23 Mart 2014 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sen niye alıntı yapamıyorsun? :(

Bilmiyorum. Yarın bi ara pc'den girip düzeltmeye çalışırım. :( mention bildirimleri de gelmiyor zaten.. :(

Yine olmadı. :( Hallet bir an önce. Bana da bazen mention bildirimleri gelmiyor zaten. :(

Darksaal'a söyledim, bakalım ne olacak. :(

hesabım iyice garip bi hal almaya başladı :A

Yine olmadı. :( Hallet bir an önce. Bana da bazen mention bildirimleri gelmiyor zaten. :(

Darksaal'a söyledim, bakalım ne olacak. :(

hesabım iyice garip bi hal almaya başladı :A
Seçimlerden sonra düzelir bence. :A Muhalif tavırlarınla dikkat çekmiş olabilirsin. :A

Seçimlerden sonra düzelir bence. :A Muhalif tavırlarınla dikkat çekmiş olabilirsin. :A

Neyse ki muhalif kişiler'in bu tür değiştirmelere gücü yok. :A başka bi şey var ama bakalım. :A

çok net hatırlıyorum eskiden böyle değildi akşam 20 de yorum yazmaya başlardık bir sonraki gün öğlen saat 12 ye gelipde reyting sonuçları açıklanana kadar 30 veya 40 sayfayı bulurdu o günün reyting yorumları açıklandıktan sonra 60 veya 70 sayfalara kadar çıkardı az ceza almadık onca laf arasında ben @yakup09 @xemrexxx @takas o günleri net hatırlar :)

Foruma üye olanların %98'i reyting için üye ama reyting konusu kilitli, ölü.. Çok yersiz bi karar bence..

Dediğin gibi, önceden anlıklar yoktu ama reyting sayfası açıktı ve bu kadar kısıtlama yoktu! :)
çok ceza alıyordu arkadaşlar ama harbiden hareketliydi renkliydi cennet gibiydi ceza olarak yediğimiz kazıklar bile hoştu :))

şimdi reyting sayfasını huzurevine çevirmişler sanırım emekliler yerleşecek buraya :))

bari tabela assalar reyting kısmına yaşlı ve hamilelere terkedin diye:) kibarız nede olsa saygımızdan çıkarız dışarı :))

çok ceza alıyordu arkadaşlar ama harbiden hareketliydi renkliydi cennet gibiydi ceza olarak yediğimiz kazıklar bile hoştu :))

şimdi reyting sayfasını huzurevine çevirmişler sanırım emekliler yerleşecek buraya :))

bari tabela assalar reyting kısmına yaşlı ve hamilelere terkedin diye:) kibarız nede olsa saygımızdan çıkarız dışarı :))​

Ben huzur evi istemiyorum, densiz haddini bilmezlik daha renki ve mutlu edici :A