23 Temmuz 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Evvet aynen admincim. :D

Aynı şeyi ben de defalarca söyledim. Star'ı o yolculuk programını kaldırıp eskisi gibi özet yayınlaması gerek bence. :)

- - - Ekleme - - -

Yok yahu Muhteşem mi sandın sen. :D 4,86 yeni bölüm.

su kutsal yolculuk hicret gece 4e atsa star ya h.rolü 3 reyting gelirse 1 saatlik reytinglerde toparlanir

muhtesem yüzyıl baslamalı ya özledim 5.47 45 dakikada aliyodu simdiki yeni bölmüler okadar alamiyor offffff :D

Ben Bilmem Eşim Bilir Tutmaz dediler, çakma dediler ama tuttu. Ayrıca Çakma falan değil. Bu tip programda ilk Kanal D`de çıkmıştı. İsmi de Kocam Size Emanetti. Sonra Show taklit politikasıyla Benim kocam bir Melek programını çıkardı ama çakma olduğu için tutmadı. Bu tamamen başka bir program
Senin soyledigine gore Kanal D surekli kendini tekrar ediyor o zaman hep ayni programlari ve dizileri yayinlayarak.

- - - Ekleme - - -

Zaten günde 2 defa Doktorlar ve Feriha yayınlayarak kaliteden ödün veriyor Show Tv kreys. Gwnde 3 aynı magazin programı yayınlıyor. O zaman Kanal D`de Arka Sokakları 7/24 versin hepsini geçsin ama olmaz. Ayrıca Ramazan olduğu için Doktorlar bu kadar arttı. Arka Sokakların zaten tekrarının 7 aldığını görmüşlüyümüz var
Su tekrarinin 7 aldigi ratingleri birde biz gorsek. :)

Of ya Hayatımın Rolü son sahne oynandı ve reklama girdi başlar başlamaz bitecek süresi normal dizilere göre kısa ben saatlik reytinglerde asıl reytinglerini göremeyeceğin diye üzülüyorum ):

Senin soyledigine gore Kanal D surekli kendini tekrar ediyor o zaman hep ayni programlari ve dizileri yayinlayarak.

- - - Ekleme - - -

Basit bir tarih attım 7 reyting geldi. 23 Ocak Pazartesi reytingleri. İstersen araştır

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]6[/TD]
[TD]ARKA SOKAKLAR (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]17:12:51[/TD]
[TD]18:49:22[/TD]
[TD]01:29:39[/TD]
[TD]7,08[/TD]
[TD]21,62[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

- - - Ekleme - - -

30 Ocakta ise Neredeyse 8 almış

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]4[/TD]
[TD]ARKA SOKAKLAR (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]17:06:06[/TD]
[TD]18:49:58[/TD]
[TD]01:32:21[/TD]
[TD]7,80[/TD]
[TD]22,88[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

- - - Ekleme - - -

[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 610"]
[TR]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl64, width: 41, bgcolor: transparent"]3[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl64, width: 339, bgcolor: transparent"]ARKA SOKAKLAR (TKR)[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl64, width: 79, bgcolor: transparent"]KANAL D[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl65, width: 58, bgcolor: transparent"]01:26:27[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl64, width: 50, bgcolor: transparent"]7,15[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl64, width: 43, bgcolor: transparent"]20,61[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kanal D ad çıkarmamış. Show Tv Doktorlarla bütün Türkiyenin diline dolanmıştı :d

İyiler her zaman dedikoduya sebebtir. Show TV'nin yaptigi hareketler bazilarinin gozune battigi icin boyle dedikodularin olmasi normal. Bunada resmen cekememezlik deniyor. :)

İyiler her zaman dedikoduya sebebtir. Show TV'nin yaptigi hareketler bazilarinin gozune battigi icin boyle dedikodularin olmasi normal. Bunada resmen cekememezlik deniyor. :)
Şu an Kanal D`nin açık ara önde olduğunu bile-bile onu kötülemek de çekememezliktir. Ayrıca ben kanal fanatikliği yapıb milleti kanaldan soğutmak istemiyorum. Zaten bütün kanallardan bu sayede soğudum.
7 reyting dedin neredeyse 8 aldığını koydum. Daha ne?

