aynen ya artık kapıcıların nasıl ahı alındaysa afk de de ceyda ateş attan düştü,deniz uğur-vahide gördüm kanser oldu bu diziler çekilirken dikkat edilmeli![]()
![]()
ahtan değil sadakadan bahsediyorduk. demekki kapıcılarda fazla para yokmuş az sadaka vermiş)))
aynen ya artık kapıcıların nasıl ahı alındaysa afk de de ceyda ateş attan düştü,deniz uğur-vahide gördüm kanser oldu bu diziler çekilirken dikkat edilmeli![]()
![]()
evet ben de vadiyi bırakmıştım bir de adanalıyı sanırsam öteki dizileri zaten 3-4 bölümw bırakmıştımsaçmalık.güzel değilse izlemeyeceksin benim başlayıp bıraktığım onlarca dizi vardır
![]()
öyle deme my yarı yarıya düştü diyon ama afk 9 dan 3 e düştü yüzde 66 yani kapıcı diye küçümsemeahtan değil sadakadan bahsediyorduk. demekki kapıcılarda fazla para yokmuş az sadaka vermiş)))
dalga mı geçiyon bu ne şimdiforumdaki konuyu bulamadım başka siteden aynı konu 10 ay öncesine aitilginç notlar kısmını oku
http://kaanil.blogcu.com/turkiye-nin-en-begenilen-isimleri/13325099
ıpsos damı şike yapmış yoksa vışşhhdalga mı geçiyon bu ne şimdireyting yok bişey yok ben tns sisteminin paylaştığı reytinglerden bahsediyorum kadın 20+ erkek 20+ gruplarından bunu neye göre yapmışlar
anket sonuçlarını bana reyting diye yutturacaksın yuhh be arkadaş![]()
tabi canım öyledirevet ben de vadiyi bırakmıştım bir de adanalıyı sanırsam öteki dizileri zaten 3-4 bölümw bırakmıştım
öyle deme my yarı yarıya düştü diyon ama afk 9 dan 3 e düştü yüzde 66 yani kapıcı diye küçümseme![]()
afk düşmedi düşen adını feri koydum emrin yoluydu. çarptırma lütfen ))) gerçi my ninde ismi değişebilrdi hürrem çıktı muhteşem yuzyıl sülümanın yolu diye ))))evet ben de vadiyi bırakmıştım bir de adanalıyı sanırsam öteki dizileri zaten 3-4 bölümw bırakmıştım
öyle deme my yarı yarıya düştü diyon ama afk 9 dan 3 e düştü yüzde 66 yani kapıcı diye küçümseme![]()
6 sene o bir keretabi canım öyledirbir insan 7 sene izlediği diziye nasıl düşman olur akıl alır gibi değil ya vallahi akıl alır gibi değil
![]()
my mi düştü sanıyon sen çakma hürrem düştü derim ben de o zaman afk ye de 3 tane oyuncu geldi feriha yerineafk düşmedi düşen adını feri koydum emrin yoluydu. çarptırma lütfen ))) gerçi my ninde ismi değişebilrdi hürrem çıktı muhteşem yuzyıl sülümanın yolu diye ))))
koy panpa o da bir sonuçtur
tns-sbt ne kiipsos ne ya güldürme beni anketleri reytign diye yutturacan bi de
koy aga hadi
vadinin senaryosuna kimse dokunamaz rahat ol vadi taraf tutmaz bi görüş koyar isteyen onu kendi tarafına çeker.vadiyi kaldıranda bu devletti bunu unutmayın6 sene o bir kereayrıca siyasi iktidar istedi diye senaryo değiştiren bir dizi her yerde tepki çeker
![]()
ama şikeci o datns-sbt ne kibüyüklüğe bakacaksak agb en büyüğüdür onu kabul ederiz
![]()
kaldırdı istediğini alınca devam ettirdi iştevadinin senaryosuna kimse dokunamaz rahat ol vadi taraf tutmaz bi görüş koyar isteyen onu kendi tarafına çeker.vadiyi kaldıranda bu devletti bunu unutmayın![]()
reyting sisteminde kimler var biliyor muyuz yok bu anket 75 milyonun özelliğne göre hangi yaş grubnundan hangi ilden hangi sosyal sınıftan kaç kiş ivar bellivadinin senaryosuna kimse dokunamaz rahat ol vadi taraf tutmaz bi görüş koyar isteyen onu kendi tarafına çeker.vadiyi kaldıranda bu devletti bunu unutmayın
ama şikeci o dareyting sistemi olsa kabul ederim anketi değil
![]()
evet generallere kurşun sıkarken de israil elçiliğini basarkende taraf yoktuistediğini alınca mı hey yavrum hey isim değiştirerek aynı şeyi işledi vadi ilerleyen yıllarda vadi asla taraf tutmaz tutmamıştır da