23 Nisan 2013 Salı Reyting Sonuçları

biü akşam bölüm güzeldi son 10-15dk. çok iyidi son sahnesinide beğendim , heyecanlı yerde bitti gelecek hafta çok iyi sonuçlar alır bu hafta 7.28 reyting alarak 3. sırada yer almış maç olduğunda baya düşüyo ab 4.08 almış gelecek hafta yükselir yine , öbgzk her 2. gruptada 2.liği 0.01 farkla kapmış total 7.29 almış ab 6.87 almış , maç 8.61 alarak iyi gitmiş ab 11.01 alarak açık ara zirvede abde , seksenler 4.2 alarak iyi gitmiş ab 6.86 alarak çok iyi gitmiş trt adına

Beklenen bir sonuc :)
Dün Mete'nin yaninda bir kiz vardi, kimdi o?

evet genelde sonuç böyle ama ben yine belirtiyim dedim. :)
o kız metenin işkence çektiği yerde olan kişi. Onada çok işkence yaptırttılar, türkü falAn okutturuyolardı. Tam güzel okuyamadımı işkence falan yapıyolardı kıza :(

evet genelde sonuç böyle ama ben yine belirtiyim dedim. :)
o kız metenin işkence çektiği yerde olan kişi. Onada çok işkence yaptırttılar, türkü falAn okutturuyolardı. Tam güzel okuyamadımı işkence falan yapıyolardı kıza :(

Hani eskiden bir kiz vardi, onun pesinden cok kosuyordu.. sonra bir ara zengin bir adamla evlendirildi. O kiza cok benzettim...

maç totalde beklediğim gbi ab de beklediğimden fazla almış
öbgz ab de 7nin altına düşmüş
biü de ab de kötü
20 dk total 2 ab 3 cidden yılın baiarısızlığı oldu o kadro o kadar tanıtım
20 dk nin durumua bakınca her şey yolunda ve aşk hikayesi kanalını memnun ediyordyr heralde

Tns de maçlar hep yüksek çıkıyor.. Buda Zaten erkek kitlenin daha fazla olduğunu gösteriyor.. Vurdulu kırdılı diziler yüksek, dram dizileri düşük çıkıyor.. Bana göre hiçte iyi değil bu kitle.. Bu ölçüm şirketiyke yakında kanallarda dram dizisi göremiyceğiz!

Tns de maçlar hep yüksek çıkıyor.. Buda Zaten erkek kitlenin daha fazla olduğunu gösteriyor.. Vurdulu kırdılı diziler yüksek, dram dizileri düşük çıkıyor.. Bana göre hiçte iyi değil bu kitle.. Bu ölçüm şirketiyke yakında kanallarda dram dizisi göremiyceğiz!

Türkiye'de erkekler daha çok TV izler çünkü. TNS'nin ki doğru.

agb erkek kitleyi tns kadın kitleyi saymıyor sbt zaten ikisine bakıp ayarlamakla meşgul yakıoında yeni bir reyting şirketi çıkar :)

Türkiye'de erkekler daha çok TV izler çünkü. TNS'nin ki doğru.

Benim bildiğim kadım en fazla tv izler. Sabahtan akşama erkek oranına göre misli kadınlar evde. Erkek işten gelip 1 saat inca izliyor. Yorgunluktan uyuyup kalıyor. Tv yine kadına kalıyor. Yani erkeğin en fazla izlediği doğru değil.

- - - Ekleme - - -

agb erkek kitleyi tns kadın kitleyi saymıyor sbt zaten ikisine bakıp ayarlamakla meşgul yakıoında yeni bir reyting şirketi çıkar :)

Bencede gelmeli. Tns yi hiçbir kanal çekemez bu rakamlarla..

Benim bildiğim kadım en fazla tv izler. Sabahtan akşama erkek oranına göre misli kadınlar evde. Erkek işten gelip 1 saat inca izliyor. Yorgunluktan uyuyup kalıyor. Tv yine kadına kalıyor. Yani erkeğin en fazla izlediği doğru değil.

- - - Ekleme - - -

Bencede gelmeli. Tns yi hiçbir kanal çekemez bu rakamlarla..

saat 19 a kadar kumanda kadında zaten :D
erkek emekli de olsa evde durmaz kahvehaneye gider,spor yapar kadın en fazla kısır günü yani gene evdeler

Akşama kdar kadın izliyor. Erkek gelir. 10'da fln uyuyakalır. :D

Ama böyle ekstrem durumlarda uyuklamazlar 😉