sahteside düştü gerçeği de düştü panpamy mi düştü sanıyon sen çakma hürrem düştü derim ben de o zaman afk ye de 3 tane oyuncu geldi feriha yerine
koy panpa o da bir sonuçtur
sahteside düştü gerçeği de düştü panpamy mi düştü sanıyon sen çakma hürrem düştü derim ben de o zaman afk ye de 3 tane oyuncu geldi feriha yerine
koy panpa o da bir sonuçtur
gerçeği varken ab dizisiydi bir total bir ab olmiyidi bir 10 aliyidisahteside düştü gerçeği de düştü panpa
tabloda herşey açık heralde ama vadinin erkek kadın oranı bu kadar yakın olamaz 12-13 olamaz benceçok güzel bir tablo @mrt-06
israil elçisini de basar amerikanın başına çuvalda geçirir taraftan kastın buysa taraftır türk milletinin tarafındadır vadievet generallere kurşun sıkarken de israil elçiliğini basarkende taraf yoktu
evet türk mileltinin yanındadırtabloda herşey açık heralde ama vadinin erkek kadın oranı bu kadar yakın olamaz 12-13 olamaz bence
israil elçisini de basar amerikanın başına çuvalda geçirir taraftan kastın buysa taraftır türk milletinin tarafındadır vadi
israili amerikayı mı koruyosun şimdi de ohaevet türk mileltinin yanındadırinsanalrı olmadığı şekilde öldürtür
yok panpa türk askeriniisraili amerikayı mı koruyosun şimdi de oha
onları terörist gibi öldürenleri de savunmam asla bana göre değilçok güzel o zaman
tmm aga çıkıyoruzBöyle devam ederseniz yakında bütün mesajlarınız silinir!
yeni hürrem tombiş dogal olarak gerçek hürremin elbiseleri olmuyor normaldir)) nurbanu da makyajsız pek yüzüne bakılmıyor nasıl saraya aldılar o kızı yahuu ))gerçeği varken ab dizisiydi bir total bir ab olmiyidi bir 10 aliyidişimdi gerçeğinin yerine hem nurbanu hem çakmasını koymuşlar kıyafetlerini meltem cumbula vermişler ama nafile
gönül işteyeni hürrem tombiş dogal olarak gerçek hürremin elbiseleri olmuyor normaldir)) nurbanu da makyajsız pek yüzüne bakılmıyor nasıl saraya aldılar o kızı yahuu ))
aşk bence klışesi ve basit konusuyla bu sezonun en büyük ikinci fiyaskosu olmuştur ilk fiyasko kötü senaryosu ile fatihtir. çalıkuşunun en azından bir ağırlı var. kayıp zaten beklendiği gibi ilk başta yüksek sonra kızım nerde gibi düşüşecekti o bizi şaşırtmadı.
aşkın izlediğim bu gölümü tamammen gerkesiz anlamsız bir bölümdü hala konu nerede oldugu belli değil. dizi nereye gidecek hiç bir ip ucu yok. halk bu diziyi niye izlesin cevap yok.. sanırım hikayesinde yanlış hiç bir türk kadını erkekğini başka bir kadına peşkeş çekmeği kaldıramamsı kadın ruhuna aykırı bir durum. muhteşemde hürrem bile ikinci kasını çekemiyor burda modern zamanda bir kasın bunu eliyle yapıyor. halkın sevmediği nokta bu olsa gerek
muhteşem baştan beri değim gibi hüremin çakmasıyla gitmez. bu dizinin tutması ve diğer osmanlı dizilerin tuttmamasının sebebi hüremdir. muhteşemde hürem gidince yerine yüz oyuncu da koysa da tims olmaz. ana izlek olay kaboldu yan sonrada uydurma konularla seyirciyi tutamazsınız
çarşambaya iyi bir dizi alır götürür tezimi hala sürdürüyorum ama ortada kaliteli dizi yok
yazdıklarının altına imzamı atarım,mükemmel yazı olmuş
ben şurasını cımbızlayarak alıcam ' hikayesinde yanlış hiç bir türk kadını erkekğini başka bir kadına peşkeş çekmeği kaldıramaz'çok haklısın
aynısı türk erkekleri içinde geçerli geniş ailede cevahir zeynepi başka bir adamla başgöz etmeye başladı dizi orada çok büyük eleştiriler almıştı.hatta dizinin reytinglerinin gözle görülür bir şekilde düşmesine sebeb olmuştu
ben orada anlıklardan bahsediyordumne 9-10 u aga 10 reytingi en son ne zaman almış hatırlıyon mu8 e düştü bu bölümdü 8 küsür alır hıyanet sarmalı coşsun bi gerisi kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?