Bully'i niye çağırıyon yandaşlar.
Bully'i niye çağırıyon yandaşlar.
Peşin hüküm verme kız çıta bacak daha ilk bölüm.kara ekmek tutmayacağı çok belliydi iyi başlangıc falan yapmadı totel 3 ab 2 reyting iyi başlangıcmı oluyor kçk dizisi totel 4 ab 2 alıyor diye final yapıcaklar
beyaz akranfil 3 ortalama alıyor diye yayından kaldırıldı 5 bölümde falan
kara ekmek 3 reytingi geçemez kimse 4 ortalama beklemesin hatta bir iki hafta sonra akra ekmek 2 reyting ortalamada kalıcak 10 bölümü göremez bu dizi yazılarım burada kalsın yine ben demiştim derim yayından kaldırılma haberi gelince![]()
ben tanıtımları görünce söylemiştim tutmaz diye bölümü bile beklemeden cnmPeşin hüküm verme kız çıta bacak daha ilk bölüm.![]()
Kaçak son bölümüyle 4 reyting alıyordu bu ilk bölümüyle 4 reyting aldı dur hele.ben tanıtımları görünce söylemiştim tutmaz diye bölümü bile beklemeden cnm![]()
3 reyting aldı bee totel 3 ab 2Kaçak son bölümüyle 4 reyting alıyordu bu ilk bölümüyle 4 reyting aldı dur hele.![]()
Dizi gayet güzel ABC1 grubunda 4 reytingle başladı.3 reyting aldı bee totel 3 ab 2
aynı oranları beyaz karanfil alıyor diye yayından kaldırıldı
ayrıca kara ekmek 3 reytingi geçemez ve 2 reytinge düşücekler totel gurubundada
ayoll tanıtımlara baktım yeni nesile örnek bir dizi geliyor dedim
babasına eziksin sen diye hakaretli konusan kız çocukları
kızını oroo--- olarak gören ve döven bir baba
lanlu lunlu erkeksi konusan kızlar
başkasından hamile kalan bir kız
gerçekten örnek bir dizi demiştim tanıtım fragmanlarında reytinglerde tam beklediğim gibi kötü başladı![]()
abc gurubuda neymiş beee reklamla alakalı oDizi gayet güzel ABC1 grubunda 4 reytingle başladı.![]()
Gelecek hafta görüşürüz.abc gurubuda neymiş beee reklamla alakalı o
totel 3 ab 2 alan dizileri tv bile bitiriyor diğer yarım kalp hırsızı üç arkadaş beyaz karanfil ve bir çok örneği var zaten 3 reytingide ilk bölüm olduğundan almıslar gelecek hafta toteldede 2 reyting gelir![]()
ayy görende dizinin senaristi sensin sanırrr gitt şurdan bee ağaç kafaGelecek hafta görüşürüz.![]()
Ben Karagülcüyüm asıl sen git şurdan devetabanıayy görende dizinin senaristi sensin sanırrr gitt şurdan bee ağaç kafa![]()
ne yalan söylüyon sen fragmanı değil özlem yılmazı görünce tutmıcak dedinkara ekmek tutmayacağı çok belliydi iyi başlangıc falan yapmadı totel 3 ab 2 reyting iyi başlangıcmı oluyor kçk dizisi totel 4 ab 2 alıyor diye final yapıcaklar
kara ekmek 3 reytingi geçemez kimse 4 ortalama beklemesin hatta bir iki hafta sonra akra ekmek 2 reyting ortalamada kalıcak 10 bölümü göremez bu dizi yazılarım burada kalsın yine ben demiştim derim yayından kaldırılma haberi gelince![]()
Kara ekmege tutmadi demen cok yanlis :kara ekmek tutmayacağı çok belliydi iyi başlangıc falan yapmadı totel 3 ab 2 reyting iyi başlangıcmı oluyor kçk dizisi totel 4 ab 2 alıyor diye final yapıcaklar