23 Nisan 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kavak Yelleri (Kanal D)

Oy: 2 20.0%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• Kızım Nerede (ATV)

Oy: 1 10.0%
  • Survivor (Show)

Oy: 3 30.0%
  • İzmir Çetesi (Star)

Oy: 5 50.0%
  • Lale Devri (Fox)

• Şefkat Tepe (STV)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Lale Devrinin durumu biraz farklı.Selen Soyder transferinden önce cumartesi akşamları yayınlanmasına rağmen 20-30 arasında değişiyordu.Yani bu yükseliş sevilen bir karakter transferi ve senaryo akışının değişmesi sonucu..Ama hafta içi olsa bu kadar yukarılarda olması mümkün değil.10-20 reyting alan diziler var hergün..Tutunması çok zor.

Son düzenleme:
ben şunu merak ediyorum Lale Devri haftaiçi'de böyle reyting ve sıralama alabilirmi

Pazartesi muadil dizi Yer Gök Aşk var o yüzden eleyelim.
Salı günü imkansız, ÖBGZ karşısında hiçbir dramın başarılı olması imkansız. 2 reyting ancak alabilir.
Çarşamba' da başarısız olur, Muhteşem Yüzyıl var.
Perşembe Fatmagül karşısında hiçbir dram duramaz.
Cuma günü bence şansı var. Hanımın Çiftliği güçlü dizilerin en zayıf halkası. Feriha ile Lale Devri' nin kitlesi çok uzak değil. En az 4 reyting alır Cumaları.
Pazar günleride şansı yüksek.

Cumartesi günleri çok iddali diziler olmadığı bir gerçek ama bu yıllardır böyledir.Hiçbir kanal cumartesi gecesine sağlam bir drama koymaz.Çünkü türkiyede çalışan kesimin %90 ının izin günü pazar günüdür.Bu nedenle cumartesi akşamları bir çok insan dışarı çıkmayı tercih eder.Reyting rakamlarıda bunu açıkça gösteriyor.4-5 arası reytinglerle sıralanıyor diziler.yazın yaklaşmasıyla bu reyting rakamları iyice düşmeye başladı.. İyi bir drama koysanızda çok fazla insanın evde oturup izleyeceğini sanmıyorum..

Sadece fox bir değişiklik yapıp Lale Devri gibi bir drama koydu cumartesi gününe ama o da mecburiyetten..Hafta içi günler çok güçlü rakipler olduğu için şansını denemek istedi..

Ben size katılmakla birlikte dışarı çıkacak kişi sayısının reytingleri etkilemeyecek kadar az olduğunu düşünüyorum... ÖBGZ cumartesi olsa yine çok izlenmez miydi, ya da Arka Sokaklar,KvP...

ben şunu merak ediyorum Lale Devri haftaiçi'de böyle reyting ve sıralama alabilirmi

Bence cumartesi-pazar yayınlanan dizilerin hiç biri haftaiçinde başarılı olmaz, mesela BitmeyenŞarkı pazardan salıya alındı,kaldırıldı,bu lale Devri için de çok farklı değil...

Son düzenleme:
yani bu dizi sadece cumartesi böyle olur diyosun

Bence Pazar günüde olabilir ama o gün foxun başka bir dizisi var..Lale devri daha son 3-5 haftadır izlenmeye başlayan bir dizi.Kemik bir izleyici kitlesi henüz oluşmadı.Bunu başardıktan sonra belki önümüzdeki sezon daha iddaalı bir günde yayınlanabilir..

Adminim star tv de ekrana gelen hayrettin programıyla ilgili ne düşünüyorsun.reytingleri nasıl stari idare edermi.(bu sorum tüm arkadaşlara.düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim)

Cumartesi günlerine şöyle güzel bir dizi gelse... En yüksek reyting 8-9 civarı. Yahşi Cazibe 23.00 olsa başarılı olur. İzleyici kitlesini Lale Devri ve Survivor'a kaptırdı.

Adminim star tv de ekrana gelen hayrettin programıyla ilgili ne düşünüyorsun.reytingleri nasıl stari idare edermi.(bu sorum tüm arkadaşlara.düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim)

bence taklitleriyle şakalarıyla çok komik program reyting olarak bişey söyleyemem ama devam ettiğine göre star için iyidir reytingleri

Bana sormadın ama Hayrettin diyince kendimi tutamadım. Bence son yılların en güzel işi, çok başarılı montajlar var, Hayrettin'in dizilere girdiği sahneler kırıp geçiriyor, iyi de çekiliyor, önü açık diye düşünüyorum...

Reytingi saati ve kanalı için iyi, internet desteği çok, bu destek arkasındayken Star kaldırmaz...

