23 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

21:00 - 21:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 5.61 , 2) ATV: 5.59 , 3) KANALD: 4.55 , 4) SHOW: 3.83 , 5) FOX: 3.31

Dila Hanım bu aralıkta düşer çünkü reklama denk geldi ama dediğim gibi yükselmiş ileriki anlıklarda 7 reytingi görürse şaşırmayın.

kanal d yalan dünyanın gününü değiştirmekle hata yaptı.Üstelik 7 yildir ekrana gelen artik fazla izlenmeyecek olan(bence..)dizi yüzunden :( bn bu diziyi cumalari izleyebiliodum

kanal d yalan dünyanın gününü değiştirmekle hata yaptı.Üstelik 7 yildir ekrana gelen artik fazla izlenmeyecek olan(bence..)dizi yüzunden :( bn bu diziyi cumalari izleyebiliodum

hoşgeldin kokis forumumuza

ilk yorumun güzel olmuş endgame den alıntı yapmadıysan beğendim yorumunu :))

- - - Ekleme - - -

21:00 - 21:15 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>sbt<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 5.61 , 2) ATV: 5.59 , 3) KANALD: 4.55 , 4) SHOW: 3.83 , 5) FOX: 3.31
Burun Kılı Farkı :X

kıl tüy farketmez dila 10 dakika reklam verdi bu oranların 5 dakikası reklam dı ..:)

Huzur Sokağı bu hafta her iki gruptada zirvede yer alır kanımca

- - - Ekleme - - -

Ama Dila Hanim´dan da gùzel bir yukselis bekliyorum..

atv'ye bak yaa...Dizilerinin dialoglarina reklam sokturuyor...Daha iyi bi dunya için 1milyonenden var coco cola reklamı...Bunu Kurtlar Vadisi'nde de yaptırıyor mu acaba(b)

- - - Ekleme - - -

kıl tüy farketmez dila 10 dakika reklam verdi bu oranların 5 dakikası reklam dı ..:)
Benim içinde fark yapmaz...20 dk cuma olursa ona zaplarim...Oda içi boş çıkarsa 😱 cuma geceleriminde de tv kapalı olur:(

Dila hanim bu hafta yuksek oranlar alsada haftaya totalde arka sokaklar gelince oranlari duser. Kayip sehirin bugunki reytingleri kanal d nin ataginin olumlu olup olmadiginin ipuclarini verir.o ses gecen yil uek tarafindan geciliyordu bu sezon karsisinda absi guclu olan bir yapim olmadigindan cok yuksek oranlar aliyordu (karadayi anca anca etkisini gostermeye basladi) bence yalan dunya o sesi etkiler ama azmi cokmu pazartesi gorcez :)

dılanın fragmani iyiydi bide yalan dünya olmayinca yükselecek bu bir iki bölüm iyi gider.

emir geçen haftada yazdım senaryoyu tekrar berbat hale girdi artık iflah olmaz :))))

atv'ye bak yaa...Dizilerinin dialoglarina reklam sokturuyor...Daha iyi bi dunya için 1milyonenden var coco cola reklamı...Bunu Kurtlar Vadisi'nde de yaptırıyor mu acaba(b)

- - - Ekleme - - -

Benim içinde fark yapmaz...20 dk cuma olursa ona zaplarim...Oda içi boş çıkarsa 😱 cuma geceleriminde de tv kapalı olur:(

harbiden koçanmı izliyorsun ???