23 Mart 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 12 42.9%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 7 25.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 7 25.0%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 4 14.3%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 2 7.1%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 4 14.3%
  • Terra Nova (Fox)

• Babam İçin (Fox)

• Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 1 3.6%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 3.6%
  • TV İzlemedim

Oy: 3 10.7%
  • Eve Düşen Yıldırım (Show)

Oy: 3 10.7%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
iste haftanin süprizi bu kvp hem total de hem AB de afk, hde ve yalan dünya yi geride birakmis

Bu kadar düşmesi hiç mantıklı gelmedi bana. Sadece reklama bağlamak doğru olur mu acaba ?

dunde yazdim berbat bir bolumdu hele siyah beyaz kismi cok ic bunalticiydi ve ben zaping yaptim o kismi 6 dakika surmus. dun sordum diziye guldukleri yer varmi ki artik orcunun opuselim mi repligi sikmaya basladi. ayrica dizi okadar kotu finalle bitti ki gulse birsel sinifta kaldi. nurh ayat kizmasi lazimken kizmadi. denizin kardesi kendisi iyilesmesi gerekirken baskalarindan yardim istedi. doktorculuk yaparkenki kitapciga baksa yada klasik antibiyotige saldirsa coktan iylesecek. birde grip ilacla 5gun ilacsiz 7 gunde gecer massallah dizide kimse iylesemedi :))))))

Son düzenleme:
dunde yazdim berbat bir bolumdu hele siyah beyaz kismi cok ic bunalticiydi ve ben zaping yaptim o kismi 6 dakika surmus. dun sordum diziye guldukleri yer varmi ki artik orcunun opuselim mi repligi sikmaya basladi. ayrica dizi okadar kotu finalle bitti ki gulse birsel sinifta kaldi. nurh ayat kizmasi lazimken kizmadi. denizin kardesi kendisi iyilesmesi gerekirken baskalarindan yardim istedi. doktorculuk yaparkenki kitapciga baksa yada klasik antibiyotige saldirsa coktan iylesecek. birde grip ilacla 5gun ilacsiz 7 gunde gecer massallah dizide kimse iylesemedi :))))))

Siyah-beyaz kısmı en iyi yeriydi, en çok orada eğlendim. :)

Ben kendi adıma bölümden oldukça keyif aldım, son 4 bölümün en iyisiydi.

Hoş bir göndermeydi. Kötü anlamda bir dalga geçiş değildi kesinlikle. Filmi çok seven biri olarak benim çok hoşuma gitti bu gönderme. :)

Yalan Dünya'yı bu tür göndermeler ve sürprizler anlamlı kılıyor kanımca. :) Çok enteresan bir sürprizdi. :)

Siyah-beyaz kısmı en iyi yeriydi, en çok orada eğlendim. :)

Ben kendi adıma bölümden oldukça keyif aldım, son 4 bölümün en iyisiydi.

begenmen Ilginc. bu bolumu tek sartla begenebilirsin bu bolumu gecmis bolumleri unutarak izlemek sartiyla :)))))))
Haa birde selahattinin degisimi var. allah askina bu hic inandirici mi .gulistan diger bolumlerde adama adim attirmiyor sellahatin Tulaya gitmek icin bin takla atardi simdi adam tulayin yancisi oldu. hem tulay metelige kursun atmiyor ekistralara gidiyor yahu tulay selahattinden fazla kazaniyornus diger bolumlerde kizi meteliksiz siradan pavyon sarkicisiydi hani :)))))

kisacasi okadar hatta varki yazmakla bitmez ustune espiri olmayinca reytinglerin dusmesi normal

Son düzenleme:
begenmen Ilginc. bu bolumu tek sartla begenebilirsin bu bolumu gecmis bolumleri unutarak izlemek sartiyla :)))))))
Haa birde selahattinin degisimi var. allah askina bu hic inandirici mi .gulistan diger bolumlerde adama adim attirmiyor sellahatin Tulaya gitmek icin bin takla atardi simdi adam tulayin yancisi oldu. hem tulay metelige kursun atmiyor ekistralara gidiyor yahu tulay selahattinden fazla kazaniyornus diger bolumlerde kizi meteliksiz siradan pavyon sarkicisiydi hani :)))))

kisacasi okadar hatta varki yazmakla bitmez ustune espiri olmayinca reytinglerin dusmesi normal

Ben sevdim bölümü, sen sevmemişsin. Zevkler tartışılmaz denir, istersen kapatalım muhabbeti. Çünkü ne ben ikna olacağım, ne sen. :)

Ben sevdim bölümü, sen sevmemişsin. Zevkler tartışılmaz denir, istersen kapatalım muhabbeti. Çünkü ne ben ikna olacağım, ne sen. :)

seni bilmem ama Ben ikna olabilirim ben begenmedigim yerlerde neden begenmeddigi mi yazdim. sende aslinda bunlar oyle degil boyle oldugundan begendim diyebilirsin.. kuru kuruya begendim bana bisey ifade etmiyor. neydi bu bolumunu diger 4 bolumden ustun tutan

Gülse Birsel'in The Artistle dalga geçeceğini hiç sanmıyorum. Sadece o filmden esinlenerek ilgi çekici bir şeyler yapmaya çalışmış.

Her cuma olduğu gibi Yalan Dünya'yı izledim ama bir parça sıkıldığımı söyleyebilirim. Reytingi hala çok iyi 10'un altına düşmemiş.

Star'ın yine primetime1-2'de ilk 10 hatta ilk 20'de dizisi yok. Bu kanal nasıl kar ediyor. :D

Eve Düşen Yıldırım iyi reyting alıyor, gelecek sezon Feriha'nın saatinde yayınlanır diye düşünüyorum.

seni bilmem ama Ben ikna olabilirim ben begenmedigim yerlerde neden begenmeddigi mi yazdim. sende aslinda bunlar oyle degil boyle oldugundan begendim diyebilirsin.. kuru kuruya begendim bana bisey ifade etmiyor. neydi bu bolumunu diger 4 bolumden ustun tutan

Şimdiye kadar hiç bir tartışmada ikna olduğunu görmedim beyazsoy, genelde son mesajı hep sen yazarsın. Karşındaki pes eder. :D

Yalan Dünya'yı izledim dün akşam. Dün akşamki bölüm önceki haftaki bölümlere göre kötüydü bence. Zar, zor izleyebildim. Oranları da bu hafta düşmüş zaten.

Şimdiye kadar hiç bir tartışmada ikna olduğunu görmedim beyazsoy, genelde son mesajı hep sen yazarsın. Karşındaki pes eder. :D

demek ikna etmek icin iyi gerekce sunamiyorlar :))))) ben rahat ikna olurum tek sart mantikli ve benim tezimi curutecek nedenler lazim :))))) hem yanlista israr etmek pek iyi bise degil mi :)))))

bu ara kryes ceza almis. simdi kim bize starin reytinglerini yazip starda cok iyi gitmis yazacak yahuu :))))))) neyse ben yazayim affet beni esra erolu ab de bile gecmis wayyy be star iyi iyi gitmis :))))))))) Yalniz starda hep transfer diziler iyi gidiyor ( e. dusuyorum haric) tasima suyuyla degirmen ne kadar iyi gider bilmen

Yalan Dünya'yı izledim dün akşam. Dün akşamki bölüm önceki haftaki bölümlere göre kötüydü bence. Zar, zor izleyebildim. Oranları da bu hafta düşmüş zaten.

Bir ben beğenmişim galiba. Herhalde baya bir farklı psikolojideymişim önceki haftalara göre. :D