23 Mart 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 12 42.9%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 7 25.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 7 25.0%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 4 14.3%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 2 7.1%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 4 14.3%
  • Terra Nova (Fox)

• Babam İçin (Fox)

• Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 1 3.6%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 3.6%
  • TV İzlemedim

Oy: 3 10.7%
  • Eve Düşen Yıldırım (Show)

Oy: 3 10.7%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
pusat dizisini ozluyorum ya muzigi bile harikaydi

Hayat devam ediyor yine totelde 2. Olmuş.. Feriha fark atan dizi şimdi ne halde heleki ab reytingi o diziye göre çok kötü. Hayat devam ediyoru severek izliyorum ama tek bı saçmalığı var büyük bı sekilde ; dogu- Batı çatışmasının civkini çıkardılar!!! Nedir abi bu kadar batıdan şikayet aynı sekilde de doğudan sikayet anlamıyorum bu zihniyetleri kimseye suc atmayalım aslında biz bu bölünmelere, biz de katkida bulunuyoruz! Nedir bu abi dogu- Batı calkalantisi,
bu dogu- Batı olayını abarttigi için senarist , reytingi bu kadar düştü, çok abarttı Mahsun..

Güney dogu , dogu Anadolu , Karadeniz , Akdeniz , iç Anadolu , Marmara hepimiz TURK uz ve eğer vatana hayinlik etmemiş tüm kisilerde kardesimizdir.. Biraksinlar su saçma ayırımları!!

Mesela burda benim gibi arkdaşlarm-tanidiklarim var.adini feriha koydum u takip etmiyoruz ama eve düşen yildirimi izliyoruz..yani feriha yüzünden ''edy'' izlenior genellemesi yapmak yanliş.çok kaliteli bi dizi..reytingleri de çok iyi..
Admin bi dahaki haftaya eve düşen yildirim gibi süper bi diziyi ankette taa son siralarda görmek istemiyoruz...
Bir çocuk sevdim de izledm güzeldi..sinan-mine=)
gamze nin peşindeki bu esrarengiz kişi yoksa öldü sanilan zehra mi?
Arka siradakiler heyecan dolu yepyeni bölümüyle pazar akşami 20-00 de bi dolu dünya tnt de=)

evet dediğin tüm filmler güzel izlenebilir aslında ama zaman bulamıyorum... başlarda bende izliyordum hele o mine varya bir çocuk sevdimdeki zürafa boyunlu kız onun miyavlar gibi ağlamaklı sesinden dolayı filmi biraktım... yediği önünde yemediği arkasında ama hep ağlıyor kızcağız derdi nedir anlayabilmiş değilim iki oğlan sabah akşam peşinde habire para saçıyorlar kız yine ağlıyor derdi nedir bilen varsa banada söylesin:)

eve düşen yıldırım ve afk izledim.. dün akşam eve düşen yıldırım çok heyecanlı bi bölümle ekrana geldi.. adını feriha koydum ise her zamanki gbi süperdi.. medyapım iki harika işini izletti bize.. teşekkürler medyapım.. başarılarınızın devamını dilerim..