engellemeleri zor görünüyor seyirci ana koudan farklı bir yere taşıdıklarını görünce diziden sogur.. ne oldu naifin konusu cevap yok dizide2.sezon dizinin ezel gibi olacağını tahmin ediyordum senarsitler de farketmiş herhalde ezel gibi düşmesin diye ekleme yapıyorlar
sbtye bakmayın yahu birden reytingler bu kadar artmaz.. sbtnin denekleri dandik)))asıl sesler 22:00 dan sonra çıkacak 3 ses var çok iyi o zaman 11-12 görecek bu arada yarın 20:00 de o ses olacak
Kesinlikle katılıyorum. Dünün sonuçları bunu gösterdi zaten.sbtye bakmayın yahu birden reytingler bu kadar artmaz.. sbtnin denekleri dandik)))
İnsanlar pazartesi eğlence arıyor ama Fatih başlayınca yeni başlayacaklar Fatih bildiğim kadariyla eğlenceli bi dizi değilO Ses şov yapıyor yarın iki grupta da zirve garanti gibi. Fatih'in gelişiyle Karadayı düşer ama O ses pek etkilenmez insanlar Pazartesi sendromunda eğlence arıyor çünkü.
Bully sen yapma bari böyle. Hiç yakışmıyor.O Ses şov devam ediyor. Bir sonraki anlık reklam olacak. Karadayı bunu fırsat bilip yükselir.
İçimden bir ses Fatih Karadayı'yı düşürecek diyor. Hep eğlence programı olacak hali yok.İnsanlar pazartesi eğlence arıyor ama Fatih başlayınca yeni başlayacaklar Fatih bildiğim kadariyla eğlenceli bi dizi değil
Beni Böyle Sev'in çok fazla artmasını bekleme zaten. Alacağı reyting bu çerçevede. Daha iyisini alabilecek kapasite yok mu elbette var ama rakipleri de yabana atılacak gibi değil.beni boyle sev iyi gidiyor..gecen hafta 2.71 reytinge inmisdi bu hafta artsin artik
o ses turkiye reklam bitti