gecen hafta birileri hayatimin rolu tuttumu diyordu :)))))) daha oncede dedim h.rolu yazlik cocuk dizisi diger kanallar iddiali biseyler koyunca dagildi hemen

ben bilmem esim bilir kanald nin yarismalarinin en iyisi ama yinede kotu. bir mudet sonra sikilacaklardir insanlar starin aptalca belgesel yayinlamasida ekmegine yag suruyor. dini program izlemek istemeyen halka altarnatif oluyor

gecen hafta birileri hayatimin rolu tuttumu diyordu :)))))) daha oncede dedim h.rolu yazlik cocuk dizisi diger kanallar iddiali biseyler koyunca dagildi hemen

ben bilmem esim bilir kanald nin yarismalarinin en iyisi ama yinede kotu. bir mudet sonra sikilacaklardir insanlar starin aptalca belgesel yayinlamasida ekmegine yag suruyor. dini program izlemek istemeyen halka altarnatif oluyor

h.rolü ab iyi gider :)

Şu an Kanal D`nin açık ara önde olduğunu bile-bile onu kötülemek de çekememezliktir. Ayrıca ben kanal fanatikliği yapıb milleti kanaldan soğutmak istemiyorum. Zaten bütün kanallardan bu sayede soğudum.
7 reyting dedin neredeyse 8 aldığını koydum. Daha ne?

Kanal fanatikligi yapmiyorsan neden savunuyorsun o zaman? Bunun baska bi aciklamasi varsa soyle. Yani bu sende artik bir saplanti haline gelmiste. Kanal fanatikligi yapmiyorum dedigin halde en buyuk fanatikligi yaptiginin farkinda misin? Cok merak ettim.

adi cikaran showun kendi oldu. diger kanallarda dizi tekrari yayinliyor ama ust ustte iki bolum ardindan gece iki bolum :))) yapmiyor. sabah aksam yayinlarsan tekrarini olacagi bu

adi cikaran showun kendi oldu. diger kanallarda dizi tekrari yayinliyor ama ust ustte iki bolum ardindan gece iki bolum :))) yapmiyor. sabah aksam yayinlarsan tekrarini olacagi bu

Show TV'de bu sadece yazin gecerli. Ama Kanal D'de hep yazli kisli Arka Sokaklar ve Akasya Duragi yayinliyor ve toplam dort saat.

arkadaslar star sırf tükürdügünü yalamamak için akasya duragini koymuyor

ama show tükürdügünü yalaya yalaya bir hal oldu doktorlar feriha baslatmasi

yaz süprisi show klup farki yok çevir kazı yapmayin tükürdügüni yalayan tek kanal

:d :d :d

Kanal fanatikligi yapmiyorsan neden savunuyorsun o zaman? Bunun baska bi aciklamasi varsa soyle. Yani bu sende artik bir saplanti haline gelmiste. Kanal fanatikligi yapmiyorum dedigin halde en buyuk fanatikligi yaptiginin farkinda misin? Cok merak ettim.

Savunmak demek kanal fanatikliği mi demek?. Kendiniz öyle olduğunuz için herhangi bir kanalı savunanı hemen fanatik ilan ediyorsunuz. Ben her kanalın yapımlarını aynı değerlendiririm fanatiklik yapmam. Ben Doktorları da severek izliyorum ama sen aynı yapımlar yayınlanıyor Kanal D'dr diyorsun ben de Doktorları misal çekiyorum. Ben Bilmem Eşim Bilir Showdaki programın ćakması dedin, Buğra Asıl Cakma Showdaki, Kanal D'deki Kocam Size Emanet programından alınmış diye cevap verdi.
Uzun lafın kısası Kanal Fanatikliği sizin yaptığınızdır. Ben şu an Kanal D'de sadece YD tekrarı ve Annem Uyurken seyrediyorum. Ama mesela sen Showda ne başlasa fanatiği oluyorsun, kreys de Starda, halukda Foxda. Ama ben Kanal D'nin her dizi ve programını izleyip övmüyorum

Son düzenleme:
h.rolü ab iyi gider :)

oda telike milyoner var atv de onun onunu kesecektir

hz omer bekledigim gibi cikmadi araplar dizi isini bilmiyor cok agir bir dizi yapmislar cok kalabalik bir dizi islam tarihini bilmesem kim kimdir anlamak zor. konuyu daha az yayip karakterleri daha az tutmak cok daha iyi olurdu. dizi hz omerden ziyada cagriya dondu. sanirim haftaya hz omeri anlatacaklar. turkler acilen araplara dizi nasil yapiliri gostermeli yazik olmus okarar emek ve paraya