23 Mart 2014 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Survivor çok iyi gitmiş
Küçük Gelin çok kötü düşüş yaşamış.
Güneşi Beklerken Ab de düşmüş
Galip Derviş çok iyi gitmiş
Bir Yusuf Masalı da iyi gitmiş

Survivor ve Galip Derviş iyi gitmiş tebrikler
Güneşi Beklerken'de ki kötü gidiş sürüyor ama bu oranlarda fena değil umarım daha fazla düşmez.
Doksanlar kötü sezon sonunda final yapar Atv'nin seneye bu reytinglerle devam edeceğini düşünmüyorum.:)

survivor rahat zirvede
gündem yoğundu dünde istanbul mitingi vardı reytingler düşmüş biraz ama survivor yükselmiş

Survivor iki grupta da açık ara zirvede yer almış tebrikler.

Küçük Gelin sert bir düşüş yaşamış totalde. Bence devamı gelir..

O Hayat Benim totalde iyi gitmiş yine tebrikler.

Güneşi Beklerken totalde iyice çöktü, ab'si de ortalamasının çıok altında. :( Ağustos gibi başlamasının faydası olabilir diziye.

Galip yükselmiş. :Z İnşallah 5'i geçeriz ab'de. :)

Ankara'nın Dikmeni'nin sabahki tekrarı ab'de 10.sırada yer alarak iyi iş çıkarmış..

Son düzenleme:
ben düşüş pek beklemiyordum seçimden sonra olur diyordum demek tns akpnin başarısından emin oldu))) sbtye verilen ceza tns'yi korktu zaar)))
pazartesi sayfası niye açılmamış ilginç

eskiden sbt anlıkları yoktu zaten ama akşama doğru o günün reyting sayfası yoruma açılırdı forum iyice çöle döndü ..

Güneşi Beklerken düşüş yaşamış ama bence yeniden yükselecektir. :)
O Hayat Benim totalde iyi gitmiş ama senaryo ilk bir kaç bölümde daha iyiydi.

@OzaN avatar avına çıkmış unutmuş zaar)))) belki suan @takas in avatarıni değiştiriyor olabilir))))
unutma değilde sanırım zorlada olsa forumdaşlarımızı dizi yorum sayfalarına atmaya çalışıyorlar :))

hanı devamlı bu sayfaları kullanıyoruz herkes kendi sayfasına diye şutlamayı düşünüyorlar bizi:)

bu sayfa ortak kullanım alanı dizi yorum sayfaları ise ilgi alanına göre yorumların paylaşıldığı yer

bu neye benziyor hanı piknik yerine gittiğinde eğlenip gülersin ama sıkışınca wc nin olmadığını görür gidip dere kenarına edersin ya işte bizi o durumda bırakıyorlar illaki gidip dere kenarına yap diyorlar ?

bende dere kenarı olarak bir önceki pazar sayfasını buldum :)

unutma değilde sanırım zorlada olsa forumdaşlarımızı dizi yorum sayfalarına atmaya çalışıyorlar :))

hanı devamlı bu sayfaları kullanıyoruz herkes kendi sayfasına diye şutlamayı düşünüyorlar bizi:)

bu sayfa ortak kullanım alanı dizi yorum sayfaları ise ilgi alanına göre yorumların paylaşıldığı yer

bu neye benziyor hanı piknik yerine gittiğinde eğlenip gülersin ama sıkışınca wc nin olmadığını görür gidip dere kenarına edersin ya işte bizi o durumda bırakıyorlar illaki gidip dere kenarına yap diyorlar ?

bende dere kenarı olarak bir önceki pazar sayfasını buldum :)
hacı çekinme istediğin gibi takıl kimse görmez seni

Yok SBT'den önce açmıyorduk aynı böyle yapıyorduk. :)
çok net hatırlıyorum eskiden böyle değildi akşam 20 de yorum yazmaya başlardık bir sonraki gün öğlen saat 12 ye gelipde reyting sonuçları açıklanana kadar 30 veya 40 sayfayı bulurdu o günün reyting yorumları açıklandıktan sonra 60 veya 70 sayfalara kadar çıkardı az ceza almadık onca laf arasında ben @yakup09 @xemrexxx @takas o günleri net hatırlar :)

Son düzenleme:
çok net hatırlıyorum eskiden böyle değildi akşam 20 de yorum yazmaya başlardık bir sonraki gün öğlen saat 12 ye gelipde reyting sonuçları açıklanana kadar 30 veya 40 sayfayı bulurdu o günün reyting yorumları açıklandıktan sonra 60 veya 70 sayfalara kadar çıkardı az ceza almadık onca laf arasında ben @xemrexxx @takas o günleri net hatırlar :)
aynen bende bunu söyleyecektim bu uygulama forumu çökertir reytingler açıklandıktan sonra konu açılsa nolur açılmasa nolur önemli olan buraya yorum yazabilmek
bak pazar gününe yazıyoruz açın pazartesine tahminleri değerlendirmeleri yazalım
bu şekil sanki reytingler yok gibi hissediyorum kaç gündür reytingleri unutmuşum bile aklıma gelince bakıyorum

çok net hatırlıyorum eskiden böyle değildi akşam 20 de yorum yazmaya başlardık bir sonraki gün öğlen saat 12 ye gelipde reyting sonuçları açıklanana kadar 30 veya 40 sayfayı bulurdu o günün reyting yorumları açıklandıktan sonra 60 veya 70 sayfalara kadar çıkardı az ceza almadık onca laf arasında ben @yakup09 @xemrexxx @takas o günleri net hatırlar :)
ben o zamanlar ceza almiyidim :F neyse bence de konu açılsın böyle sıkıcı :(

Foruma üye olanların %98'i reyting için üye ama reyting konusu kilitli, ölü.. Çok yersiz bi karar bence..

Dediğin gibi, önceden anlıklar yoktu ama reyting sayfası açıktı ve bu kadar kısıtlama yoktu! :)

Foruma üye olanların %98'i reyting için üye ama reyting konusu kilitli, ölü.. Çok yersiz bi karar bence..

Dediğin gibi, önceden anlıklar yoktu ama reyting sayfası açıktı ve bu kadar kısıtlama yoktu! :)
Sen niye alıntı yapamıyorsun? :(