23 Nisan 2013 Salı Reyting Sonuçları

Maç boşluktan uçuyor. Yarın 1. Olur 2. Yarısı hiçbir şeyle karşılaşmadığı için.. Yoksa en fazla 3. Olurdu..

maçın ikinci yarısı çok iyi maçın ikinci yarısı biü ve öbgzkyi çok rahat geçerdı

23:15 - 23:30 ortalama #sbt
#reyting 'leri; 1) STAR: 12.87 , 2)
KANALD: 3.66 , 3) ATV: 3.35 , 4)
FOX: 2.81 , 5) SMNYL TV: 2.11

- - - Ekleme - - -

Yakup bence yinede lider olurdu

Abi Bir Aşk Hikayesi nasıl dizidir ya inanılmaz etkilendim, müzikler 10 numara. Muhteşem ötesi bir dizi. Oyunculuklar şahane Emine'nin sahnesi çok duygusaldı çok tuhaf oldum nasıl rol yapıyor o kız öyle cidden hepsi süper. Damla Sönmezin oyunculuğuna diyecek yok zaten. Şahane bölümdü.

Abi Bir Aşk Hikayesi nasıl dizidir ya inanılmaz etkilendim, müzikler 10 numara. Muhteşem ötesi bir dizi. Oyunculuklar şahane Emine'nin sahnesi çok duygusaldı çok tuhaf oldum nasıl rol yapıyor o kız öyle cidden hepsi süper. Damla Sönmezin oyunculuğuna diyecek yok zaten. Şahane bölümdü.

Bende aynen senin gibi düşünüyorum.Benim içime en çok dokunan dizi oldu bu dizi.Dediğin gibi özellikle emine karakterini oynayan oyuncu çok harika oynuyor.

Bir aşk hikayesi harcanıyor salı günü.. Başka bi güne alınsa reytingini yükseltebilir..

bişey olmadı ya deniz şl maçı saat kaçta ve hangi kanalda dedi o kadar
bugünün hiç zevki yok reytingleri çok düşük 1.lerin maç gelmiş hemen zirveyi almış üstelik türk takımının maçı bile değil helal olsun bayern şov yaptı resmen kupayı alır