23 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

dila şimdiden 8 reyting günü 15 reytingle kapatacak gibi ..

Kolayı var o zaman, senin mesajı silip bir sonraki kişiye veririz görevi. :J
Ohhhh yooooooo gücünü mü kullanıyorsun:X karnın tok sırtın pek tok açın halinden ne anlasın...ben nerden geldim bu deyimlere:X Babam pasta yapmayı Dr.ötken'den öğrenmiş:F:F

- - - Ekleme - - -

dila şimdiden 8 reyting günü 15 reytingle kapatacak gibi ..
VayVayVay...Ne zaman geldin hangi rüzgar attı? Hangi dagda kurt öldü? Ne var ne yok naparsın ne edersin? Annengiller babangiller nasıllar?

Dila 10 geçe reklama girdi. Bu saat aralığında sık reklama giriyor. Sonraki aralıkta reklama girmek bilmiyor. :D

Ohhhh yooooooo gücünü mü kullanıyorsun:X karnın tok sırtın pek tok açın halinden ne anlasın...ben nerden geldim bu deyimlere:X Babam pasta yapmayı Dr.ötken'den öğrenmiş:F:F

- - - Ekleme - - -

VayVayVay...Ne zaman geldin hangi rüzgar attı? Hangi dagda kurt öldü? Ne var ne yok naparsın ne edersin? Annengiller babangiller nasıllar?

tek tek sor zaten dila izlerken uyumuşum uykulu bir halde hepsine cevap veremem :))

forum yönetimi beni görev icabı yurtdışına yolladı bir hafta :))

geldim sonunda kısaca budur özeti :))

Dila perşembeye alınacak tekrardan söylüyorum.

Cuma günü 20 Dakika için her şey hazır. Yalan Dünya gitti Arka Sokaklar geldi. A/b grubunda rahat ilerler 20 Dakika. Ama total'de ümitsizim...

Dila 10 geçe reklama girdi. Bu saat aralığında sık reklama giriyor. Sonraki aralıkta reklama girmek bilmiyor. :D

hala reklam devam ediyor .. özeti uzun tutmuşlar özette uyuduğum için gece uyuyamam artık :)

- - - Ekleme - - -

Hızlı olan kazanır...Hiiiiç gözünün yaşina bakmam acımam yazarim kaparım tak tak.....:X

aynı hızı bende yapmıştım bir ara ama ozanla darksaal salise farkıyla birbirlerini takip ettikleri için araya girmeyi başaramamıştım :))

Asıl kapışma pazartesi ve cuma olacak bakalım kanal dnin kumarı nasıl sonuç verecek