Yine olmadı. Hallet bir an önce. Bana da bazen mention bildirimleri gelmiyor zaten.Sen niye alıntı yapamıyorsun?
Bilmiyorum. Yarın bi ara pc'den girip düzeltmeye çalışırım. mention bildirimleri de gelmiyor zaten..
Ben diziler için demiştim 😡Ama belirtmemişim haklısınsurvivor çok iyi bi şekilde yükselmiş bi kere total 0.5 ab 1.2
Seçimlerden sonra düzelir bence. Muhalif tavırlarınla dikkat çekmiş olabilirsin.Yine olmadı. Hallet bir an önce. Bana da bazen mention bildirimleri gelmiyor zaten.
Darksaal'a söyledim, bakalım ne olacak.
hesabım iyice garip bi hal almaya başladı
çok ceza alıyordu arkadaşlar ama harbiden hareketliydi renkliydi cennet gibiydi ceza olarak yediğimiz kazıklar bile hoştu )çok net hatırlıyorum eskiden böyle değildi akşam 20 de yorum yazmaya başlardık bir sonraki gün öğlen saat 12 ye gelipde reyting sonuçları açıklanana kadar 30 veya 40 sayfayı bulurdu o günün reyting yorumları açıklandıktan sonra 60 veya 70 sayfalara kadar çıkardı az ceza almadık onca laf arasında ben @yakup09 @xemrexxx @takas o günleri net hatırlar
Foruma üye olanların %98'i reyting için üye ama reyting konusu kilitli, ölü.. Çok yersiz bi karar bence..
Dediğin gibi, önceden anlıklar yoktu ama reyting sayfası açıktı ve bu kadar kısıtlama yoktu!