23 Ocak 2015 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kara ekmek tutmayacağı çok belliydi iyi başlangıc falan yapmadı totel 3 ab 2 reyting iyi başlangıcmı oluyor kçk dizisi totel 4 ab 2 alıyor diye final yapıcaklar
beyaz akranfil 3 ortalama alıyor diye yayından kaldırıldı 5 bölümde falan
kara ekmek 3 reytingi geçemez kimse 4 ortalama beklemesin hatta bir iki hafta sonra akra ekmek 2 reyting ortalamada kalıcak 10 bölümü göremez bu dizi yazılarım burada kalsın yine ben demiştim derim yayından kaldırılma haberi gelince :F:F:F

kara ekmek tutmayacağı çok belliydi iyi başlangıc falan yapmadı totel 3 ab 2 reyting iyi başlangıcmı oluyor kçk dizisi totel 4 ab 2 alıyor diye final yapıcaklar
kara ekmek 3 reytingi geçemez kimse 4 ortalama beklemesin hatta bir iki hafta sonra akra ekmek 2 reyting ortalamada kalıcak 10 bölümü göremez bu dizi yazılarım burada kalsın yine ben demiştim derim yayından kaldırılma haberi gelince :F:F:F
Peşin hüküm verme kız çıta bacak daha ilk bölüm. :D

Kaçak son bölümüyle 4 reyting alıyordu bu ilk bölümüyle 4 reyting aldı dur hele. :A
3 reyting aldı bee totel 3 ab 2
aynı oranları beyaz karanfil alıyor diye yayından kaldırıldı
ayrıca kara ekmek 3 reytingi geçemez ve 2 reytinge düşücekler totel gurubundada

ayoll tanıtımlara baktım yeni nesile örnek bir dizi geliyor dedim
babasına eziksin sen diye hakaretli konusan kız çocukları
kızını oroo--- olarak gören ve döven bir baba
lanlu lunlu erkeksi konusan kızlar
başkasından hamile kalan bir kız

gerçekten örnek bir dizi demiştim tanıtım fragmanlarında reytinglerde tam beklediğim gibi kötü başladı :F:F:F

3 reyting aldı bee totel 3 ab 2
aynı oranları beyaz karanfil alıyor diye yayından kaldırıldı
ayrıca kara ekmek 3 reytingi geçemez ve 2 reytinge düşücekler totel gurubundada

ayoll tanıtımlara baktım yeni nesile örnek bir dizi geliyor dedim
babasına eziksin sen diye hakaretli konusan kız çocukları
kızını oroo--- olarak gören ve döven bir baba
lanlu lunlu erkeksi konusan kızlar
başkasından hamile kalan bir kız

gerçekten örnek bir dizi demiştim tanıtım fragmanlarında reytinglerde tam beklediğim gibi kötü başladı :F:F:F
Dizi gayet güzel ABC1 grubunda 4 reytingle başladı. :A

Dizi gayet güzel ABC1 grubunda 4 reytingle başladı. :A
abc gurubuda neymiş beee reklamla alakalı o :F:F:F

totel 3 ab 2 alan dizileri tv bile bitiriyor diğer yarım kalp hırsızı üç arkadaş beyaz karanfil ve bir çok örneği var zaten 3 reytingide ilk bölüm olduğundan almıslar gelecek hafta toteldede 2 reyting gelir :F:F:F

abc gurubuda neymiş beee reklamla alakalı o :F:F:F

totel 3 ab 2 alan dizileri tv bile bitiriyor diğer yarım kalp hırsızı üç arkadaş beyaz karanfil ve bir çok örneği var zaten 3 reytingide ilk bölüm olduğundan almıslar gelecek hafta toteldede 2 reyting gelir :F:F:F
Gelecek hafta görüşürüz. :A

ne yalan söylüyon sen fragmanı değil özlem yılmazı görünce tutmıcak dedin:F

medcezir efsane diyebileceğimiz bir bölümle karşımızdaydı. ab'de zirveyi az farkla kaçırmış , tebrikler haftaya zirveye kesin gözle bakıyorum. :D

Medcezir'in reyting hamleleri meyve vermiş. :A Birkaç haftaya eski oranlarına dönecektir. :A

15 Tatili ile birlikte TV8'in kitlesi evde kalınca TV8 yapımları yükselmeye başlamış, Acun bu 15 gün bayram edecektir. :F

Kara ekmege tutmadi demen cok yanlis :
Poyraz 3le basladi 7 aliyor.
Karagül 3 le basladi 11 aliyor
Paramparça 5le basladi 11 aliyor.
Karadayi 4 le basladi 8 aliyor
Kiraz mevsimi 2 ile basladi 8 aliyor
Gullerin savasi 3 ile başladı 5 aliyor
Kertenkele 2 ile basladi 5 aliyor
O hayat benim 2 ile basladi 7 aliyor
Kocamin ailesi 2 ile basladi 6 aliyor.
Gördüğün gibi bi dizi hakkinda ilk bolumden karar veremezsin haftaya gel 😉

Kara Ekmek dizisi çok güzeldi, çok beğendim ben. :)
Reytingleri orta başlamış ama Atv diziyi bol tekrarla yükseltir bence. :)

Amanin Show Fan Club da Show Tv gibi çalıp çırpmaya başlamış. :F

Kanalına bak fanını alma! :F

not: Kanal D <3 😎

TV8'deki Bu Tarz Benim baya yükselişe geçmiş, sevindim. Yeni yarışmacılara ben de alıştım, yine tartışmalar falan iyi gidiyor. :D
Show'dakini ben de beğenmedim, zaten reyingleri de kötü. Bakalım nasıl devam edecek.

Kara Ekmek harika bir dizi olmuş bayıldım adeta. Şu Karagülü hala sevenlere sesleniyorum bıkmadınız mı yahu :D Dizide sıfır heyecan hep birbirini tekrarlıyor ama nasıl izleniyor anlamıyorum.