23 Nisan 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kavak Yelleri (Kanal D)

Oy: 2 20.0%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• Kızım Nerede (ATV)

Oy: 1 10.0%
  • Survivor (Show)

Oy: 3 30.0%
  • İzmir Çetesi (Star)

Oy: 5 50.0%
  • Lale Devri (Fox)

• Şefkat Tepe (STV)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Tamam adminim uyarılarını dikkate alırım

Şu an yayında olan Habertürk - Kıyıdan'ı izlemenizi tavsiye ederim...

Hanımın Çiftliği devam etmez böyle :):)
Adını Feriha Koydum ile İffet'in yarışını izleriz bu kez. Totalde İffet, A/B'de Adını Feriha Koydum önde olur bence.
Pazartesi akşamları için şimdiden tahmin yapmak çok zor. ATV'nin Reis veya Selvi Boylum Al Yazmalım'ı Pazartesi'ye koyabileceğini tahmin ediyorum. Eğer Reis gelirse zirveyi zorlar. Diğer diziler ise yerlerini korurlar. Ama tabii bunları konuşmak için daha çok erken. Gelecek sezonun yayın akışını görmek lazım her şeyden önce :):)

Geniş Aile'yi diziyle ilgili başlıklarda konuşalım. Günü değil şu an. Bazı arkadaşlar sıkça Geniş Aile'nin konuşulmasından rahatsız oluyorlar :)

İzmir Çetesi'nin yeri garanti gibi şu an. Ancak Sihirli Annem, Cuma günü çok kötü sonuç alırsa (ki hiç sanmıyorum) Cumartesi'ye alınıp İzmir Çetesi ile ilgili farklı bir deneme yapılabilir. Ama bu çok çok düşük bir ihtimal şu an.

Arkadaslar tamam, Sihirli Annem'i izleyecegiz felan diyorsunuz, bende izlerim ama bizim evlerde reyting aleti yok, yani izleyen ama bunun reytinglere yansiyacak yönü yok, yani bos bosa izliyoruz biz dizileri..

adminim Mehmet Akif Alakurt'un oynayacağı Reis dizisinin Fragmanı yada tanıtımı ne zaman yapılır sence

Arkadaslar tamam, Sihirli Annem'i izleyecegiz felan diyorsunuz, bende izlerim ama bizim evlerde reyting aleti yok, yani izleyen ama bunun reytinglere yansiyacak yönü yok, yani bos bosa izliyoruz biz dizileri..
Orası öyle, her dizi için geçerli :) Ona kimsenin itirazı yok :)
adminim Mehmet Akif Alakurt'un oynayacağı Reis dizisinin Fragmanı yada tanıtımı ne zaman yapılır sence

Daha oyuncu kadrosu bile belli değil tam. En az 2-3 ay sürer :)

Haklısın ama bu işin popülerlik yönüde var. Reyting aleti olan insanlarda bizim komşumuz, arkadaşımız. Bir dizi popülerleştikçe izleyici kitlesi artıyor. Bu forumda reyting konusunda oldukça başarılı bence. Dün Yahşi Cazibe' nin sıralamasını, Kavak Yellerinin reytinginin artmayacağını, Lale Devri' nin 2. olacağını reytinglerin açıklanmasından 10 saat önce yazmıştım :) Ozan başta olmak üzere birçok kişide çok daha isabetli tahminler yapıyor:) Demekki reyting aletleri çokta önemli değil :)

Yahşi Cazibenin Yeni Karekterleri Daha İyi Geldi Bana Nasıl OluyordaBu Kadar Reyting Yarıya İndi

Hem Survivor'un gelmesi Hem de Lale Devri'nin yükselmesi Yahşi Cazibe'yi bayaa düşürdü reyting olarak

Her komedi dizisinin kaderinde olan bir şey bu :)
İzleyicinin büyük kısmı çabuk sıkılıyor komedi dizilerinden.

Bence Peker Açıkalın'ın çıkması diziyi çok kötü etkiledi. Yeni karakterleri beğenen de var elbette ama ben dahil birçok izleyici Peker Pekmez'in gitmesinden sonra dizinin eski tadında olmadığını belirtiyor...

Yahşi Cazibe çok durağan bir dizi aslında, geçenlerde denk geldim mesela neredeyse 10 dakika aynı mekan, aynı konu ve aynı muhabbet devam etti. Dizi izleyicileri sıkılgandır. Ayrıca Cumartesi günleri eskisi gibi rakipsiz değil, oldukça güçlü yayınlar var.

Komedi dizileri bir sure sonra reytinglerde düşer ama yahşi cazibenin düşüşü erken oldu.ben gelecek sezon düşeceğini sanıyordum ama sezon bitmeden düşmeye başladı hemde nerdeyse 12 haftadır düşüyor.

Genel yorum yapmak istedim. Survivor'dan halkın sıkıldığını sanmıştık ama hala 1. Show haftanın üç günü yayınlamakta haklı. Ben Lale Devri'nin ilerleyen haftalarda TOTAL'de birinciliği zorlayabileceğini düşünüyorum. Zaten oldu da... Bence hafta içi olsa da başarılı olur. Ama salı,perşembe hariç... Pazartesi 23.00 olabilir. Ama şu an Fox'un böyle bir saçmalık yapacağını sanmıyorum. Uzun süre sürer. Fox bu dizi için sabretti ve kazandı Yahşi Cazibe gittikçe düşüyor. Gelecek sezon devam edecekmiş ama yapımcının bir kez daha düşünmesini istiyorum. Seneye daha da sıkılınıp düşebilir. Ya da 23.00 olsun. Yılbaşı Özel Bölümü'nde 23.00'te oldukça başarılıydı ama asıl sorun halkın sıkılması bence. Akasya Durağı fena değil ama çok da iyi değil. Kızım Nerede? gelecek sezon sürer bence. Reytingleri 23.15'e göre fena değil. Kavak Yelleri bu sezon bitiyor. İyi düşünmüşler. Konu sıkıntısı gittikçe etkisini gösteriyor. 3-4 reyting arası devam eder. 2 reytingi görmez. Bakalım ilerleyen haftalarda ne olacak?