Bully'i niye çağırıyon yandaşlar.
Bully'i niye çağırıyon yandaşlar.
Peşin hüküm verme kız çıta bacak daha ilk bölüm.kara ekmek tutmayacağı çok belliydi iyi başlangıc falan yapmadı totel 3 ab 2 reyting iyi başlangıcmı oluyor kçk dizisi totel 4 ab 2 alıyor diye final yapıcaklar
beyaz akranfil 3 ortalama alıyor diye yayından kaldırıldı 5 bölümde falan
kara ekmek 3 reytingi geçemez kimse 4 ortalama beklemesin hatta bir iki hafta sonra akra ekmek 2 reyting ortalamada kalıcak 10 bölümü göremez bu dizi yazılarım burada kalsın yine ben demiştim derim yayından kaldırılma haberi gelince
ben tanıtımları görünce söylemiştim tutmaz diye bölümü bile beklemeden cnmPeşin hüküm verme kız çıta bacak daha ilk bölüm.
Kaçak son bölümüyle 4 reyting alıyordu bu ilk bölümüyle 4 reyting aldı dur hele.ben tanıtımları görünce söylemiştim tutmaz diye bölümü bile beklemeden cnm
3 reyting aldı bee totel 3 ab 2Kaçak son bölümüyle 4 reyting alıyordu bu ilk bölümüyle 4 reyting aldı dur hele.
Dizi gayet güzel ABC1 grubunda 4 reytingle başladı.3 reyting aldı bee totel 3 ab 2
aynı oranları beyaz karanfil alıyor diye yayından kaldırıldı
ayrıca kara ekmek 3 reytingi geçemez ve 2 reytinge düşücekler totel gurubundada
ayoll tanıtımlara baktım yeni nesile örnek bir dizi geliyor dedim
babasına eziksin sen diye hakaretli konusan kız çocukları
kızını oroo--- olarak gören ve döven bir baba
lanlu lunlu erkeksi konusan kızlar
başkasından hamile kalan bir kız
gerçekten örnek bir dizi demiştim tanıtım fragmanlarında reytinglerde tam beklediğim gibi kötü başladı
abc gurubuda neymiş beee reklamla alakalı oDizi gayet güzel ABC1 grubunda 4 reytingle başladı.
Gelecek hafta görüşürüz.abc gurubuda neymiş beee reklamla alakalı o
totel 3 ab 2 alan dizileri tv bile bitiriyor diğer yarım kalp hırsızı üç arkadaş beyaz karanfil ve bir çok örneği var zaten 3 reytingide ilk bölüm olduğundan almıslar gelecek hafta toteldede 2 reyting gelir
ayy görende dizinin senaristi sensin sanırrr gitt şurdan bee ağaç kafaGelecek hafta görüşürüz.
Ben Karagülcüyüm asıl sen git şurdan devetabanıayy görende dizinin senaristi sensin sanırrr gitt şurdan bee ağaç kafa
ne yalan söylüyon sen fragmanı değil özlem yılmazı görünce tutmıcak dedinkara ekmek tutmayacağı çok belliydi iyi başlangıc falan yapmadı totel 3 ab 2 reyting iyi başlangıcmı oluyor kçk dizisi totel 4 ab 2 alıyor diye final yapıcaklar
kara ekmek 3 reytingi geçemez kimse 4 ortalama beklemesin hatta bir iki hafta sonra akra ekmek 2 reyting ortalamada kalıcak 10 bölümü göremez bu dizi yazılarım burada kalsın yine ben demiştim derim yayından kaldırılma haberi gelince
Kara ekmege tutmadi demen cok yanlis :kara ekmek tutmayacağı çok belliydi iyi başlangıc falan yapmadı totel 3 ab 2 reyting iyi başlangıcmı oluyor kçk dizisi totel 4 ab 2 alıyor diye final yapıcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?