Çok saol...Bana bu kadar güvenip bu görevi verdiğin için...Teklfinizi red ediyorum(cok havaliymiş red etmek)
23 Kasım 2012 Cuma SBT Reyting Sonuçları
Sonuçlar belli olduktan sonra burada olacak...
Şubatı izliyorum güzel ilerliyor.
Ohhhh yooooooo gücünü mü kullanıyorsunKolayı var o zaman, senin mesajı silip bir sonraki kişiye veririz görevi.
VayVayVay...Ne zaman geldin hangi rüzgar attı? Hangi dagda kurt öldü? Ne var ne yok naparsın ne edersin? Annengiller babangiller nasıllar?dila şimdiden 8 reyting günü 15 reytingle kapatacak gibi ..
Ohhhh yooooooo gücünü mü kullanıyorsunkarnın tok sırtın pek tok açın halinden ne anlasın...ben nerden geldim bu deyimlereBabam pasta yapmayı Dr.ötken'den öğrenmiş
- - - Ekleme - - -
VayVayVay...Ne zaman geldin hangi rüzgar attı? Hangi dagda kurt öldü? Ne var ne yok naparsın ne edersin? Annengiller babangiller nasıllar?
Hızlı olan kazanır...Hiiiiç gözünün yaşina bakmam acımam yazarim kaparım tak tak.....sen darksaal ın yerini kapmışsın bu lafı darksaal yapacaktı)
Dila 10 geçe reklama girdi. Bu saat aralığında sık reklama giriyor. Sonraki aralıkta reklama girmek bilmiyor.
Hızlı olan kazanır...Hiiiiç gözünün yaşina bakmam acımam yazarim kaparım tak tak.....
Desene gece baya burda bi laklak varhala reklam devam ediyor .. özeti uzun tutmuşlar özette uyuduğum için gece uyuyamam artık
dila şimdiden 8 reyting günü 15 reytingle kapatacak gibi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?