Ömer çıktı mı Arada bakıyorum.
Bacılık yorumlarının başımızın üstünde yeri var yeter ki izlemeye devam et
Aaa hadi bakalım cnm Kızlarım İçin Salı başladığını bugün öğrendim hep 3 dizi anıldığı için bugüne başka ne yayınlanıyor bilmiyordumKanal D bugüne iddialı bir iş sokacaktır, rahat ol.
Kız boşver bunlar çekemiyor Bizi çekemeyen kitlenin biri Amerikan özentisi dizinin diğeri de yayından kaldırılmış dizinin fanlarıEşkiyama gelin Oktay Kaynarca , Olgun Şimsek , Mesut Akusta , Tarık Ünlüoğlu , Deniz Çakır , Sanem Çelik başka dizide 6-7 oyuncu kadroyu sayarsın bu saydıklarım sadece başroller
Yan oyuncular hariç oralarda da hep usta isimler var
Ömer'i hapishanede harcayacaklardı zor kurtulduÖmer çıktı mı Arada bakıyorum.
Bacılık yorumlarının başımızın üstünde yeri var yeter ki izlemeye devam et
Öyle arada denk gelirsem Alparslan İçin bakıyoruzAaa hadi bakalım cnm Kızlarım İçin Salı başladığını bugün öğrendim hep 3 dizi anıldığı için bugüne başka ne yayınlanıyor bilmiyordum
Ömer ölmedi cnm Aaaa demek sende izliyorsun @Thequeer
Çıktı mı yani hapisaneden ?Kız boşver bunlar çekemiyor Bizi çekemeyen kitlenin biri Amerikan özentisi dizinin diğeri de yayından kaldırılmış dizinin fanları
Ömer'i hapishanede harcayacaklardı zor kurtuldu
Hızır Ali daha iyi Yaptığı Mallıkların sebebide ortaya çıktıÖyle arada denk gelirsem Alparslan İçin bakıyoruz
Çıktı mı yani hapisaneden ?
Bilerek mi evlenmiş Selda’yla 😱Hızır Ali daha iyi Yaptığı Mallıkların sebebide ortaya çıktı
Şu eni etiketlediğim videoyu izlemediysen izle cnm büyük şok olucaksınBilerek mi evlenmiş Selda’yla 😱
ecünnüler kovalasın seni neyse haftaya edho çöker senin hızır aliyi öne çıkaracaklar gibi edho izleyen göbekli kıllı amca topluluğu senin parlak oğlanı sevmez kanalı değiştirirAaa okadar abartılıyor ama Ufak Tefek Ecünnüler Anne kadar başarılı değil
Anne totelde ezmiş Abc1 de önde , sadece Ab gurubund a arkada ama fark çok az 3 grububa bakınca Kadın şuan sizin Ufak Tefek Ecünnüleri eziyor @Yiğitt @Harunnn60 @Thequeer @sokak sanati @Forumdash @xemrexxx @MasacRE-
Tebrikler @xBUGRAx sessiz sedasız yapıyorsunuz hemde