23 Nisan 2013 Salı Reyting Sonuçları

maç fark atmış salı günü maç falan olursa hazırlık maçı bile rahat 1.olur zaten 1.olan 6-7 alıyo :D

Öbgzk bu sene bitiyor, daha eylül de belirtmişlerdi bunu. Daha ilk sezonunda 4'e düşenler seneye pt-2 yi bırak aynı sene finale talim olurlar anca :))))))))

Ben Dila'cı değilim yahu öyle bir izlenim bıraktım ama ben Dila'yı izlemiyorum bile başka şeyler bul mesela 1 erkek 1 kadın'ı kötüle. :))))

- - - Ekleme - - -

Yok yok öbgzk seneye İntikam'ın ardından yayınlanmalı. :))

4'e düştü diyemi izlemiyosun herhal :kiki: dila için tüm dizilere laf söyleyen ben değildim :))))))

- - - Ekleme - - -

Allaha şükür kanal d en çok öbgzk ye değer veriyor. Tüm dizileri oyuncak etti günlerini 100 kere değiştirerek. Bi öbgzk günü sabit kaldı. Bu da herşeyi gösteriyor zaten :)))))

4'e düştü diyemi izlemiyosun herhal :kiki: dila için tüm dizilere laf söyleyen ben değildim :))))))

Forum kime karşıysa ben her zaman onun yanındayım. :)) Dila'yı severdim evet ama Azer'in tecavüz sahnesinden sonra bıraktım söyledim zaten, öyle başkaları günü her gün aynı diziyle mi yatıp kalkayım. :))))

Agb'nin şişirme 20'lerinden sonra 6'yı görünce nasıl hisseder insan Allah bilir. :)))

Forum kime karşıysa ben her zaman onun yanındayım. :)) Dila'yı severdim evet ama Azer'in tecavüz sahnesinden sonra bıraktım söyledim zaten, öyle başkaları günü her gün aynı diziyle mi yatıp kalkayım. :))))

Agb'nin şişirme 20'lerinden sonra 6'yı görünce nasıl hisseder insan Allah bilir. :)))

O şişirme dediğin agb davasında d productions'un ismi yok. Bu da demek oluyor ki öbgzk o soruşturmada değil bile. Ah insan bişey bulamadı mı nasılda olmayan şeyleri olmuş olarak görmeyi seviyor:))))
bu arada o diziyle yatıp kalkmak , inan sevdiği dizi yada oyuncular yüksek reyting alınca iyi, düşüncede izdivaç, şişirme deyip ; senelerce kötü bi şekilde eleştirdiği diziyi yüceltmekten bin kat daha iyidir :)))))))

Valla kimin adı var kimin adı yok bilmem ben birileri birilerini şişirmiş. :))) Tns gelince patlayanlar demek ki önceden hava doluymuş. :))

Bazılarıda o küçümsediğin hava için , o havanın rüzgarıyla mutlu olup destekliyomuş :)))))))

Diyorum ya her gün aynı şeylerle mi yatıp kalkalım. :))) Ben neyi desteklemişin o ayrı ilginç zaten. :)))

Beren beren diyen sen değilmiydin, baktın bu sefer reytinglerde aşkı mmemnu ve fatmagül gibi perşembenin farkla birincisi olamıyor direk ani bi şekilde sırt döndün. Bunu farkedemiyecek değiliz :)))))

Beren'e nerden geldik yahu. :)))))))))

İntikam ilk bölümünde coştu yüksek reyting aldı ama ben o gün ne yorum yapmışım bir bak istersen. :))))

İntikam'ı beğenmedim ruhsuz dedim aranızda gerçekten beğenen var mı dedim. :)))

Yani forum arkadaşların gibi bazı şeyleri bilmeden yorumlama. :)))

Aynı şekilde hiç izlemediğin , önceden kötü eleştiriler yaptığın diziyede aniden bu denli desteklemen ne garip demi.. Sana bişey söyliyim mi , Tns gerçekleri çıkardı diyosun ya hani, sadece reytinglerle alakalı çıkarmamış gerçekliği, üyelerinde gerçekliğini gözler önüne sermiş :))))))))))

- - - Ekleme - - -

Beren'e nerden geldik yahu. :)))))))))

İntikam ilk bölümünde coştu yüksek reyting aldı ama ben o gün ne yorum yapmışım bir bak istersen. :))))

İntikam'ı beğenmedim ruhsuz dedim aranızda gerçekten beğenen var mı dedim. :)))

Yani forum arkadaşların gibi bazı şeyleri bilmeden yorumlama. :)))

Ben bunların hepsini biliyorum. Ama başlamadan beren için izlenir.. Beren de beren diyodun. Tamam beğenmemiş olabilirsin ki bu çok normal ama niye aniden berene bu denli bi cephe aldın onu anlamadım. Geriye bi ihtimal kalıyır o da reytinglerde eskisi gibi farka 1. Olamadığı için bu yazdıkların :))))))

Hiç izlemediğim diziyi desteklemek nerden çıktı valla yazacak bir şey bulamadan daldan dala atlıyorsun. :))))

Ben izlemediğim bir tek Vadi'yi desteklerim o da sevdiğim üyelerden dolayıdır. :))))

Tns iğne gibi balonları tek tek patlamıştır, Türk medyasının başına gelen en iyi şeylerden. :)