Sen bizi bırak da Kaos haftaya başlıyor mu bari3 kadın dizisi birbiriyle kapışmış. EDHO baya etkilenmiş
Sende beğendin de çaktırmıyorsun işte. 3 bölüm izlemişsin halbuki 1 bölüm izlerim diyordun.Aaa okadar abartılıyor ama Ufak Tefek Ecünnüler Anne kadar başarılı değil
Anne totelde ezmiş Abc1 de önde , sadece Ab gurubund a arkada ama fark çok az 3 grububa bakınca Kadın şuan sizin Ufak Tefek Ecünnüleri eziyor @Yiğitt @Harunnn60 @Thequeer @sokak sanati @Forumdash @xemrexxx @MasacRE-
Tebrikler @xBUGRAx sessiz sedasız yapıyorsunuz hemde
Kanal D hakkında ne düşünüyorsun?Aaa okadar abartılıyor ama Ufak Tefek Ecünnüler Anne kadar başarılı değil
Anne totelde ezmiş Abc1 de önde , sadece Ab gurubund a arkada ama fark çok az 3 grububa bakınca Kadın şuan sizin Ufak Tefek Ecünnüleri eziyor @Yiğitt @Harunnn60 @Thequeer @sokak sanati @Forumdash @xemrexxx @MasacRE-
Biz kaliteli diziyiz aşkım Türk halkından bu kadar bile kaliteden anlamalarını beklemiyorduk o yüzen büyük başarıAaa okadar abartılıyor ama Ufak Tefek Ecünnüler Anne kadar başarılı değil
Biz kaliteli diziyiz aşkım Türk halkından bu kadar bile kaliteden anlamalarını beklemiyorduk o yüzen büyük başarı
Kanal D hakkında ne düşünüyorsun?
İlk 2 bölüm senaryosu sıkmıyordu oyunculardan rahatsız olsamda ama 3.bölümde dayanamadım dizi Merve napacak modunda devam edince bıraktım diğer akrakterlerden işe yarayan 1 tane bile yok siz nasıl sıkılmadınız hayretSende beğendin de çaktırmıyorsun işte. 3 bölüm izlemişsin halbuki 1 bölüm izlerim diyordun.
İlk 2 bölüm senaryosu sıkmıyordu oyunculardan rahatsız olsamda ama 3.bölümde dayanamadım dizi Merve napacak modunda devam edince bıraktım diğer akrakterlerden işe yarayan 1 tane bile yok siz nasıl sıkılmadınız hayret
@Yiğitt Kanal D dizisi olduğunu sen bu em sajı diyince fark ettim kontrol edip
Kiralık Aşkta Neriman gibi yapmışlar Aslıhanı böyle karakterler tutuyor ama Kiralık Aşkta Koriş falanda vardı bu dizide Aslıhanı kaşrılayabilecek başka karakter oluşturmamıslar tek başınada hiçbir oyuncu koca diziyi izlettirmez oyüzden kaçtım @Harunnn60Ay bacılık sende Arzu görünümle Merve çıktın ayol Ne Mervesi izle daha neler neler olacak ilerde, hızlı hızlı geç sıkıldığın yerleri. Türk tv tarihinde bu derece psikolojik tahlillerle dolu dizi mi gelmiş. Her olay, replik insanı düşündürüyor aşko gerçekten otur bunlara dikkat ederek izle kopamayacaksın
Tatlım izle bence Bu iş sensinz olmazKiralık Aşkta Neriman gibi yapmışlar Aslıhanı böyle karakterler tutuyor ama Kiralık Aşkta Koriş falanda vardı bu dizide Aslıhanı kaşrılayabilecek başka karakter oluşturmamıslar tek başınada hiçbir oyuncu k oca diziyi izlettirmez oyüzden kaçtım @Harunnn60
Sana büyük resime bak diyorum büyük resimeKiralık Aşkta Neriman gibi yapmışlar Aslıhanı böyle karakterler tutuyor ama Kiralık Aşkta Koriş falanda vardı bu dizide Aslıhanı kaşrılayabilecek başka karakter oluşturmamıslar tek başınada hiçbir oyuncu koca diziyi izlettirmez oyüzden kaçtım @Harunnn60
Sana büyük resime bak diyorum büyük resime
Eşkiyama gelin Oktay Kaynarca , Olgun Şimsek , Mesut Akusta , Tarık Ünlüoğlu , Deniz Çakır , Sanem Çelik başka dizide 6-7 oyuncu kadroyu sayarsın bu saydıklarım sadece başrollerTatlım izle bence Bu iş sensinz olmaz
Fesatlıktan izlemedim demiyor daAaa okadar abartılıyor ama Ufak Tefek Ecünnüler Anne kadar başarılı değil
@Thequeer @Harunnn60 hatrına daha kötülemicem Tabi reyting konuları hariçFesatlıktan izlemedim demiyor da
Ömer çıktı mı Arada bakıyorum.Eşkiyama gelin Oktay Kaynarca , Olgun Şimsek , Mesut Akusta , Tarık Ünlüoğlu , Deniz Çakır , Sanem Çelik başka dizide 6-7 oyuncu kadroyu sayarsın bu saydıklarım sadece başroller
Yan oyuncular hariç oralarda da hep usta isimler var
Bacılık yorumlarının başımızın üstünde yeri var yeter ki izlemeye devam et
Kanal D bugüne iddialı bir iş sokacaktır, rahat ol.İlk 2 bölüm senaryosu sıkmıyordu oyunculardan rahatsız olsamda ama 3.bölümde dayanamadım dizi Merve napacak modunda devam edince bıraktım diğer akrakterlerden işe yarayan 1 tane bile yok siz nasıl sıkılmadınız hayret
@Yiğitt Kanal D dizisi olduğunu sen bu mesajı diyince fark ettim kontrol edip