atv 'de ne var? Okan bu saatte niye ilk 3'te değil??? (gerçi konuklari iyi değil)
KMOİ
atv 'de ne var? Okan bu saatte niye ilk 3'te değil??? (gerçi konuklari iyi değil)
onu bende anlamıyorum valla aga diziyi ne zaman 5 dk bakim desem sabit bi noktayı gösteriyolar sürekli o akdar yavaş ilerliyo ki bu ne lan diyip değiştiriyorum direk zaten anlattıklarının tarihle alakası yok seyir zevki de 0muhteşe ne kadar ağır bir dizi ya izleyenler nasıl izliyor bu diziy uyumadan )))
Allah tan halk böyle düşünmüyoronu bende anlamıyorum valla aga diziyi ne zaman 5 dk bakim desem sabit bi noktayı gösteriyolar sürekli o akdar yavaş ilerliyo ki bu ne lan diyip değiştiriyorum direk zaten anlattıklarının tarihle alakası yok seyir zevki de 0
islamda sadaka kazadan beladan korunmak için verilir muhteşem için iyi fikirmiş bol bol vermediğimiz hataymış ))))inşallah diyelim 1001 kere yasin okuyup üstüne her gün sadaka verelim olur inşallah
işte hem doğru düzgün müslüman olmazlar sonra my müslümanları düzgün analtmıyor derlerislamda sadaka kazadan beladan korunmak için verilir muhteşem için iyi fikirmiş bol bol vermediğimiz hataymış ))))
yoo halkta böyle düşünüyo diziyi izleyen erkek görmedim bu forum dışında vallaAllah tan halk böyle düşünmüyor
o zaman nüfus idaresi verileri yanlış kadın nüfus erkek nüfusun 3-4 atı falan deseneyoo halkta böyle düşünüyo diziyi izleyen erkek görmedim bu forum dışında valla
vadi erkeklerde 16 kadınlarda 2 mi bırak ya öyle bişey yok vadi kadınlarda bile 10 u geçik tabloda göster hadi bekliyorum öyle bişey yok yanlış konuşmao zaman nüfus idaresi verileri yanlış kadın nüfus erkek nüfusun 3-4 atı falan desene
geçen sene ölçümünü paylaşmıştım my nin kadınalrda reytingi 15 erkeklerde 10 du o zaman reytingi 12 idi şimdi kadınalrda 13 erkeklerde 7 falandır rekor öbgz ve vadideydi öbgz kadınalrda 8 erkeklerde 1 vadi erkeklerde 16 kadınlarda 2
ara konuyu bul uğraşamam sbt verilerinin sallantılı olduğu açık Dbugün hoca yine saydırdı bu diziye sakalları bile osmanlı sakalları gibi değil zibidi sakalı gibi diyo osmanlıda bu kadar dekolte olamaz bu kadar yanlış gösterilemez saçma bir dizi dedi kanuni ölürken bile at üstünde savaşta ölmüştür dizide haremden çıkmıyo deyip dalga geçiyodu koskoca tarih profu ilber ortaylıdan da örnekler verdi ama körü körüne hala savunanlar var ne diyim
vadi erkeklerde 16 kadınlarda 2 mi bırak ya öyle bişey yok vadi kadınlarda bile 10 u geçik tabloda göster hadi bekliyorum öyle bişey yok yanlış konuşma
öyle bişey kesinlikle yok öyle bi tablo yok 16 ya 2 falan kadınlarda bile vadi 1.çıktı geçen haftaların birinde öyle bi tablo yok madem konuşuyon koy buraya ağzımı açarsam adam değilimara konuyu bul uğraşamam sbt verilerinin sallantılı olduğu açık D
off takas konunun üzerindden yıl geçmiş bulursam koyarım merak etme sen de yorum yapmştın zatenöyle bişey kesinlikle yok öyle bi tablo yok 16 ya 2 falan kadınlarda bile vadi 1.çıktı geçen haftaların birinde öyle bi tablo yok madem konuşuyon koy buraya ağzımı açarsam adam değilim
16 ya 2 diye bişey yok olamaz da koy konuya bekliyorum bu bir iddaadır şimdi sana niye yalan atıyosun desem şikayet edeceksin hemen ama öyle koy tabloyu mesajını beğenip helal olsun diyip çıkıcam hadioff takas konunun üzerindden yıl geçmiş bulursam koyarım merak etme sen de yorum yapmştın zaten
sen reytinglerinlerin %50 düşüşşün nedeni hala anlamdın mı ))) verdiğimiz sadakalarla bu kadar oldu (bütçemiz bu kadar)))) ) . hürremin nasıl tükendiğini sanıyorsun)))işte hem doğru düzgün müslüman olmazlar sonra my müslümanları düzgün analtmıyor derler
aynen ya artık kapıcıların nasıl ahı alındaysa afk de de ceyda ateş attan düştü,deniz uğur-vahide gördüm kanser oldu bu diziler çekilirken dikkat edilmelisen reytinglerinlerin %50 düşüşşün nedeni hala anlamdın mı ))) verdiğimiz sadakalarla bu kadar oldu (bütçemiz bu kadar)))) ) . hürremin nasıl tükendiğini sanıyorsun)))
araştırmam laızm konuyu bulunca koyarım bulamasam da durum bu16 ya 2 diye bişey yok olamaz da koy konuya bekliyorum bu bir iddaadır şimdi sana niye yalan atıyosun desem şikayet edeceksin hemen ama öyle koy tabloyu mesajını beğenip helal olsun diyip çıkıcam hadi
klasik mlasik değil gerçekler bunlar aga benim bölümüme giriyo bu konu o bakımdan lagaluga yapma bu diziyi nasıl izliyon onu da anlayamıyorum ya neyse sıkılmadanAha klasik MY tartışması başladı.
hadi hadi bekliyorum madem o kadar net hatırlıyon o tabloyu koy bekliyorum yatmayacam seni bekliyorum hadiaynen ya artık kapıcıların nasıl ahı alındaysa afk de de ceyda ateş attan düştü,deniz uğur-vahide gördüm kanser oldu bu diziler çekilirken dikkat edilmeli
araştırmam laızm konuyu bulunca koyarım bulamasam da durum bu
Başladığım diziyi asla bırakmam tarzım öyle.klasik mlasik değil gerçekler bunlar aga benim bölümüme giriyo bu konu o bakımdan lagaluga yapma bu diziyi nasıl izliyon onu da anlayamıyorum ya neyse sıkılmadan
forumdaki konuyu bulamadım başka siteden aynı konu 10 ay öncesine ait ilginç notlar kısmını okuklasik mlasik değil gerçekler bunlar aga benim bölümüme giriyo bu konu o bakımdan lagaluga yapma bu diziyi nasıl izliyon onu da anlayamıyorum ya neyse sıkılmadan
hadi hadi bekliyorum madem o kadar net hatırlıyon o tabloyu koy bekliyorum yatmayacam seni bekliyorum hadi
saçmalık. güzel değilse izlemeyeceksin benim başlayıp bıraktığım onlarca dizi vardırBaşladığım diziyi asla bırakmam tarzım öyle.