23 Mart 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 12 42.9%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 7 25.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 7 25.0%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 4 14.3%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 2 7.1%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 4 14.3%
  • Terra Nova (Fox)

• Babam İçin (Fox)

• Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 1 3.6%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 3.6%
  • TV İzlemedim

Oy: 3 10.7%
  • Eve Düşen Yıldırım (Show)

Oy: 3 10.7%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
10 reytingle çakılma mı oluyor. :S
Yalan Dünya 10 reytingle çakılıyor. :-/

beni affet total dizisi ve zamanlari tamamen ayri bikere yalan dünya haftalık dizi gecen hafta 13 10 a düsmüs büyük çok sert düsüs yasamis

beni affet günlük dizilerde yükseliste hatta ucusa geçen dizi beni affet 17:30 baslayip 5 Reytingi geçiosa asıl basari budur beni affet yalan dünya nasil karsilastirirsin

yalan dünya,hayat devam ediyor ve Feriha Kıyaslama Kıstas alman gerek bikere

gelelim star prime time ilk 10a prime time 20:00 yayınlanan yapımlar heralde çarsamba günü ilk 10a 4 5 yapım sokuo cumartesi iffet giriyor diger günlek star günlük dizi beni affet ben ilk 15 içinde görüyüyorum anlatabilidimmi

prime time foxtv soktugu yayin lale devri,yer,gök ask digerleri prime time deil anlatabildim

prime time en çok kanald ve show yayın sokuo

Son düzenleme:
beni affet yalan dünya nasil karsilastirirsin

yalan dünya,hayat devam ediyor ve Feriha Kıyaslama Kıstas alman gerek bikere

Senden bu sözleri duymak ne güzel kreys.
Kıyaslama konusunu sana anlatabildiğim için mutluyum.

hayat devam ediyor yine çok iyi oranlar almış ama zirveyi alması lazım ab de hafif bi artış var
yalan dünya nın daha çok yeni olmasına rağmen yorumlardan çok sıktığını gördüm dizi ilerleyen haftalarda daha da düşerse şaşırmayın kreys çok doğru bi tespitte bulunmuş.yalan dünya ab de çakılmış derken kastettiği şey oranlarının çok düştüğüdür.bunu hepiniz anladınız niye üsteliyosunuz.13 den 10 a düşmüş bu ne demek oluyo.bi de adama ceza vermişsiniz böyle şeylere ceza verilmez.oyuncak sistemi değil bu her mesaja ceza verilmez

arka sokakların tekrarları cidden kaç kere tekrar tekrar yayınlanmasına rağmen hala üst sıralarda

Yalan Dünya gibi komedi diizleri bölümden bölüme performans değiştirir. Çünkü her hafta konu değişir. Bir düştü mü,sonsuza kadar düşecek diye bir şey yok.

Diğer konu ile ilgili kurallar belli, uzatmaya gerek yok kanımca. "çakılmış, ezilmiş, ezmiş" gibi rencide edici mesajlar kesinlikle yasak.

Osmanlı kıyamla beni affeti bir güzel karşılaştırıyordun ama iş yalan dünyaya gelince mi farklı oldu? Ayrica star carsamba gunleri ilk 10a totalde muhtesem yuzyili ve beni affeti, a/b'de muhtesem yuzyil ve eyvah dusuyorumu sokuyor 3-4 yapim diye abartmana gerek yok. iffet de 4-5 reyting anca aliyor istikrarli bir durumu yok bazen 3lere bile dusuyor. Bunun kanali tatmin ettigini dusunmuyorum.

Ayrica fox'u niye karıstiriyorsun ki? Star tabiki foxtan daha basarili ama ben Star'dan bahsettim sadece. Star genel olarak başarısız. Açık bir şekilde ortada.

Moderatörün son düzenlenenleri:

bir osmanlı kıyam sonra endgame lafı üzerine kıyaslamayi iyice ögrendim simdi ise ben bugün senin kıyaslamanın hata oldugunu belirttim bn bir hata yaptım die ayni hatayi yapmak zorundamısın..!

Son düzenleme:

İffet'in 21.bölüm reytingine bakarsan görürsün, salladığım yok. Evet sen rahat rahat hata yapabiliyorsan ben de hata yapabilirim demek ki...

arka sokakların tekrarları cidden kaç kere tekrar tekrar yayınlanmasına rağmen hala üst sıralarda

ewt 10sezon tekrarlansa bıle dusme

z hata yapmayi cahillime ver lordly ne bilim ben saat farkını ogrendık iste .

ben cahilim sen benim hatalarımı yaptign için sende olumsuz davranmıs oluyorsun

Adını feriha Koydum Sonrada Eve Düşen Yıldırımı İzledim ikiside Süperdi <3

Dun Yalan Dunya ve Hayat Devam Ediyor izledim. YD gercekten kotuydu dun gece. HDE ayni tempoda gidiyor. Feriha'da ayni tempoda gidiyor ki reytinglerde farklilik yok. Bir Cocuk S. herzaman ki gibi kotu gidiyor, Babam icin cuma gunu olmuyor, bu diziyi pazar gunundeyken izliyordum ama cumaya aldilar ve benim acimdan yazik ettiler...

Yalan Dünya düşse de iyi gidiyor bu kadar beklemezdim ben

o saatte günlük sıkıcı diziler olduğundan genelde izleniyor. bide dizinin istersen tüm bölümlerini izleme rastgele bi bölüm aç insanı sıkmıyor..

herkes sevmemiş ama ben dün baya beğenerek izledim yalan dünyayı