşim Bilir Kanal D`yi hafta içi her gün birinci yapabilir. Ama tabii belli de olmaz. Ama yazda da birincilik Kanal D`de

Ben Bilmem Eşim Bilir AB`de daha iyi. 6ya yaklaşabilir. Ama geçmez herhalde. Ben Bilmem Eşim Bilir Kanal D`yi hafta içi her gün birinci yapabilir. Ama tabii belli de olmaz. Ama yazda da birincilik Kanal D`de

evet bugün abde 1 olabilir ben bilmem eşim bilir

doktorlari 7/24 saat verse show tv kanald saatlik reytinglerde showu geçemez :D
Zaten günde 2 defa Doktorlar ve Feriha yayınlayarak kaliteden ödün veriyor Show Tv kreys. Gwnde 3 aynı magazin programı yayınlıyor. O zaman Kanal D`de Arka Sokakları 7/24 versin hepsini geçsin ama olmaz. Ayrıca Ramazan olduğu için Doktorlar bu kadar arttı. Arka Sokakların zaten tekrarının 7 aldığını görmüşlüyümüz var

Ben Bilmem Eşim Bilir yıkmış ortalığı, helal! :D

Star'ın kutsal yolculuğu ilk 5'te yok. Anlaşılan yine ilk 100'e giremeyecek. :d

Bu akşam Trt1'deyim. :) "Charlie'nin Çikolata Fabrikası" var. Milyon kez izledim yine de izleyecem çok iyi. :D

Ben Bilmem Eşim Bilir yıkmış ortalığı, helal! :D

Star'ın kutsal yolculuğu ilk 5'te yok. Anlaşılan yine ilk 100'e giremeyecek. :d

Bu akşam Trt1'deyim. :) "Charlie'nin Çikolata Fabrikası" var. Milyon kez izledim yine de izleyecem çok iyi. :D
Ben Bilmem Eşim Bilir Tutmaz dediler, çakma dediler ama tuttu. Ayrıca Çakma falan değil. Bu tip programda ilk Kanal D`de çıkmıştı. İsmi de Kocam Size Emanetti. Sonra Show taklit politikasıyla Benim kocam bir Melek programını çıkardı ama çakma olduğu için tutmadı. Bu tamamen başka bir program

Ben Bilmem Eşim Bilir çok iyi gidiyor. İzledim bugün biraz iyi program başarısı şaşırtıcı değil. Bu tip yarışma yapılmıyordu uzun süredir.

Hayatımın Rolü'nde düşüş gözüküyor bu hafta ama bu çok normal. Star'ın 20'de koyduğu program hiç izlenmiyor. Hiç izlenmediği gibi sonrasındaki yapımları da olumsuz etkiliyor. Star'ın bütün dizilerinde düşüş görebiliriz bu hafta...

Ben Bilmem Eşim Bilir çok iyi gidiyor. İzledim bugün biraz iyi program başarısı şaşırtıcı değil. Bu tip yarışma yapılmıyordu uzun süredir.

Hayatımın Rolü'nde düşüş gözüküyor bu hafta ama bu çok normal. Star'ın 20'de koyduğu program hiç izlenmiyor. Hiç izlenmediği gibi sonrasındaki yapımları da olumsuz etkiliyor. Star'ın bütün dizilerinde düşüş görebiliriz bu hafta...

katılıyorum de azından özet verince ınsanlar yavaş yavaş ekran başına geçmeye başlıyordu şimdi 21'de özetsiz başlıyor ve önünde yayınlanan yapım yüzünden kimi ınsanlar bugün dizi yok diye düşünüyor olabilirler bence star Kutsal Yolculuk Hicret'i sahur programından sonra yayınlamalı

Evvet aynen admincim. :D

Aynı şeyi ben de defalarca söyledim. Star'ı o yolculuk programını kaldırıp eskisi gibi özet yayınlaması gerek bence. :)

- - - Ekleme - - -

sultan 4.86 özetimi ?

Yok yahu Muhteşem mi sandın sen. :D 4,86 yeni bölüm.

Son düzenleme: