Afet ogretmenden bır cacık olmaz her karakterı aynı sekılde oynayarak bır yere varılmaz... star yıne yanlıs bır ıse ımza attı.. survıvor 3 unluyu elerse tabıkıde bırıncı olur ama adada 3 kızın kalması acun ıcın sıkıntılıydı ondan dogusu yoladdı acun
Bir zamanlar osmanli -kıyam izledim ilk defa muhtewem yuzyil daha iyi oldugu kesin buyuk kanalda olsa mesela kanal de de reytink rekoru kirar her haliyle muhtewem yuzyildan iyi oldugu kesin. İnw reytinkler iyi olur bana göre abde arka sokaklari gece bilir.
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]77[/TD]
[TD]SON[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]21:02:49[/TD]
[TD]22:57:58[/TD]
[TD]01:24:24[/TD]
[TD]0,97[/TD]
[TD]2,45[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
SON TEBRİK EDİYORUM HELAL OLSUN HALA YAYINDA TNS BEKLENİYOR HERALDE
Düşüş devam ediyo ama ben gelecek hafta yukselir diye düşünüyorum bu arada tns gelerse trt1 olucakmi?
yayında olmasının bize bir zararı yok kreys ve çoğu kişiye yararı var, dizilerin yayından kaldırılmaması en büyük temennimizdir.
büyük ihtimalle olmayacak, henüz katılmadı tns'ye.
trt sbt'yi buldu, bırakmaz.
tns ne zaman baslio
tns ilk yüzü açıklamayacak sadece kanallar birinci olurlarsa kendine yakın internete sitelerinde biz virinci olduk diye duyuracaklar .. yani biz yine sbt mahkum olacagız
komik degiltns ilk yüzü açıklamayacak sadece kanallar birinci olurlarsa kendine yakın internete sitelerinde biz virinci olduk diye duyuracaklar .. yani biz yine sbt mahkum olacagız