23 Eylül 2020 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kod Adı Angel (TV'de İlk) | Kanal D

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
Menajerimi Ara gibi farklı ve güzel bir proje 3 reyting alırken her yaz aynısı yapılan, balon başrol oyunculu klişe mi klişe diziler 9 reyting alıyor yazık bize.

Reactions: Dosi
insanlar farkı diziye alışkın değil belki..

Artık farklı ve güzel dizilerin izlendiğini arkadaşlara söyler misiniz? Boş yere saldırıyorlar.
Menajerimi Ara bu kadar düştüyse seyirciden önce ekip düşünmeli nerede yanlış yapıyoruz diye.

bizim seyircimiz aşk meşk aşiret romantık komedileri izliyorlar.yeni farkılı dizilere kafa yormak istemezler...

Menajerimi Ara gibi farklı ve güzel bir proje 3 reyting alırken her yaz aynısı yapılan, balon başrol oyunculu klişe mi klişe diziler 9 reyting alıyor yazık bize.
Artık farklı ve güzel dizilerin izlendiğini arkadaşlara söyler misiniz? Boş yere saldırıyorlar.
Menajerimi Ara bu kadar düştüyse seyirciden önce ekip düşünmeli nerede yanlış yapıyoruz diye.

Reactions: Özgür and Doğan
Burdan kaos çıkmaz.
Aserat ya birazdan geri vites yapar, ya MA’yı objektif olmayan bir şekilde ölümüne savunur, ya yine OK yazar ya da hiçbir şey yapmaz.
Olsun, pek şirin geldi atışmalarınız

Aserat zaten sıkıştığında cevap yazamıyor. Bana da yapıyor böyle hep

Reactions: Aserat and Özgür
Olsun, pek şirin geldi atışmalarınız

Aserat zaten sıkıştığında cevap yazamıyor. Bana da yapıyor böyle hep
Kime yazıyor ki zaten sıkışınca.
Neyse ki sosyal medyada Menajerimi Ara fanı olup da dizinin eksik ve sıkıntılı yanlarını objektif dile getirebiliyorlar.
Ve neredeyse hepsi benle aynı fikirde.

Reactions: Aserat and Dosi
Kime yazıyor ki zaten sıkışınca.
Neyse ki sosyal medyada Menajerimi Ara fanı olup da dizinin eksik ve sıkıntılı yanlarını objektif dile getirebiliyorlar.
Ve neredeyse hepsi benle aynı fikirde.
Aserat'a ise dizi konularında objektiflik nerdeyse 0

Ben daha tamamlamadım henüz son bölümü. 40 dakika izlemiştim dün. Bugün tamamlarım. Şu dizi süreleri işkence resmen :S

Ben daha tamamlamadım henüz son bölümü. 40 dakika izlemiştim dün. Bugün tamamlarım. Şu dizi süreleri işkence resmen :S
artı özet..eskiden 1 saati n güzel..ondan ben eskileri çook seviyom.

Olur mu kendisi çok objektif.

Cidden süreler yüzünden fazla izleyemiyorum ya. Bu sezon o kadar güzel dizi var ama çoğunu izleyemiyorum çünkü vakit kalmıyor.

Reactions: Aserat and Dosi
uzun dizi sürelerini 1 saat özetide kurtlar vadisi çıkartı hep.

Olur mu kendisi çok objektif.

Cidden süreler yüzünden fazla izleyemiyorum ya. Bu sezon o kadar güzel dizi var ama çoğunu izleyemiyorum çünkü vakit kalmıyor.
Ben hepsini nerdeyse bırakma kararı almıştım geçen ama dün Hekimoğlu'nu izleyip eski keyfi alınca vazgeçtim

Benim dizi sayım az ama yinede fazla geliyor bana

Reactions: Doğan and Özgür
bende çocuklar duymasın a2 akasya durağı teve 2 .bazende yasak elma..

Ben hepsini nerdeyse bırakma kararı almıştım geçen ama dün Hekimoğlu'nu izleyip eski keyfi alınca vazgeçtim

Benim dizi sayım az ama yinede fazla geliyor bana
Hekimoğlu’nu yazın verilen tekrarları sayesinde izledim gayet keyifli iş, sıkmıyor.
Ama acaba orijinalini mi izlesem diyorum.

Hekimoğlu’nu yazın verilen tekrarları sayesinde izledim gayet keyifli iş, sıkmıyor.
Ama acaba orijinalini mi izlesem diyorum.
İnternetten yabancı dizi işi beni yoruyor genelde. Az ve öz bakınıyorum

Sherlock (dizi olanı
umarım devam eder) ve Better Call Saul dizilerim var final yapmayan. 2 dizim daha vardı ama saçmaladı yeni sezonlara bakmam.
Yeni yabancı dizilerede kapalıyım artık

Reactions: Özgür
Çok güzel yabancı diziler var niye kapattın kendini öyle. 😱