aaa ne biçim iş o öyle,hiç anlamadımBir oda da maatbası var haber uyduruyor![]()
![]()
![]()
Hahahah Aaa işte duyum aldım diye burda açtığı söylediği haberleri bizzat kendisi çıkartıyor maatbasındanaaa ne biçim iş o öyle,hiç anlamadım![]()
Aman haber yaptığı yok ki doğru dürüstHahahah Aaa işte duyum aldım diye burda açtığı söylediği haberleri bizzat kendisi çıkartıyor maatbasından![]()
![]()
![]()
Konulara şöyle böyle duyum aldım diye şeyler paylaşıyorya sürekli kendi uydurmalarıAman haber yaptığı yok ki doğru dürüst![]()
Sallıyo bi taraflarından be ne duyumuKonulara şöyle böyle duyum aldım diye şeyler paylaşıyorya sürekli kendi uydurmaları![]()
![]()
![]()
Şirketinde maatbasından çıkartıyor bir bakıma kendi özel haberleriSallıyo bi taraflarından be ne duyumu![]()
ŞİRKETİN adı ne beŞirketinde maatbasından çıkartıyor bir bakıma kendi özel haberleri![]()
![]()
![]()
Hata bizde gülüyoruz habire
ŞİRKETİN adı ne be![]()
Hhaha @serhatt da @xemrexxx in Maatba haberlerini çıkardığı şirketin adını soruyorHata bizde gülüyoruz habire![]()
Kendisini safiye sultan sandiği için şirketiinin adıda muhtemelen "GoT" ltd şti
Hahahah Tuhaf bir yerdirKendisini safiye sultan sandiği için şirketiinin adıda muhtemelen "GoT" ltd şti@xemrexxx
Yapsa bile tanınıyordur. Sonuçta öyle gezene deli gözüyle bakarlarHahahah Tuhaf bir yerdirDısarıda kılık değiştirip palto fotel şapka falan dolasıyordur
gizli gazeteciler gibi![]()
![]()
![]()
Hahah Kravat taksa yine o gözle bakarlar evet pek değişiklik olmazYapsa bile tanınıyordur. Sonuçta öyle gezene deli gözüyle bakarlar![]()
Bende anlam veremiyorum canımSeni kıskanıyorlar bence
![]()
@serhatt Şirket adresini istedi biz de uyduruk haberleri yüzünden İstanbulun yarısı peşinde oyüzden şirketini gizliyor dısarıda kılık değiştirip geziyor diyoruzay ne diyor bu moruklar @serhatt![]()
şirket İSMİNİ ver de bu çirkeflerin iftiralarına maruz kalma bence@serhatt Şirket adresini istedi biz de uyduruk haberleri yüzünden İstanbulun yarısı peşinde oyüzden şirketini gizliyor dısarıda kılık değiştirip geziyor diyoruzMorukda sensin ayoll @Forumdash ile biz daha genciz yada sayılırız
![]()
![]()
![]()