23 Ekim 2020 Cuma Reyting Sonuçları

Cuma akşamı ne İzlediniz?

• Payitaht: Abdülhamid | TRT 1

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
Hadi Anne, Kadın, MD seviyesi (ki o potansiyel var aslında) demeyelim ama FOX'un bu diziyi başlatmadan önce ciddi ciddi 4 küsür reyting alsın yeter diye umduğunu düşünmüyorsun herhalde.
Bu dizinin cuma olma amacı Kırmızı Oda'yı düşürüp zirve yarışına girmekti ama bırak yarışa girmeyi yükselmek yerine hala düşüyor beklenti altında kaldığı fazlasıyla ortada.

Arka Sokaklar müthiş bir atak yapmış bölüm yorumlarından yükseleceğini tahmin etmistim

Kırmızı Oda fena düşmüş. Meliha evet önemli bir karakterdi ama ben düşüşü yalnızca buna bağlamıyorum seanslar bazen uzayınca sıkıyor insanı. Eğer sağlam hikaye ve konuklar gelmezse düşüş devam edecektir

Ramo gecen haftaya göre toparlamış bu oranlarını korursa Show a yeter de artar

Hercai bölüm fragmandan izlediğim kadarıyla bayağı dolu dolu ve aksiyonu bol geçecek gibiydi reytinglere cok fazla yansımasa da sevindirici. Yılsonuna kadar devam edebilir bence kanalın elinde cok dizi yok

Çocukluk kışa doğru biraz daha yükselir ama zirveyi alabilur mi bilemem

Ben FOX’un ne MD gibi 15-16 reyting beklediğini ne de şimdiki gibi 4 beklediğini düşünmüyorum zaten.
Ama senin gibi uçuk şeyler de düşünmüyordur buna eminim.

Videoyla cevabın kralını veriyorum daha ne.

Ne yanar dönerliği, objektif olmak bunu gerektirir, her seferinde senin yanında olacaksam nerede objektiflik.

Reactions: 12.Adam and Özgür
Reactions: Özgür