Tşşk cnm sanada tebriklerİlk 5'e girmişim.Tebrikler ve emeğine sağlık.
@Çiğdem-
Ne alakası var canım. @sokak sanati ve benden zarar gelmez.
@sokak sanati Açık açık söylüyorİftira atma benden zarar gelir
Çünkü seni kendime mahkum ettim.Bundan sonra böyle.
![]()
İlişkinizde alttan alan anlayışlı olan taraf sensin demek HarunNiye ben hep kerem'in altında kalıyorum.![]()
Düğün başkasının düğünü tabiÇok bile yazmışım,İstanbul dışında başka işlerimde vardı biliyorsun
Bu hafta düğün telaşı,gelecek hafta finallerim var 2 hafta yine düşüşlerde olurum benden çok bişey bekleme![]()
Heralde ayol benim düğünüm hayalDüğün başkasının düğünü tabiBizim olacak değilya
![]()
Aaa Düğün çiçeğini senin kafana atsın uğur getiriyorHeralde ayol benim düğünüm hayal
Dedim ya sana önceden kuzenim bi parlakla evleniyor diye,işte onların düğünü![]()
Kapmaya çalışıcam ben de belki bana parlak getirirAaa Düğün çiçeğini senin kafana atsın uğur getiriyor![]()
![]()
![]()
@MasacRE- yemi laf atıyon? 😱Onun forum için hiçbir önemi yok anlayın![]()
Salatalık turşusu gibi anca yemegime meze olabilir
Yalan onun askerliği ya, @DarkLegenD ile biz çoktan çözdük o meseleyiOnun forum için hiçbir önemi yok anlayın![]()
Bende inanmadım @denizz19 un askerliğine ama geçenlerde instagram'a merhaba dedim ve çarşaf çarşaf resim görünce acaba gerçekten askermi dedim ama bir dizi setini ziyaret etmiş de olabilir ve stoklamıştır resimleri, arada atıyordur interneteYalan onun askerliği ya, @DarkLegenD ile biz çoktan çözdük o meseleyi
Mesaj sayım da normal, fazla çene çalamam ben yeterli bu kadarı![]()
Forum çığrığından çıkmışsa bu benim sorunum değil.Evet attın. Bunaklık var sende.
Sayım düşmüş ama, yine de 3. olmak güzel.
Madem sorunun değil geri alıp güldürdün at.Forum çığrığından çıkmışsa bu benim sorunum değil.![]()
Güldürmedi ama. En iyisi olmamış.Madem sorunun değil geri alıp güldürdün at.
Sen adi bir adamsın.Güldürmedi ama. En iyisi olmamış.![]()