xBUGRAx
Süper Emekli
21:00 - 21:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 5.61 , 2) ATV: 5.59 , 3) KANALD: 4.55 , 4) SHOW: 3.83 , 5) FOX: 3.31
Özlemişiz bu yorumları.
21:00 - 21:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 5.61 , 2) ATV: 5.59 , 3) KANALD: 4.55 , 4) SHOW: 3.83 , 5) FOX: 3.31
kanal d yalan dünyanın gününü değiştirmekle hata yaptı.Üstelik 7 yildir ekrana gelen artik fazla izlenmeyecek olan(bence..)dizi yüzundenbn bu diziyi cumalari izleyebiliodum
21:00 - 21:15 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>sbt<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 5.61 , 2) ATV: 5.59 , 3) KANALD: 4.55 , 4) SHOW: 3.83 , 5) FOX: 3.31
Burun Kılı Farkı
Çalmadım bir ikincisiyse bn 2 aydan beri foruma üyeydim ama farketmiodunuz.ama ilk fark eden sen oldun tesekkurlerhoşgeldin kokis forumumuza
ilk yorumun güzel olmuş endgame den alıntı yapmadıysan beğendim yorumunu)
Huzur Sokağı bu hafta her iki gruptada zirvede yer alır kanımca
- - - Ekleme - - -
Ama Dila Hanim´dan da gùzel bir yukselis bekliyorum..
Seninde bakış açın farklıkoçanla ilgili mesajın hatalı ama dilayla ilgili mesajın tam yerinde
Benim içinde fark yapmaz...20 dk cuma olursa ona zaplarim...Oda içi boş çıkarsa 😱 cuma geceleriminde de tv kapalı olurkıl tüy farketmez dila 10 dakika reklam verdi bu oranların 5 dakikası reklam dı ..
atv'ye bak yaa...Dizilerinin dialoglarina reklam sokturuyor...Daha iyi bi dunya için 1milyonenden var coco cola reklamı...Bunu Kurtlar Vadisi'nde de yaptırıyor mu acaba
- - - Ekleme - - -
Benim içinde fark yapmaz...20 dk cuma olursa ona zaplarim...Oda içi boş çıkarsa 😱 cuma geceleriminde de tv kapalı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?