23 Nisan 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 1 6.7%
  • Survivor (Show)

Oy: 8 53.3%
  • Son (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 2 13.3%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

• Bir Zamanlar Osmanlı - Kıyam (TRT 1)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Dogus un elenmesiyle survivorin reytingleri tavan yapmis, yarismanin reytingleri cok iyi gidiyor böyle giderse adalar birlestikten sonra 12 reytingin üstüne cikar.

Arka Sokaklar yine Total de güclü bir sekilde 2. Sirayi kapmis ama AB de yine sadece 6 Reyting de kalarak 3. Olmus.

Yer Gök Ask yine yükselmeye basliyor total de 7 reytingle 3. Olurken AB de 5 Reytingle 4. Olmus ama önümüzdeki sezonda devam ederse izleyici sIkIlabilir.

Osmanli Kiyam bu hafta düsüse devam etmesine ragmen iki grubtada trt ortalamasinin üstünde, hele AB de bu reytingi aldiktan sonra Problem olmaz.

Leyla ile Mecnun reytinglerini yükseltememis olsada AB de 34. Siraya Kadar yükselmis.

Atv deki son dizisi ise yine izlenmeme rekoru kirmis

dün survivoru izledim ve canımın içine baktım.. canımın içi pek güzel değil.. perran kutmana yakıştıramadım.. çocuk dizisi gibi yani herkese hitap etmiyo.. sit-com olduğu için uzun süre ekranlarda görebiliriz bu diziyi ama zaten bizim evde star tv pek açık olmadığı için sorun yok.

dün survivoru izledim ve canımın içine baktım.. canımın içi pek güzel değil.. perran kutmana yakıştıramadım.. çocuk dizisi gibi yani herkese hitap etmiyo.. sit-com olduğu için uzun süre ekranlarda görebiliriz bu diziyi ama zaten bizim evde star tv pek açık olmadığı için sorun yok.

bizdede show çekmiyor demekki tv lerde akıllı herkesin gönlüne göre hitap ediyor:))