23 Aralık 2012 Pazar Reyting Sonuçları

D.Y saat 19.40 da başlıyor o saatte diziler ve programlar başlıyor boşluk falan yok. İzlediğim dizilerin hepsi yüksek ratingli diziler kankeyto. :)
boslukta olm yaaa inatlasmaaa koysunlar 9 a bakalım hafta ıcı her gun kac reyting alcakkkk :D
yeni bolum baslıyana kadarrrr dızıler o bitiyooo benım anne ızlıyo yaaa

gerçekten çok yüksekmiş
deniz yıldızı 3-4
emir yayından kalktı
harem 3-4
1e1k 2 falan :D
baya yüksekmiş aga :D

Sonradan düzeltmişsin yeni fark ettim. Ama neden müthişsin dediğini anlamış değilim, komiğine gittiyse bişey diyemem ama ona katıldığın için öyle dediysen açıklamasını yaptım zaten. :)

yok aga sen niye alınıyon onun sözü komik geldi ondan dedim sonradan düzeltmedim karı dizisi demedim ki zaten öyle bişey yok :D

- - - Ekleme - - -

takassss reyisss polat alemdarla foto çekinip foruma koy :)
fotom var zaten :D

- - - Ekleme - - -

polatla :D

gerçekten çok yüksekmiş
deniz yıldızı 3-4
emir yayından kalktı
harem 3-4
1e1k 2 falan :D
baya yüksekmiş aga :D
Deniz Yıldızı 4 alıyo günlük dizi için oldukça yüksek bi oran. Harem 4,5 alıyo 3 e düşmediği müddetçe iyi bir oran. 1 E 1 K abde 4-5 arası gidip geliyo takas oranlar gayet iyi ne düşük nede yüksek. Orta.. :)

harbi mi la allanı seven foruma bir koy kmse yok zaten geri kaldır :d

aga o tv deyken tv nin yanında çekmiştim :d nerdee

- - - Ekleme - - -

Deniz Yıldızı 4 alıyo günlük dizi için oldukça yüksek bi oran. Harem 4,5 alıyo 3 e düşmediği müddetçe iyi bir oran. 1 E 1 K abde 4-5 arası gidip geliyo takas oranlar gayet iyi ne düşük nede yüksek. Orta.. :)

fena değilde sen yüksek deyince yazdım :D

harem ömrü 1 ay 1 erkek 1 kadın 1,5 ay ömrü yazıyom buraya :=) senin izledgn d izilerde bişey var emre bana mı öle geliyo ki 1 ay sonra yayından kalkıyo 2 kere denk geldm baktklarına böyleee acıklarmsn

- - - Ekleme - - -

aga o tv deyken tv nin yanında çekmiştim :d nerdee

- - - Ekleme - - -

fena değilde sen yüksek deyince yazdım :D

hahahahahahaha olmmmmmm senin gibi kv fanına bir polat la yan yana poz yakısır onuda cerceveletip duvara asarsnnn ben snn kadr seveym kesn cekınrm varır seti baspp

göremedim ki polatı görsem :frown:

- - - Ekleme - - -

aga bakalım belki bi gün nasip olur :D

harem ömrü 1 ay 1 erkek 1 kadın 1,5 ay ömrü yazıyom buraya :=) senin izledgn d izilerde bişey var emre bana mı öle geliyo ki 1 ay sonra yayından kalkıyo 2 kere denk geldm baktklarına böyleee acıklarmsn

- - - Ekleme - - -

hahahahahahaha olmmmmmm senin gibi kv fanına bir polat la yan yana poz yakısır onuda cerceveletip duvara asarsnnn ben snn kadr seveym kesn cekınrm varır seti baspp
Dizilerden çok uzaksın be kankeytoo. :) 1 E 1 k 5-6 yıllık bir dizi. Dizinin ratinglerinden haberin yok herhalde 1,5 ayda düşmesi imkansızında imkansızı. :X Harem zaten tuttu nereye kalkıyor. :) D.Y desen 4 yıldır yayınlanıyor 1,5 ayda mı yayından kalkacak. :)

Dizilerden çok uzaksın be kankeytoo. :) 1 E 1 k 5-6 yıllık bir dizi. Dizinin ratinglerinden haberin yok herhalde 1,5 ayda düşmesi imkansızında imkansızı. :X Harem zaten tuttu nereye kalkıyor. :) D.Y desen 4 yıldır yayınlanıyor 1,5 ayda mı yayından kalkacak. :)

1 e 1 kadın 5 yıllık dizimi şaka yapıyon sanırım dizilerden uzagımda o kadar değil ? denız yıldızı bılıom 4 yıl gecmstr..
harem yeni daha fazla uzun omru olmaz haftaya bıle kalkabılır belli olmaz o dizide

1 e 1 kadın 5 yıllık dizimi şaka yapıyon sanırım dizilerden uzagımda o kadar değil ? denız yıldızı bılıom 4 yıl gecmstr..
harem yeni daha fazla uzun omru olmaz haftaya bıle kalkabılır belli olmaz o dizide
1k-1e'nin DT zamanlarida var..Transfer dizi..Star'ın değildi dizi...

1 E 1 K türkmaxda yayınalnıyodu uzun soluklu bi proje ama ben Stara gecince izledim.

armağan caglayan eskiden 7 reytingi begenmezdik şimdi 4-5reyting alan bayram ediyor diyo yani 4 reyting alan diziler kalkmaz hele de foxta.