Temkinli davrandım hayal kırıklığına uğramamak için.Rüyamda gördüm diyordum inanmiyordun, bak kaç haftadır geçiyor OHB, GB'yi.. @xBUGRAx
Temkinli davrandım hayal kırıklığına uğramamak için.Rüyamda gördüm diyordum inanmiyordun, bak kaç haftadır geçiyor OHB, GB'yi.. @xBUGRAx
ben düşüş pek beklemiyordum seçimden sonra olur diyordum demek tns akpnin başarısından emin oldu))) sbtye verilen ceza tns'yi korktu zaar)))@beyazsoy dediğin çıkıyor, STV'nin son haftadaki düşüşü çok büyük..
pazartesi sayfası niye açılmamış ilginçben düşüş pek beklemiyordum seçimden sonra olur diyordum demek tns akpnin başarısından emin oldu))) sbtye verilen ceza tns'yi korktu zaar)))
unutma değilde sanırım zorlada olsa forumdaşlarımızı dizi yorum sayfalarına atmaya çalışıyorlar )
hacı çekinme istediğin gibi takıl kimse görmez seniunutma değilde sanırım zorlada olsa forumdaşlarımızı dizi yorum sayfalarına atmaya çalışıyorlar )
hanı devamlı bu sayfaları kullanıyoruz herkes kendi sayfasına diye şutlamayı düşünüyorlar bizi
bu sayfa ortak kullanım alanı dizi yorum sayfaları ise ilgi alanına göre yorumların paylaşıldığı yer
bu neye benziyor hanı piknik yerine gittiğinde eğlenip gülersin ama sıkışınca wc nin olmadığını görür gidip dere kenarına edersin ya işte bizi o durumda bırakıyorlar illaki gidip dere kenarına yap diyorlar ?
bende dere kenarı olarak bir önceki pazar sayfasını buldum
Yok SBT'den önce açmıyorduk aynı böyle yapıyorduk.pazartesi sayfası niye açılmamış ilginç
eskiden sbt anlıkları yoktu zaten ama akşama doğru o günün reyting sayfası yoruma açılırdı forum iyice çöle döndü ..
çok net hatırlıyorum eskiden böyle değildi akşam 20 de yorum yazmaya başlardık bir sonraki gün öğlen saat 12 ye gelipde reyting sonuçları açıklanana kadar 30 veya 40 sayfayı bulurdu o günün reyting yorumları açıklandıktan sonra 60 veya 70 sayfalara kadar çıkardı az ceza almadık onca laf arasında ben @yakup09 @xemrexxx @takas o günleri net hatırlarYok SBT'den önce açmıyorduk aynı böyle yapıyorduk.
aynen bende bunu söyleyecektim bu uygulama forumu çökertir reytingler açıklandıktan sonra konu açılsa nolur açılmasa nolur önemli olan buraya yorum yazabilmekçok net hatırlıyorum eskiden böyle değildi akşam 20 de yorum yazmaya başlardık bir sonraki gün öğlen saat 12 ye gelipde reyting sonuçları açıklanana kadar 30 veya 40 sayfayı bulurdu o günün reyting yorumları açıklandıktan sonra 60 veya 70 sayfalara kadar çıkardı az ceza almadık onca laf arasında ben @xemrexxx @takas o günleri net hatırlar
ben o zamanlar ceza almiyidim neyse bence de konu açılsın böyle sıkıcıçok net hatırlıyorum eskiden böyle değildi akşam 20 de yorum yazmaya başlardık bir sonraki gün öğlen saat 12 ye gelipde reyting sonuçları açıklanana kadar 30 veya 40 sayfayı bulurdu o günün reyting yorumları açıklandıktan sonra 60 veya 70 sayfalara kadar çıkardı az ceza almadık onca laf arasında ben @yakup09 @xemrexxx @takas o günleri net hatırlar
Sen niye alıntı yapamıyorsun?çok net hatırlıyorum eskiden böyle değildi akşam 20 de yorum yazmaya başlardık bir sonraki gün öğlen saat 12 ye gelipde reyting sonuçları açıklanana kadar 30 veya 40 sayfayı bulurdu o günün reyting yorumları açıklandıktan sonra 60 veya 70 sayfalara kadar çıkardı az ceza almadık onca laf arasında ben @yakup09 @xemrexxx @takas o günleri net hatırlar
Foruma üye olanların %98'i reyting için üye ama reyting konusu kilitli, ölü.. Çok yersiz bi karar bence..
Dediğin gibi, önceden anlıklar yoktu ama reyting sayfası açıktı ve bu kadar kısıtlama yoktu!