Bence çok erken konusmamsk gerekBeklenen oranları alamadı ilk iki bölümüyle, dün akşam da düşüş yaşamış çoktan hayal kırıklığı oldu bile.
Bence çok erken konusmamsk gerekBeklenen oranları alamadı ilk iki bölümüyle, dün akşam da düşüş yaşamış çoktan hayal kırıklığı oldu bile.
Neyse bekleyip göreceğiz.Bence çok erken konusmamsk gerek
Hadi Anne, Kadın, MD seviyesi (ki o potansiyel var aslında) demeyelim ama FOX'un bu diziyi başlatmadan önce ciddi ciddi 4 küsür reyting alsın yeter diye umduğunu düşünmüyorsun herhalde.Yahu star dediğimiz oyuncuların dizisi bile tutmazken küçücük bir çocuk oyuncunun her dizisinin tutmasını beklemek oldukça saçma.Erdal Beşikçioğlu iyi bir isim elbette ama gören de her işi reytingli.Valla ben senden başka kimsenin bu dizi için Anne, Kadın, MD gibi yüksek reyting beklentisine girdiğini görmedim.Ki bence şu an kötü de değil reytingleri. Kadro yıldızlarla dolu değil, kalabalık bir günde bence gayet de iyi alıyor.
Kırmızı Oda’nın düşüşüyle dalga geçmek de saçma ama sana müstehak diye seviniyorum. Sen sırf izlemediğin için başka dizilerin düşüşlerine seviniyorsun, bunu senin dizilerine yapınca zoruna gitmesin.
Yoo hiç de saçma değil, gayet mantıklı. Foruma sorsak sezonun hayal kırıklığı Çocukluk mu diye, kimse evet demez ama MD’nin bu şok düşüşü ve bir türlü 7-8 bandını geçememesi hayal kırıklığı olabilir.
Hayır sadece saçmalıklarınızı daha fazla duymak istemedim yoksa bende cevap bitmez biliyorsun ben başkası değilim OK yazayım, fotoğraf paylaşayım.Verecek cevabın yok tabi, böyle sustururlar.
Ben FOX’un ne MD gibi 15-16 reyting beklediğini ne de şimdiki gibi 4 beklediğini düşünmüyorum zaten.Hadi Anne, Kadın, MD seviyesi (ki o potansiyel var aslında) demeyelim ama FOX'un bu diziyi başlatmadan önce ciddi ciddi 4 küsür reyting alsın yeter diye umduğunu düşünmüyorsun herhalde.Bu dizinin cuma olma amacı Kırmızı Oda'yı düşürüp zirve yarışına girmekti ama bırak yarışa girmeyi yükselmek yerine hala düşüyor beklenti altında kaldığı fazlasıyla ortada.
https://twitter.com/x/status/1301993245812158464Hayır sadece saçmalıklarınızı daha fazla duymak istemedim yoksa bende cevap bitmez biliyorsun ben başkası değilim OK yazayım, fotoğraf paylaşayım.
Senin bu yanar dönerliğin ne olacak.ss Daha dün Aserat’a karşı bana hak veriyordun bugün de onun tarafındasın.
Videoyla cevabın kralını veriyorum daha ne.Senin bu yanar dönerliğin ne olacak.ss Daha dün Aserat’a karşı bana hak veriyordun bugün de onun tarafındasın.
Bir de bana diyorsun verecek cevabın yok diye, gitmiş video atmış hahaha belli kimin verecek cevabının olmadığı.
Olma zaten yanımda.Videoyla cevabın kralını veriyorum daha ne.
Ne yanar dönerliği, objektif olmak bunu gerektirir, her seferinde senin yanında olacaksam nerede objektiflik.
Sana öğrettim, @Aserat a da öğretirim dert değil benim için.Olma zaten yanımda.Yanında olduğun insana da öğret bari objektifliği.
Ya kim öğretti?Bana sen mi öğrettin. 😱 Güldürme beni.
Senin öğretmediğin kesin.Ya kim öğretti?
Kendini kandırabilirsin ama beni asla.Senin öğretmediğin kesin.
Hayır sadece saçmalıklarınızı daha fazla duymak istemedim yoksa bende cevap bitmez biliyorsun ben başkası değilim OK yazayım, fotoğraf paylaşayım.
Hayrola adımı mı unuttun.Olma zaten yanımda.Yanında olduğun insana da öğret bari objektifliği.
Senle uğraşmamak için adını anmadım.Hayrola adımı mı unuttun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?