23 Mart 2017 Perşembe Reyting Sonuçları

Adam gül gibi diziyi kuruttu ya. Neyse haftaya heyecanlı şeyler olacak. Yine bıraktığımız yeri geri alırız.

Tam da Vatanım Sensin'e başladığım hafta düşmesi pek hayra alamet değil :A

Başladığından beri ivme hep aşağıda belli olmaz bence.:A @Aserat 'tan kuvvetli bir beddua bekliyorum CS'ye karşı. Bu sezon bitirecez o diziyi. Kraliçeyi görecekler.:A

Dizinin çapı belli zaten. Üstelik geç başlayınca ister istemez düşüyor.

Ben burada Reisin reytingine bakarım [emoji6] dizinin düşmesi açıkçası beni pek ilgilendirmiyor.

hahaha eziyet baslıyor ayoll zaten perşembe alırdınız ancak :A

Özetle de yarışıyor zaten, yarıştığı için söyledim burada yanlış olan ne? 5 senedir hem İntikam hem de Kösem ile Beren zirveye hasret kaldı Tüm Kişiler'de, AB'de ise zar zor bir başarı gösteriyor. O da ilk 10 başarısı. :)
Aranizda en iyisi çiğdem kız kısaca hepsi kötü berbat diyor sizde birini begenip birini begenmiyonuz ikiside aynı kulvarda yahu :)

Totaldeki boşlugu uyanık acun kapmiş yine :A Senin Timur napmiş @xemrexxx yine olmamiş:/ Keşke o ilk yönetmen değişmeseydi harikaydı dizinin havası yeterdi bee:/

Sen sizin diziden memnun musun onu söyle.:A
En iyi işimiz İçerde düştü mü? Ben CvG'yi ilk bölümü yorumlarken de pek beğenmemiştim zaten :X

no problem izlenmese de devam ediyor timoşun dizileri :A
çoban yıldızına ne diyorsun küçük gelin 2 olmaya aday sanki .ss
Yüzüne bile bakmıdım o dizinin başrol oğlan yüzünden :F fragmanları bana çakma sıla dedirtti. Zaten yapımcıları aynıydı sanırım?

En iyi işimiz İçerde düştü mü? Ben CvG'yi ilk bölümü yorumlarken de pek beğenmemiştim zaten :X

Yüzüne bile bakmıdım o dizinin başrol oğlan yüzünden :F fragmanları bana çakma sıla dedirtti. Zaten yapımcıları aynıydı sanırım?
@denizz19 bayılmış artık sen düşün :A
neyse bu hafta tayyip amca reytingleri düşürmüş haftaya total 6.5 abc1 9 u geçer yine:A