23 Ocak 2018 Salı Reyting Sonuçları

UTC varken Kadın'ı izleyen Total ve ABC izleyicisine tepkim:

Ufak tefek cinayetler ab lerde iyi gitmiş Kadınıda tebrik ediyorum
Edho güzel bir dönüş yapmış onuda tebrik ediyorum

Kızlarım İçin bir iki bölüme final yapar maalesef, Kanal D yaz dizisi olacak dizileri böyle zorlu günlere soktu. Kaçınılmaz son...

Kadın harika gidiyor, kitleyi kazandı ve ufak düşüşlerle bence günün kazananı olmuş. FOX baya tanıtımını yapıyor, tekrarını veriyor haliyle meyvesini de yiyor. Tebrikler.

Ufak Tefek Cinayetler'den çift rakam bekliyordum, bölüm baya övüldü. Yine de iyi oranlar almış, haftaya AB grubunda +10 gelecektir. Tebrikler.

Kanal D'nin gündüz kuşağı çöküşlerde. Hıçkırık ve Ekip Şahane için final kararı gelir herhalde kısa sürede.

UTC dün ki bölüme göre düşük gelmiş. Hafta en yüksek oranlarını alacağını düşünüyorum. Bölüm bomba olacak

Sende beğendin de çaktırmıyorsun işte.
3 bölüm izlemişsin halbuki 1 bölüm izlerim diyordun.

Biz kaliteli diziyiz aşkım Türk halkından bu kadar bile kaliteden anlamalarını beklemiyorduk o yüzen büyük başarı

Biz kaliteli diziyiz aşkım Türk halkından bu kadar bile kaliteden anlamalarını beklemiyorduk o yüzen büyük başarı
Kanal D hakkında ne düşünüyorsun?
Sende beğendin de çaktırmıyorsun işte.
3 bölüm izlemişsin halbuki 1 bölüm izlerim diyordun.
İlk 2 bölüm senaryosu sıkmıyordu oyunculardan rahatsız olsamda ama 3.bölümde dayanamadım dizi Merve napacak modunda devam edince bıraktım diğer akrakterlerden işe yarayan 1 tane bile yok siz nasıl sıkılmadınız hayret

@Yiğitt Kanal D dizisi olduğunu sen bu mesajı diyince fark ettim kontrol edip

Ay bacılık sende Arzu görünümle Merve çıktın ayol
Ne Mervesi izle daha neler neler olacak ilerde, hızlı hızlı geç sıkıldığın yerleri. Türk tv tarihinde bu derece psikolojik tahlillerle dolu dizi mi gelmiş. Her olay, replik insanı düşündürüyor aşko gerçekten otur bunlara dikkat ederek izle kopamayacaksın

Kiralık Aşkta Neriman gibi yapmışlar Aslıhanı böyle karakterler tutuyor ama Kiralık Aşkta Koriş falanda vardı bu dizide Aslıhanı kaşrılayabilecek başka karakter oluşturmamıslar tek başınada hiçbir oyuncu koca diziyi izlettirmez oyüzden kaçtım
@Harunnn60

Tatlım izle bence
Bu iş sensinz olmaz

Sana büyük resime bak diyorum büyük resime

Ömer çıktı mı
Arada bakıyorum.

@Thequeer @Harunnn60 hatrına daha kötülemicem
Tabi reyting konuları hariç
Bacılık yorumlarının başımızın üstünde yeri var yeter ki izlemeye devam et

Kanal D bugüne iddialı bir iş sokacaktır, rahat ol.

Ne kadar boş bir gün ya