Ömer çıktı mıArada bakıyorum.
Bacılık yorumlarının başımızın üstünde yeri var yeter ki izlemeye devam et![]()
Aaa hadi bakalım cnm Kızlarım İçin Salı başladığını bugün öğrendim hep 3 dizi anıldığı için bugüne başka ne yayınlanıyor bilmiyordumKanal D bugüne iddialı bir iş sokacaktır, rahat ol.![]()
Kız boşver bunlar çekemiyorEşkiyama gelin Oktay Kaynarca , Olgun Şimsek , Mesut Akusta , Tarık Ünlüoğlu , Deniz Çakır , Sanem Çelik başka dizide 6-7 oyuncu kadroyu sayarsın bu saydıklarım sadece başroller
Yan oyuncular hariç oralarda da hep usta isimler var![]()
![]()
![]()
Ömer'i hapishanede harcayacaklardı zor kurtulduÖmer çıktı mıArada bakıyorum.
Bacılık yorumlarının başımızın üstünde yeri var yeter ki izlemeye devam et![]()
Öyle arada denk gelirsem Alparslan İçin bakıyoruzAaa hadi bakalım cnm Kızlarım İçin Salı başladığını bugün öğrendim hep 3 dizi anıldığı için bugüne başka ne yayınlanıyor bilmiyordum
Ömer ölmedi cnm Aaaa demek sende izliyorsun@Thequeer
Çıktı mı yani hapisaneden ?Kız boşver bunlar çekemiyorBizi çekemeyen kitlenin biri Amerikan özentisi dizinin diğeri de yayından kaldırılmış dizinin fanları
Ömer'i hapishanede harcayacaklardı zor kurtuldu![]()
Hızır Ali daha iyiÖyle arada denk gelirsem Alparslan İçin bakıyoruz
Çıktı mı yani hapisaneden ?![]()
Bilerek mi evlenmiş Selda’yla 😱Hızır Ali daha iyi![]()
![]()
Yaptığı Mallıkların sebebide ortaya çıktı
![]()
Şu eni etiketlediğim videoyu izlemediysen izle cnm büyük şok olucaksınBilerek mi evlenmiş Selda’yla 😱
ecünnüler kovalasın seniAaa okadar abartılıyor ama Ufak Tefek Ecünnüler Anne kadar başarılı değil
Anne totelde ezmiş Abc1 de önde , sadece Ab gurubund a arkada ama fark çok az 3 grububa bakınca Kadın şuan sizin Ufak Tefek Ecünnüleri eziyor![]()
![]()
@Yiğitt @Harunnn60 @Thequeer @sokak sanati @Forumdash @xemrexxx @MasacRE-
Tebrikler @xBUGRAx sessiz sedasız yapıyorsunuz hemde![]()
![]()
![]()