Yaklaşık olarak 246 günlük süregelen bir dostluğumuz var, ama sen bana bir güldürdünü çok gördün. Bak yine dertlendim, sigara içeyim bir tane.Sende çirkef bir adamsın.![]()
zıkkım içYaklaşık olarak 246 günlük süregelen bir dostluğumuz var, ama sen bana bir güldürdünü çok gördün. Bak yine dertlendim, sigara içeyim bir tane.
Ben içmiyorum canım, avatarım içiyor benim yerime.zıkkım iç![]()
Sende iç canım ondan neyin eksikBen içmiyorum canım, avatarım içiyor benim yerime.
246 günlük dostluğumuz... O kadar iyi anlaşıyorduk ki ekürim ilan etmiştim seni. Şimdilerde bi güldürdün atmayı bile çok görür oldum. Çakmağın yanında mı?Yaklaşık olarak 246 günlük süregelen bir dostluğumuz var, ama sen bana bir güldürdünü çok gördün. Bak yine dertlendim, sigara içeyim bir tane.
Harbiden ya, ne oldu bize? Tabii ki de yanımda, cebimden alabilirsin.246 günlük dostluğumuz... O kadar iyi anlaşıyorduk ki ekürim ilan etmiştim seni. Şimdilerde bi güldürdün atmayı bile çok görür oldum. Çakmağın yanında mı?
Bizi birbirimize düşürmüştü siyaset. Yeni kurbanları olmuştuk artık. Neden acaba?Harbiden ya, ne oldu bize? Tabii ki de yanımda, cebimden alabilirsin.
Senin adiliğin yüzünden, deyip işin içinden sıyrılıyorum. 3. sigaraya başladım, ciğerlerim bayram ediyor.Bizi birbirimize düşürmüştü siyaset. Yeni kurbanları olmuştuk artık. Neden acaba?
4.'de gebermen dileğiyle.Senin adiliğin yüzünden, deyip işin içinden sıyrılıyorum. 3. sigaraya başladım, ciğerlerim bayram ediyor.
Beni iyi tanıyorsun aslında dediğin gibiİlişkinizde alttan alan anlayışlı olan taraf sensin demek Harun![]()
![]()
Aslında tersi olmalıydı ama
![]()
247 günlük dostuna insan böyle bir şey der mi? Seni yanlış tanımışım.4.'de gebermen dileğiyle.![]()
Rahat bırak çocuğu247 günlük dostuna insan böyle bir şey der mi? Seni yanlış tanımışım.
Sen aramıza girme. Forum tarihinin görüp görebileceği en büyük dostluğu kurtarmaya çalışıyorum.Rahat bırak çocuğu![]()
![]()
Aaa senin kısmetini kapatmıyayım benim yerimede kendi adını yazKapmaya çalışıcam ben de belki bana parlak getirir
Kız ayakkabının altına seninde adını yazdiriyim mi![]()
İşinde gücünde avukatsın bu kadar ilgilenmen bile iyi forumlaSayım düşmüş ama, yine de 3. olmak güzel.![]()
Ben çok yazdım ayakkabı altına ama hiç birinden bi hayır göremedimAaa senin kısmetini kapatmıyayım benim yerimede kendi adını yaz![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa o olabilir ama beni beklerken çürüyüp gebermedeBen çok yazdım ayakkabı altına ama hiç birinden bi hayır göremedimSen evlen de seninkine yazalım belki o zaman kısmetim açılır
![]()
Öncelik büyüklerin önce sen evlen sonra benHahah Aaa o olabilir ama beni beklerken çürüyüp gebermede![]()
![]()
![]()