Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu.
Total'de Kanal D'de ekranlara gelen 'Arka Sokaklar' zirvede yer alırken, AB ve ABC1 gruplarında TV8'de ekranlara gelen 'Kırmızı Oda' zirvede yer aldı.
TOTAL
AB
ABC1
Bana dua et.Bütün gün yoğun olduğum için unutmuşum herkesten özür diliyorum.
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @STARAN @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @Atlass @Burak97 ve ilgili herkes...
Nankör. .ss
4 reyting birden mi düşmüş. 😱Reytingler darmaduman!
Arka Sokaklar zirveyi ele geçirmiş, Kırmızı Oda 7 reytinge düşmüş AB'de. Çocukluk reytingleri düşmüş...
Reytinglere yok artık bir diyeceğim.4 reyting birden mi düşmüş. 😱
Ne diyorsun anlamıyorum?Reytinglere yok artık bir diyeceğim.
Şaşırtıcı reytingler diyorum yani. Kırmızı Oda geçen hafta ne aldı bu hafta ne almış. Çocukluk daha da yükselir diyorduk, tüm grupları düşmüş. Arka Sokaklar pat atağa kalkıp zirveyi ele geçirmiş. Havalar soğudukça reyting dengeleri değişmeye başlaıd.Ne diyorsun anlamıyorum?
Çocukluk düşmüş mü, beter olsun. Bende yükseldi sandım.Şaşırtıcı reytingler diyorum yani. Kırmızı Oda geçen hafta ne aldı bu hafta ne almış. Çocukluk daha da yükselir diyorduk, tüm grupları düşmüş. Arka Sokaklar pat atağa kalkıp zirveyi ele geçirmiş. Havalar soğudukça reyting dengeleri değişmeye başlaıd.