Çökmesi dileği ileAllahım niçin destan dizisi izlendi niçinnn
Çökmesi dileği ileAllahım niçin destan dizisi izlendi niçinnn
Amin başroldeki kadını sevmiyorumÇökmesi dileği ile
Ben de hiç sevmiyorumAmin başroldeki kadını sevmiyorum
Destan'ın böyle yüksek başlamasında Müge Anlı ve Esra Erol'un payı büyük. İkiside programın sonunda diziyi güzel tanıttılar zaten diziden sonra ikinci ve üçüncü sırada yer almışlar.
Sana Söz kötü düşmüş. Star TV'de olduğundan hemen bitmez ama ömrü uzun olmayacak fazla gibi.
Masumlar Apartmanı etkilenmiş yeni diziden özellikle TOTAL'de 5. sıraya düşmüş ama tabi oranları gayet iyi.
Dizi kötüydü demiyorum ki. İki programda 6-7 reyting alıyor. Bir iki güzel cümle ile en az 2-3 reytinglik kitleyi ikna ediyorlardır.Ne alaka müge ile esranın onlar her diziyi söylüyor zaten yapma dizi güzeldi bir kere
------
Destancım tutmayacaklar diyenlere iyi cevap vermiş harika
Keşke Doktor Hanım diziye hiç girmeseydi, hiç iyi bir psikolog sahnesi izleyemedik. Kırmızı Oda'daki gibi atmosfer yoktu, Doktor Hanım'ın iç sesini duyamadık, gelişmeye dair bir şey göremedik çünkü çok kısa sürdü. Onun yerine başka bir psikolog gelseydi de her bölüm uzun bir şekilde görebilseydik. @The_ErinchBu reytinglerden sonra gelecek hafta bir bakmışız Doktor Hanım geri dönmüş. @The_Erinch
Senin kalite kokan diğer EHH de tepetaplak olmuş 😁😁😁 DESTAN göçertmiş hepsini 🤭🤭🤭Bu reytinglerden sonra gelecek hafta bir bakmışız Doktor Hanım geri dönmüş. @The_Erinch
Ben entegre olmasını isterim KO nun MAP içine sonra Eray hasetinden çatlasın 🤭😁🤭😁🤭😁 @AseratKeşke Doktor Hanım diziye hiç girmeseydi, hiç iyi bir psikolog sahnesi izleyemedik. Kırmızı Oda'daki gibi atmosfer yoktu, Doktor Hanım'ın iç sesini duyamadık, gelişmeye dair bir şey göremedik çünkü çok kısa sürdü. Onun yerine başka bir psikolog gelseydi de her bölüm uzun bir şekilde görebilseydik. @The_Erinch
Tepe taklak olması için üç grubun ikisinde zirveyi kaybetmekle sonuçlanacak kadar ağır bir netice gerekiyor yani 6'dan 5'e düşen dizi için kullanılacak bir tabir değil. Rakip yok diye cirit atıyor demiştim ve neyse ki haklı da çıkmanın gururu içindeyim. Gelecek ay Han'a partner olması için yeni oyuncu getirirler artık belki üçüncüde tutar.Senin kalite kokan diğer EHH de tepetaplak olmuş 😁😁😁 DESTAN göçertmiş hepsini 🤭🤭🤭
------
Ben entegre olmasını isterim KO nun MAP içine sonra Eray hasetinden çatlasın 🤭😁🤭😁🤭😁 @Aserat
Evet haklısın keşke girmeseydi de bu dizinin yetersiz senaristleri tarafından konuşturulmak zorunda kalmasaydı. Zaten normal diyalogları zor yazıyorlar bir de iç sesle uğraşmak istememişler demek ki. Ayrıca eldeki psikolog da iki bölüm boyunca yeteri kadar göründü ama o da sus payıymış.Keşke Doktor Hanım diziye hiç girmeseydi, hiç iyi bir psikolog sahnesi izleyemedik. Kırmızı Oda'daki gibi atmosfer yoktu, Doktor Hanım'ın iç sesini duyamadık, gelişmeye dair bir şey göremedik çünkü çok kısa sürdü. Onun yerine başka bir psikolog gelseydi de her bölüm uzun bir şekilde görebilseydik. @The_Erinch
ATV her sezon program sonunda hatırlatma yaptırıyor BZÇ için Demir öldümü acaba diyordu Onca mal varliği kime kalacak diyordu @serhatt @DosiDestan'ın böyle yüksek başlamasında Müge Anlı ve Esra Erol'un payı büyük. İkiside programın sonunda diziyi güzel tanıttılar zaten diziden sonra ikinci ve üçüncü sırada yer almışlar.
Sana Söz kötü düşmüş. Star TV'de olduğundan hemen bitmez ama ömrü uzun olmayacak fazla gibi.
Masumlar Apartmanı etkilenmiş yeni diziden özellikle TOTAL'de 5. sıraya düşmüş ama tabi oranları gayet iyi.
Hiç alakası yok izlemek isteyen izler hiç Mügeydi Esraydı dinlemez benceDizi kötüydü demiyorum ki. İki programda 6-7 reyting alıyor. Bir iki güzel cümle ile en az 2-3 reytinglik kitleyi ikna ediyorlardır.
Reklamını yapıyorlar işte, duymayan duymuş oluyor programlar da yüksek reytingli olunca.Hiç alakası yok izlemek isteyen izler hiç Mügeydi Esraydı dinlemez bence
Reklamını yapıyorlar işte, duymayan duymuş oluyor programlar da yüksek reytingli olunca.
Peki bunu izleyen Total kitlenin çoğunun sosyal medya kullanmadığı ortada...Sosyal medya varken onların demesiye duymazlar selocum
Peki bunu izleyen Total kitlenin çoğunun sosyal medya kullanmadığı ortada...
Ne alaka, Total neredeyse AB'nin 2 katı bak o da ortada.Ab de de iyi izlenmiş ama değilmi
Ne alaka, Total neredeyse AB'nin 2 katı bak o da ortada.
Off bir dizinin neredeyse 9 reytingle başlaması aşırı zor dimi, e bu programlardaki reklamlar da işe yarar. Kötü bir şey dediğimiz falan da yok halbuki.Total kitlenin çoğu sosyal medya kullanmıyor dedin ya ondan dedim total kitle tv de görür atv bol bol reklamını yapıyor
Off bir dizinin neredeyse 9 reytingle başlaması aşırı zor dimi, e bu programlardaki reklamlar da işe yarar. Kötü bir şey dediğimiz falan da yok halbuki.