1 Erkek 1 Kadını izledim şidddetle tavsiye ediyorum abi izleyin manyak bir dizi. Gülme krizine girdim olamaz böyle bişeeyy. Harika ya anlayana çok faydalı ve anlamlı bi dizi.
yarın hde ve krem ilk ikiyi alır gerisi boş ..
1e1k kari dizisi değil...Bi izle önce yahu...1e1k Türkiyenin en cesur(DT'deyken) dizisiydi...Az biraz daha öyle.emre sende nerde karı dizileri var onlara bakıyon
Karı dizisi nedir bir açıkla hele? Sitcom dizisi bu ve sen buna karı dizisi diyorsan bir şey diyemeyeceğim sana, gülüp geçiyorum. Ayrıca herkes anlayamaz bu dizideki esprileri sanırım senden onlardansın bu yüzden böyle düşünüyorsun.emre sende nerde karı dizileri var onlara bakıyon
karıların izlediği dizi kanka harem marem deniz yıldızı emir yolu bunlara bakan kesim belli
Karı dizisi nedir bir açıkla hele? Sitcom dizisi bu ve sen buna karı dizisi diyorsan bir şey diyemeyeceğim sana, gülüp geçiyorum. Ayrıca herkes anlayamaz bu dizideki esprileri sanırım senden onlardansın bu yüzden böyle düşünüyorsun.
Emir'in Yolu belki daha çok genç kızlara hitap eden bir dizidir eyvallah kabul ederim zaten bana göre de öyle ama benim bu diziyi izleme sebebimi sanırsam buradaki bir çok arkadaşım biliyordur sana da söyleyeyim o zaman. Aşırı Zeynep Çamcı hayranıyımdır, o kzıın bütün dizilerine izlerim daha önceden L.M de oynamıştı izlemiştim daha sonra L.M den ayrılınca diziyi bıraktım, bu sezonda Emir'in Yolu'na transfer oldu bende mecburi izledim zaten dizi bitti... Deniz Yıldızı'na gelince; O dizi gençlik dizisidir kızı erkeği, genci yaşlısı hepsine hitap eder! (Umarım anlamışsındır) Harem'i kızlar izlemez uzaktan yakından alakası yok yanlış düşünüyorsun bu konuda, Harem'i daha çok çocuklar ve gençler izliyor...karıların izlediği dizi kanka harem marem deniz yıldızı emir yolu bunlara bakan kesim belli
sana saka olsn diye yazdım ha alınma takıldm :9
emre sende nerde karı dizileri var onlara bakıyon
Bence sen müthişsin, 1 e 1 k ya karı dizisi dediniz ya zekanızdan şüpheleniyorum.aga müthişsin ya
Emir'in Yolu belki daha çok genç kızlara hitap eden bir dizidir eyvallah kabul ederim zaten bana göre de öyle ama benim bu diziyi izleme sebebimi sanırsam buradaki bir çok arkadaşım biliyordur sana da söyleyeyim o zaman. Aşırı Zeynep Çamcı hayranıyımdır, o kzıın bütün dizilerine izlerim daha önceden L.M de oynamıştı izlemiştim daha sonra L.M den ayrılınca diziyi bıraktım, bu sezonda Emir'in Yolu'na transfer oldu bende mecburi izledim zaten dizi bitti... Deniz Yıldızı'na gelince; O dizi gençlik dizisidir kızı erkeği, genci yaşlısı hepsine hitap eder! (Umarım anlamışsındır) Harem'i kızlar izlemez uzaktan yakından alakası yok yanlış düşünüyorsun bu konuda, Harem'i daha çok çocuklar ve gençler izliyor...
Soruyu biraz daha açarsan cevaplarım.tamam emre anladım sen genel forumdakilrn takip ettiği dısında dizileri takip ediyomusun :9
Soruyu biraz daha açarsan cevaplarım.
- - - Ekleme - - -
İzlediğim dizileri forumdaki bir çoooooook arkadaşımda izliyor.. )
Deniz Yıldızını izleyenler Bugra,Hayrettin, Arslan Bey, Hilal. Hepside aktifler sadece Hilal hafta sonları giriyor.o zaman forumda aktif değil onlar emre :=) hepte düşük reytingli dizileri buluyon sonra dizi bitiyor
Deniz Yıldızını izleyenler Bugra,Hayrettin, Arslan Bey, Hilal. Hepside aktifler sadece Hilal hafta sonları giriyor.
Haremi izleyenler Bugra ve ben ama bikac kişi daha vardı..
1e 1k Lordly, forumdash izliyor hepside ful aktif dostumm.
Bence sen müthişsin, 1 e 1 k ya karı dizisi dediniz ya zekanızdan şüpheleniyorum.
aga müthişsin ya
- - - Ekleme - - -
ama 1e1k karı dizisi değil onu da belirtim
D.Y saat 19.40 da başlıyor o saatte diziler ve programlar başlıyor boşluk falan yok. İzlediğim dizilerin hepsi yüksek ratingli diziler kankeyto.bosluktan ızlenıyor deniz yıldızı yoksa smdiye kalkardı yayın saati çok iyi ondan reytngleri yetiyo onlara
hmm ben deniz yıldızı izlediğini biliyom saydklarının ' da diğerleri hiç görmedm yazdıklarını
ama bnları erkek izliyen gercek az hep karı kesım mutfakta ıs yaparken acıyolar