Lale Devri, hafta içi sadece Pazartesi başarılı olabilir. Çünkü diğer günlerde çok güçlü dramlar var şu an. Özellikle Salı - Çarşamba - Perşembe hiç şansı yok.

Yine de şu an hafta içine alınsa bile çok aşağılarda kalmaz. İlk 10'a girer en azından bence.

Sezon ortasında bu dizilere rakip olmak çok zor şu an. Ama gelecek sezon başında iddialı projelerle gelinirse rakip olunabilir bence.

Hayrettin reytingleriyle iyi gitmiyor. Ama bence de kaliteli bir iş. İnternetten dediğiniz gibi destek çok. Bence devam etmeli...

Ama tabii Gecekondu'yu kaldıran kanal Hayrettin'i de kaldırabilir. Bence Gecekondu da kaldırılmamalıydı.

Ayrıca saati biraz daha öne alınsa daha iyi olur. Çok geç saatte başlıyor. Saat 1'den bile geç başlıyor...

Gece hayrettine baktım yusuf güney vardı yüzüklerin efendisi filmi ile ilgili montaj yapmışlardı çok başarılıydı.Hele ki yusuf güney de baya komik adammiş bunu da belirtim.

adminim bu sezon zirveyi kapan diziler diğer sezonada böyle devam ederler mi?

Pazartesi= Arka Sokaklar
Salı= ÖBGÇ
Çarşamba= Muhteşem Yüzyıl
Perşembe= Fatmagül'ün Suçu Ne?
Cuma= Hanımın Çiftliği (bitiyo bu sezon)

Hayrettin ilk çıktığı zamanlar disko kralını bile geçtiği oluyodu

bugün içimde bir umut vardı izmir çetesi izleyenleri yanlış anlamasın izmir çetesi reytinglerde geniş aileden kötü gelirde belki izmir çetesini cuma 10a geniş aileyi cumartesi 8e alırlar diye o da kalmadı
birde bir sorum olacak adminim küçük sırlar pazartesi reytingleri iyice düşürürse geniş ailenin pazartesiye geçme ihtimali var mı

Bence geniş aile onda iyi reyting alabilir ama bellide olmaz haftaya görürüz.inşallah izmir çetesi iyi reyting almaya devam eder.

zaten onda iyi reyting alamaz ve küçük sırlar düşüşe devam ederse iki dizi için de gün değişikliği iyi gelir çünkü benim bildiğim kadarıyla pazartesi komedi dizisi yok

Lale Devri' nin dün anket açıldığından bayağı uzun bir süre 0 oyu vardı şimdi açık ara birinci olması biraz şaşırtıcı.:)

adminim bu sezon zirveyi kapan diziler diğer sezonada böyle devam ederler mi?

Pazartesi= Arka Sokaklar
Salı= ÖBGÇ
Çarşamba= Muhteşem Yüzyıl
Perşembe= Fatmagül'ün Suçu Ne?
Cuma= Hanımın Çiftliği (bitiyo bu sezon)

Hanımın Çiftliği devam etmez böyle :):)
Adını Feriha Koydum ile İffet'in yarışını izleriz bu kez. Totalde İffet, A/B'de Adını Feriha Koydum önde olur bence.
Pazartesi akşamları için şimdiden tahmin yapmak çok zor. ATV'nin Reis veya Selvi Boylum Al Yazmalım'ı Pazartesi'ye koyabileceğini tahmin ediyorum. Eğer Reis gelirse zirveyi zorlar. Diğer diziler ise yerlerini korurlar. Ama tabii bunları konuşmak için daha çok erken. Gelecek sezonun yayın akışını görmek lazım her şeyden önce :):)

bugün içimde bir umut vardı izmir çetesi izleyenleri yanlış anlamasın izmir çetesi reytinglerde geniş aileden kötü gelirde belki izmir çetesini cuma 10a geniş aileyi cumartesi 8e alırlar diye o da kalmadı
birde bir sorum olacak adminim küçük sırlar pazartesi reytingleri iyice düşürürse geniş ailenin pazartesiye geçme ihtimali var mı
Bence geniş aile onda iyi reyting alabilir ama bellide olmaz haftaya görürüz.inşallah izmir çetesi iyi reyting almaya devam eder.
Geniş Aile'yi diziyle ilgili başlıklarda konuşalım. Günü değil şu an. Bazı arkadaşlar sıkça Geniş Aile'nin konuşulmasından rahatsız oluyorlar :)

İzmir Çetesi'nin yeri garanti gibi şu an. Ancak Sihirli Annem, Cuma günü çok kötü sonuç alırsa (ki hiç sanmıyorum) Cumartesi'ye alınıp İzmir Çetesi ile ilgili farklı bir deneme yapılabilir. Ama bu çok çok düşük bir ihtimal şu an.