23 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynen ya artık kapıcıların nasıl ahı alındaysa afk de de ceyda ateş attan düştü,deniz uğur-vahide gördüm kanser oldu bu diziler çekilirken dikkat edilmeli :) :)

ahtan değil sadakadan bahsediyorduk. demekki kapıcılarda fazla para yokmuş az sadaka vermiş)))

saçmalık. :D güzel değilse izlemeyeceksin benim başlayıp bıraktığım onlarca dizi vardır :D
evet ben de vadiyi bırakmıştım bir de adanalıyı sanırsam öteki dizileri zaten 3-4 bölümw bırakmıştım :)

ahtan değil sadakadan bahsediyorduk. demekki kapıcılarda fazla para yokmuş az sadaka vermiş)))
öyle deme my yarı yarıya düştü diyon ama afk 9 dan 3 e düştü yüzde 66 yani kapıcı diye küçümseme :)

dalga mı geçiyon bu ne şimdi :kiki: reyting yok bişey yok ben tns sisteminin paylaştığı reytinglerden bahsediyorum kadın 20+ erkek 20+ gruplarından bunu neye göre yapmışlar

anket sonuçlarını bana reyting diye yutturacaksın yuhh be arkadaş :D
ıpsos damı şike yapmış yoksa vışşhh :F

evet ben de vadiyi bırakmıştım bir de adanalıyı sanırsam öteki dizileri zaten 3-4 bölümw bırakmıştım :)

öyle deme my yarı yarıya düştü diyon ama afk 9 dan 3 e düştü yüzde 66 yani kapıcı diye küçümseme :)
tabi canım öyledir :D bir insan 7 sene izlediği diziye nasıl düşman olur akıl alır gibi değil ya vallahi akıl alır gibi değil :D

afk düşmedi düşen adını feri koydum emrin yoluydu. çarptırma lütfen ))) gerçi my ninde ismi değişebilrdi hürrem çıktı muhteşem yuzyıl sülümanın yolu diye ))))

afk düşmedi düşen adını feri koydum emrin yoluydu. çarptırma lütfen ))) gerçi my ninde ismi değişebilrdi hürrem çıktı muhteşem yuzyıl sülümanın yolu diye ))))
my mi düştü sanıyon sen çakma hürrem düştü derim ben de o zaman afk ye de 3 tane oyuncu geldi feriha yerine :D

Öyle işte sonuna kadar izlerim....

İsterseniz TNS kadın erkek tablosunu koyayım geçen haftaların? @takas , @xemrexxx
koy panpa o da bir sonuçtur :)

6 sene o bir kere :) ayrıca siyasi iktidar istedi diye senaryo değiştiren bir dizi her yerde tepki çeker :)
vadinin senaryosuna kimse dokunamaz rahat ol vadi taraf tutmaz bi görüş koyar isteyen onu kendi tarafına çeker.vadiyi kaldıranda bu devletti bunu unutmayın :)

tns-sbt ne ki :F büyüklüğe bakacaksak agb en büyüğüdür onu kabul ederiz :F
ama şikeci o da :kiki: reyting sistemi olsa kabul ederim anketi değil :)

vadinin senaryosuna kimse dokunamaz rahat ol vadi taraf tutmaz bi görüş koyar isteyen onu kendi tarafına çeker.vadiyi kaldıranda bu devletti bunu unutmayın :)
kaldırdı istediğini alınca devam ettirdi işte :) iyi ki kaldırmış türkiye deya karadaş gibi bir yeteneğe kavuştu @mrt-06 @EveN her işte vardır bir hayır :D

kaldırdı istediğini alınca devam ettirdi işte :) iyi ki kaldırmış türkiye deya karadaş gibi bir yeteneğe kavuştu @mrt-06 @EveN her işte vardır bir hayır :D
istediğini alınca mı hey yavrum hey isim değiştirerek aynı şeyi işledi vadi ilerleyen yıllarda vadi asla taraf tutmaz tutmamıştır da

ama şikeci o da :kiki: reyting sistemi olsa kabul ederim anketi değil :)
reyting sisteminde kimler var biliyor muyuz yok bu anket 75 milyonun özelliğne göre hangi yaş grubnundan hangi ilden hangi sosyal sınıftan kaç kiş ivar belli :) ayrıca haklısın şike var ondan adamlar romanyadan abd ye her yerde lider şirket :D

samanyolunun dizisi yine tutmuş.... tabii eğer tns de böyle gelirse.... samanyolunun bu seneki başarısı çok ilginç.... ben çoğunlukla iki dünya arasındanın milleti kanalda tutmasına bağlıyorum... dizileri izlemediğim için yorum yapamayacağım içerik hakkında... bir de şöyle bir durum var. stv yeni şeyler denemeyi bıraktı... denenmiş başarılı olmuş şeyleri arttırdı... derin güçlerdir, terördür, polislerdir, töredir... böyle şeyleri arttırdı... geçen sene evlilik okulu ve osmanlıda derin devlet ile yaptığı ab denemesinden de bu sene vazgeçmiş görünüyor... zira ne koyarsan koy ab stv'yi izlemiyor...

Buyrun kadın erkek izleyici tablosu. @takas , @xemrexxx

awww.connectedvivaki.com_wp_content_uploads_2013_10_top101.png

Ekli dosyalar

• awww.connectedvivaki.com_wp_content_uploads_2013_10_top101.png
    awww.connectedvivaki.com_wp_content_uploads_2013_10_top101.png
    71.4 KB · Hit: 338