23 Ocak 2018 Salı Reyting Sonuçları

UTC'yi çekemeyenler anten taksın. :A

Eşkiyama gelin Oktay Kaynarca , Olgun Şimsek , Mesut Akusta , Tarık Ünlüoğlu , Deniz Çakır , Sanem Çelik başka dizide 6-7 oyuncu kadroyu sayarsın bu saydıklarım sadece başroller :F

Yan oyuncular hariç oralarda da hep usta isimler var :A :A :A
Kız boşver bunlar çekemiyor :A Bizi çekemeyen kitlenin biri Amerikan özentisi dizinin diğeri de yayından kaldırılmış dizinin fanları :D

Ömer çıktı mı :A Arada bakıyorum.

Bacılık yorumlarının başımızın üstünde yeri var yeter ki izlemeye devam et :bhr:
Ömer'i hapishanede harcayacaklardı zor kurtuldu :A

Kanal D yakın zamanda final verir diziyi ama yayinlayacak hazirda dizisi kalmadi kanalin. Cok iddiali girdiler sezon basinda kanal olarak fakat maalesef sonuclar pek oyle olmadi.

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" ama TOTAL ile ABC1 reytinglerine hükümdar olur. İyi reytingler almaya devam ediyor dizi. :)

Aaa hadi bakalım cnm Kızlarım İçin Salı başladığını bugün öğrendim hep 3 dizi anıldığı için bugüne başka ne yayınlanıyor bilmiyordum :A

Ömer ölmedi cnm Aaaa demek sende izliyorsun :Z:Z:Z @Thequeer
Öyle arada denk gelirsem Alparslan İçin bakıyoruz :A

Kız boşver bunlar çekemiyor :A Bizi çekemeyen kitlenin biri Amerikan özentisi dizinin diğeri de yayından kaldırılmış dizinin fanları :D

Ömer'i hapishanede harcayacaklardı zor kurtuldu :A
Çıktı mı yani hapisaneden ? :A

Kadın ve UTC'yi izlediğim için bu reytingler şaşırtmadı. Kadın'ın daha iyi bir bölümü vardı.

Aaa okadar abartılıyor ama Ufak Tefek Ecünnüler Anne kadar başarılı değil :A

Anne totelde ezmiş Abc1 de önde , sadece Ab gurubund a arkada ama fark çok az 3 grububa bakınca Kadın şuan sizin Ufak Tefek Ecünnüleri eziyor :A :A :A @Yiğitt @Harunnn60 @Thequeer @sokak sanati @Forumdash @xemrexxx @MasacRE-

Tebrikler @xBUGRAx sessiz sedasız yapıyorsunuz hemde :A :A :A
ecünnüler kovalasın seni :A neyse haftaya edho çöker senin hızır aliyi öne çıkaracaklar gibi edho izleyen göbekli kıllı amca topluluğu senin parlak oğlanı sevmez kanalı değiştirir:A