23 Eylül 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

kardayı da sonBahar varmış ))))

Hayir ya olamaz ya ölemezsin citlenbik yapma ya

Fatih bencede başarısız olacak bu diziden çok umutluydum ama fragmanlar çok çok kötü.Müzik desen olmasa daha iyi.

Malesef ama olmayacak gibi geldi banada.

22:00 - 22:15 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 9.69 2) STAR: 8.03 3) TRT1: 3.51 4) SHOW: 2.74 5) SMNYL TV: 2.65
22:15 - 22:30 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 9.61 2) STAR: 8.51 3) TRT1: 3.2 4) SMNYL TV: 2.62 5) SHOW: 2.19

22:30 Karadayı 3.Kuşak Reklam arası
22:45 Karadayı 3.Kuşak Reklam dönüşü

Karadayı son iki anlık iyi gitmiş.

karadayı güzel ama heycansız bir bölüm bu şekilde sabit kalır yükselmesi zor bahar öldü ya üzüldüm

O ses'te son ses neydi öyle hayran kaldım.Ama Hadise yada Gökhan'ı seçer gibi geldi bana hatta Gökhan daha ağır basıyor.

22:30 - 22:45 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 9.45 2) ATV: 4.91 3) TRT1: 3.25 4) SMNYL TV: 2.59 5) KANALD: 2.22

Niye ya niye? Niye? Niye citlenbiğim? Niye Bahar yüzlüm? Niye o masumiyet? Niye bu acı? offf

Star'da artık Fox gibi yapıyor 5 dakika önce neler oldu olayını yansıtıyor.😀

Ve tahminim doğru çıktı Gökhan dedi ama çocukluğumdan beri dedi.😀Çok ilginç.😀

nazif kara bölümde yok resmen adam diziden çıktı

Fatih 6 reyting alırsa öpsün başına koysun.

O ses artık boş seslerle devam eder yine.Yarının fragmanı çıktığına göre son 2 dönülmeyecek ses.😀

Fatih 6 reyting alırsa öpsün başına koysun.

Aynen.Çok ön yargılı olmak istemiyorum ama dizi havası yok fragmanlarda.🙄

bu akşamın en güzel sahneleri safiye annenin nazif karanın önlüğünü giyip ayyakkabı tezgahına oturması ve orhan karanın kibrit yasini ben vurdum demesi

aga senaryo iki bölümdür iyi degil. Senaristler yine kötü yola girdi.
aga işler acayip karışıyo bu gazeteci bence olayı çözmede yardımcı olacak ama gerçekten artık hızlanmaları lazım çok yavaş ilerliyo dizi mahir feridenin oasına geldi en az 10 dk konuştular böyle reyting artmaz imkanı yok biraz hareket şart

aga senaryo iki bölümdür iyi degil. Senaristler yine kötü yola girdi.
aga işler acayip karışıyo bu gazeteci bence olayı çözmede yardımcı olacak ama gerçekten artık hızlanmaları lazım çok yavaş ilerliyo dizi mahir feridenin oasına geldi en az 10 dk konuştular böyle reyting artmaz imkanı yok biraz hareket şart