23 Nisan 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 1 6.7%
  • Survivor (Show)

Oy: 8 53.3%
  • Son (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 2 13.3%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

• Bir Zamanlar Osmanlı - Kıyam (TRT 1)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Survivor yine iki grupta da açık ara zirvenin sahibi.

Arka Sokaklar, iyi oranlar almaya devam etse de Survivor ile yarışamıyor.

Yer Gök Aşk, iki grupta da üst sıralarda yer alarak başarısını sürdürdü.

Kanıt, son haftalardaki çıkışını sürdürerek A/B'de 5. sıraya kadar yükseldi.

Bir Çocuk Sevdim, oranlarında düşüş yaşasa da A/B'de 14. sıraya yükseldi.

Bir Zamanlar Osmanlı - Kıyam, TRT ortalamasına göre iyi reytingler almaya devam ediyor fakat ilk bölümlerdeki reytinglerinden epey uzakta dizi.

Leyla ile Mecnun ve Son yine gerilerde kaldılar. İki dizi de A/B grubunda sıralama olarak yükselip ilk 35'e girseler de reyting olarak önceki haftalarla aynı durumdalar.

Star'ın yeni günlük dizisi Canımın İçi, ilk bölümüyle çok kötü bir başlangıç yaparak epey gerilerde kaldı...

Son düzenleme:
[TABLE="width: 600"]
[TR]
[TD]13:00 - 14:00 Ortalama Reyting[/TD]
[TD]1) KANALD: 2.08 , 2) SHOW: 1.42 , 3) CARTN: 1.24[/TD]
[/TR]
[/TABLE]​

beni saat 8 den sonraki reytingler ilgilendiriyo bu saatleri boşver :D

Bugun yırmı uc nısan nese doluyor ınsan :))))))) bu sabah kı reytıngler ıcın gunun anlam ve onemı bu sozde yatıyor.

sbtnın reytınglerle oynamadıgı bır kez daha ortaya cıktı. cocuklarvannelerınden kumandayı almıs cızgı fılım ve cocuk programlarını acmıslar.

show tv ılk kez sabah lısteye gırdı sebep gulmekten baska maharetı olmayan saba tumerın dızılerdekı ve yeteneksızdekı cocukları programına konuk etmıs eee sonuc olarak lısteye gırdı show tv.....

bugun agırlık boyle gıdecek benı affetı bugunluk afedın :))) cunku arka sokakların tekrarı fena dovecek .. kadınlardan kumandayı alan cocuklar annelerıne bugun bısey ızletmez :)))))))

beyazsoy trt cocuk her zaman listede beni affet bence yine dover arka sokaklari son zamanlar da dovdugu gibi

Kryes show tv den bahsedıyorum showu sabah goren oluyormudu :)))) trt cocuk hep lıstede ama genelde tek cocuk kanalı rlısteye gırerdı. sımdı butun cocuk kanalları lıstede

arka sokaklar rahat birinci olur bu hafta survivorda doğuş elenir büyük ihtimal yada merve

Dedım cocuklar annrlerınden kumandayı aldı bakın benı unutma unutuldu bırden reytıngleryarıya dustu :))))))