23 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
muhteşe ne kadar ağır bir dizi ya izleyenler nasıl izliyor bu diziy uyumadan )))
onu bende anlamıyorum valla aga diziyi ne zaman 5 dk bakim desem sabit bi noktayı gösteriyolar sürekli o akdar yavaş ilerliyo ki bu ne lan diyip değiştiriyorum direk zaten anlattıklarının tarihle alakası yok seyir zevki de 0 :)

onu bende anlamıyorum valla aga diziyi ne zaman 5 dk bakim desem sabit bi noktayı gösteriyolar sürekli o akdar yavaş ilerliyo ki bu ne lan diyip değiştiriyorum direk zaten anlattıklarının tarihle alakası yok seyir zevki de 0 :)
Allah tan halk böyle düşünmüyor :)

yoo halkta böyle düşünüyo diziyi izleyen erkek görmedim bu forum dışında valla :D
o zaman nüfus idaresi verileri yanlış kadın nüfus erkek nüfusun 3-4 atı falan desene :)
geçen sene ölçümünü paylaşmıştım my nin kadınalrda reytingi 15 erkeklerde 10 du o zaman reytingi 12 idi şimdi kadınalrda 13 erkeklerde 7 falandır :) rekor öbgz ve vadideydi öbgz kadınalrda 8 erkeklerde 1 vadi erkeklerde 16 kadınlarda 2 :)

bugün hoca yine saydırdı bu diziye sakalları bile osmanlı sakalları gibi değil zibidi sakalı gibi diyo :kiki: osmanlıda bu kadar dekolte olamaz bu kadar yanlış gösterilemez saçma bir dizi dedi :D kanuni ölürken bile at üstünde savaşta ölmüştür dizide haremden çıkmıyo deyip dalga geçiyodu koskoca tarih profu ilber ortaylıdan da örnekler verdi ama körü körüne hala savunanlar var ne diyim :d

o zaman nüfus idaresi verileri yanlış kadın nüfus erkek nüfusun 3-4 atı falan desene :)
geçen sene ölçümünü paylaşmıştım my nin kadınalrda reytingi 15 erkeklerde 10 du o zaman reytingi 12 idi şimdi kadınalrda 13 erkeklerde 7 falandır :) rekor öbgz ve vadideydi öbgz kadınalrda 8 erkeklerde 1 vadi erkeklerde 16 kadınlarda 2 :)
vadi erkeklerde 16 kadınlarda 2 mi bırak ya öyle bişey yok vadi kadınlarda bile 10 u geçik tabloda göster hadi bekliyorum öyle bişey yok yanlış konuşma

bugün hoca yine saydırdı bu diziye sakalları bile osmanlı sakalları gibi değil zibidi sakalı gibi diyo :kiki: osmanlıda bu kadar dekolte olamaz bu kadar yanlış gösterilemez saçma bir dizi dedi :D kanuni ölürken bile at üstünde savaşta ölmüştür dizide haremden çıkmıyo deyip dalga geçiyodu koskoca tarih profu ilber ortaylıdan da örnekler verdi ama körü körüne hala savunanlar var ne diyim :D

vadi erkeklerde 16 kadınlarda 2 mi bırak ya öyle bişey yok vadi kadınlarda bile 10 u geçik tabloda göster hadi bekliyorum öyle bişey yok yanlış konuşma
ara konuyu bul uğraşamam :) sbt verilerinin sallantılı olduğu açık D

ara konuyu bul uğraşamam :) sbt verilerinin sallantılı olduğu açık D
öyle bişey kesinlikle yok öyle bi tablo yok 16 ya 2 falan kadınlarda bile vadi 1.çıktı geçen haftaların birinde öyle bi tablo yok madem konuşuyon koy buraya ağzımı açarsam adam değilim

öyle bişey kesinlikle yok öyle bi tablo yok 16 ya 2 falan kadınlarda bile vadi 1.çıktı geçen haftaların birinde öyle bi tablo yok madem konuşuyon koy buraya ağzımı açarsam adam değilim
off takas konunun üzerindden yıl geçmiş bulursam koyarım merak etme sen de yorum yapmştın zaten :D

off takas konunun üzerindden yıl geçmiş bulursam koyarım merak etme sen de yorum yapmştın zaten :D
16 ya 2 diye bişey yok olamaz da koy konuya bekliyorum bu bir iddaadır şimdi sana niye yalan atıyosun desem şikayet edeceksin hemen ama öyle koy tabloyu mesajını beğenip helal olsun diyip çıkıcam hadi

işte hem doğru düzgün müslüman olmazlar sonra my müslümanları düzgün analtmıyor derler :)
sen reytinglerinlerin %50 düşüşşün nedeni hala anlamdın mı ))) verdiğimiz sadakalarla bu kadar oldu (bütçemiz bu kadar)))) ) . hürremin nasıl tükendiğini sanıyorsun)))

sen reytinglerinlerin %50 düşüşşün nedeni hala anlamdın mı ))) verdiğimiz sadakalarla bu kadar oldu (bütçemiz bu kadar)))) ) . hürremin nasıl tükendiğini sanıyorsun)))
aynen ya artık kapıcıların nasıl ahı alındaysa afk de de ceyda ateş attan düştü,deniz uğur-vahide gördüm kanser oldu bu diziler çekilirken dikkat edilmeli :)

16 ya 2 diye bişey yok olamaz da koy konuya bekliyorum bu bir iddaadır şimdi sana niye yalan atıyosun desem şikayet edeceksin hemen ama öyle koy tabloyu mesajını beğenip helal olsun diyip çıkıcam hadi
araştırmam laızm konuyu bulunca koyarım bulamasam da durum bu :)

Aha klasik MY tartışması başladı. :X :X
klasik mlasik değil gerçekler bunlar aga benim bölümüme giriyo bu konu o bakımdan lagaluga yapma :D bu diziyi nasıl izliyon onu da anlayamıyorum ya neyse :d sıkılmadan :D

aynen ya artık kapıcıların nasıl ahı alındaysa afk de de ceyda ateş attan düştü,deniz uğur-vahide gördüm kanser oldu bu diziler çekilirken dikkat edilmeli :)

araştırmam laızm konuyu bulunca koyarım bulamasam da durum bu :)
hadi hadi bekliyorum madem o kadar net hatırlıyon o tabloyu koy bekliyorum yatmayacam seni bekliyorum hadi

klasik mlasik değil gerçekler bunlar aga benim bölümüme giriyo bu konu o bakımdan lagaluga yapma :D bu diziyi nasıl izliyon onu da anlayamıyorum ya neyse :D sıkılmadan :D

hadi hadi bekliyorum madem o kadar net hatırlıyon o tabloyu koy bekliyorum yatmayacam seni bekliyorum hadi
forumdaki konuyu bulamadım başka siteden aynı konu 10 ay öncesine ait :) ilginç notlar kısmını oku
http://kaanil.blogcu.com/turkiye-nin-en-begenilen-isimleri/13325099