SEN OYUNU YOLLA ÖNCEBenim de pazar günü sınav var. O kadar bekledik durduk, en ters zamanda aldık şu birinciliği Neyse ayarlamaya çalışacağım bir şeyler ben de burada olmaya çalışırım
SEN OYUNU YOLLA ÖNCEBenim de pazar günü sınav var. O kadar bekledik durduk, en ters zamanda aldık şu birinciliği Neyse ayarlamaya çalışacağım bir şeyler ben de burada olmaya çalışırım
Başladığından beri ivme hep aşağıda belli olmaz bence. @Aserat 'tan kuvvetli bir beddua bekliyorum CS'ye karşı. Bu sezon bitirecez o diziyi. Kraliçeyi görecekler.
Dizinin çapı belli zaten. Üstelik geç başlayınca ister istemez düşüyor.
Ben burada Reisin reytingine bakarım [emoji6] dizinin düşmesi açıkçası beni pek ilgilendirmiyor.
hahaha eziyet baslıyor ayoll zaten perşembe alırdınız ancak
Aranizda en iyisi çiğdem kız kısaca hepsi kötü berbat diyor sizde birini begenip birini begenmiyonuz ikiside aynı kulvarda yahuÖzetle de yarışıyor zaten, yarıştığı için söyledim burada yanlış olan ne? 5 senedir hem İntikam hem de Kösem ile Beren zirveye hasret kaldı Tüm Kişiler'de, AB'de ise zar zor bir başarı gösteriyor. O da ilk 10 başarısı.
Aranizda en iyisi çiğdem kız kısaca hepsi kötü berbat diyor sizde birini begenip birini begenmiyonuz ikiside aynı kulvarda yahu
Benim mesajı niye alıntıladın? [emoji4]Aranizda en iyisi çiğdem kız kısaca hepsi kötü berbat diyor sizde birini begenip birini begenmiyonuz ikiside aynı kulvarda yahu
Benim mesajı niye alıntıladın? [emoji4]
Bilmem kiReis ne alaka.
Totaldeki boşlugu uyanık acun kapmiş yine Senin Timur napmiş @xemrexxx yine olmamiş:/ Keşke o ilk yönetmen değişmeseydi harikaydı dizinin havası yeterdi bee:/
no problem izlenmese de devam ediyor timoşun dizileriTotaldeki boşlugu uyanık acun kapmiş yine Senin Timur napmiş @xemrexxx yine olmamiş:/ Keşke o ilk yönetmen değişmeseydi harikaydı dizinin havası yeterdi bee:/
En iyi işimiz İçerde düştü mü? Ben CvG'yi ilk bölümü yorumlarken de pek beğenmemiştim zatenSen sizin diziden memnun musun onu söyle.
Yüzüne bile bakmıdım o dizinin başrol oğlan yüzünden fragmanları bana çakma sıla dedirtti. Zaten yapımcıları aynıydı sanırım?no problem izlenmese de devam ediyor timoşun dizileri
çoban yıldızına ne diyorsun küçük gelin 2 olmaya aday sanki .ss
@denizz19 bayılmış artık sen düşünEn iyi işimiz İçerde düştü mü? Ben CvG'yi ilk bölümü yorumlarken de pek beğenmemiştim zaten
Yüzüne bile bakmıdım o dizinin başrol oğlan yüzünden fragmanları bana çakma sıla dedirtti. Zaten yapımcıları aynıydı sanırım?
Berguzarımın yolu açık olsun totali de artsa keşke Bu arada mynin kadrosu habire VS'ye taşınıyor@denizz19 bayılmış artık sen düşün
neyse bu hafta tayyip amca reytingleri düşürmüş haftaya total 6.5 abc1 9 u geçer yine
fena mı işte kaliteyi hep en tepede tutuyorlar bu arada meryoşu izliyon mu rolü nasılBerguzarımın yolu açık olsun totali de artsa keşke Bu arada mynin kadrosu habire VS'ye taşınıyor
Yok evde değildim dizilerimi izleyemedim. İçerde filan hak getire bu hafta yabancı aradan cıkaracamfena mı işte kaliteyi hep en tepede tutuyorlar bu arada meryoşu izliyon mu rolü nasıl
Reisin de beni ilgilendirmiyor valla dizi ondan daha önemli.Dizinin çapı belli zaten. Üstelik geç başlayınca ister istemez düşüyor.
Ben burada Reisin reytingine bakarım [emoji6] dizinin düşmesi açıkçası beni pek ilgilendirmiyor.