23 Şubat 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 5 21.7%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 4.3%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Beşiktaş - Braga Maçı (Star)

Oy: 10 43.5%
  • M.U.C.K. (Show)

• Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 2 8.7%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu - Tekrar (TNT)

Oy: 5 21.7%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 4 17.4%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ya arkadaş vadi dün olsaydı fatmagül nasıl artabilir
en fazla bu reytingini alırdı yine

Şimdi olayı ilk kabulden tekrar alıyorum. önce bu konuyu açıklığa kavuşturmamız lazım ?

Soru şu : KVP ile Fatmagül'ün ortak izleyeni var mıdır ?

Bu soruya "yoktur" şeklinde cevap veriyorsan ki bu şekilde cevaplayacağına eminim,zira çok kez şahit oldum.

O durumda iki dizi birbirini hiç olumsuz olarak etkilemez, buraya kadar tamam mı ?

Yani Vadi'nin varlığı Fatmagül'ü düşürmez, Fatmagül'ün varlığı KVP'yi düşürmez.

evet doğrudur ama fatmagül artmaz

Şimdi artıp artmama olayına gelelim.

Sen yapmıyor olabilirsin ama bazı izleyicilerin şunu yaptığını söylemek yanlış olmaz kanımca:

Biri sadece KVP izleyicisi olsun, KVP yayındaysa onu izleyecek, yoksa hiç bir şey izlemeyecek.

Şimdi bu kişi KVP'nin yeni bölümü nedeniyle oturdu tv başına, sonra KVP reklama girdi, bu kişide ne yapsın, sıkıldığı için kanallar arasında dolaşmaya başladı, tüm kanalları sırayla açtı, baktı ne var ne yok diye, her kanalda yaklaşık 10 saniye kaldı diyelim, yani çok küçük seviyede tüm kanalların reytingini arttırdı.

Şimdi bu dediğimi çok kişinin yaptığını düşün, bu durumda KVP reklamdayken Fatmagül dahil diğer tüm kanallar yükselmez mi, bunun defalarca yapıldığını düşünürsek sayıyı net söyleyemesek de yaklaşık 1 reytinglik artış olmaz mı ?

Aynı şeyi ters taraflı da düşün, Fatmagül reklamdayken de KVP dahil tüm diğer kanallar az da olsa yükselir.

İşte birbirlerini pozitif etkiliyorlar dediğim bu, yani gerçek izleyicilerin vermediği havadan gelen reytingler.

Umarım bu sefer anlamışsındır.

dediğini anlıyorum ama o şekilde reyting artmaz imkanı yok.

dediğini anlıyorum ama o şekilde reyting artmaz imkanı yok.

İmkansız diye bir şey yoktur, bu dediğim ister istemez her gün her dakika her saniye yaşanıyor, mesela ben tv başına cumaları sadece Yalan Dünya için oturuyorum, o olmazsa oturmam, oturduğumda da reklam aralarında diğer kanalları zap yapıyorum ve onlara reyting kazandırıyorum.

Psv-Ts ve Bjk-Braga maçının ilk yarısını izledim. Gece de Spartacus'a baktım...

fatmagülün suçu her perşembe olduğu gibi zirvede kurulmuş aşağıdaki proğramlara nanik yapıyor

olay öyle gerçekleşmiyor mesela perşembe günleri ben tnt yi yayından çıkarıyorum
zap yaparken bile rastlama şansım sıfır

ama beşiktaş maçına her dizinin izleyicisinin katkısı olduğuda bir gerçek bende dün reklam arası maça baktım..
ama reklam arası tnt açtığım bir gün hatırlamıyorum

ben kanal d yi sadece çarşamba günü izliyorum o da olmasa kanal d yi silecem

Ama siz reytingleri bildiğiniz için ister istemez taraf tutuyorsunuz, rakip diziyi sevmediğinizden ilgili kanalı hiç açmak istemiyorsunuz ama halk reytingleri umursamadan zapping yapıyor.

Ama siz reytingleri bildiğiniz için ister istemez taraf tutuyorsunuz, rakip diziyi sevmediğinizden ilgili kanalı hiç açmak istemiyorsunuz ama halk reytingleri umursamadan zapping yapıyor.

niye endgame... biz halk değilmiyiz

işine gelmediği zaman kaçma huyun var takas
vadi gibi... vadi nasıl perşembe maç varken kaçıyorsa sendede bu huy var

benim bişeyden kaçtığım yok ben çok mantıklıca açıklıyorum ama arkadaş anlamıyor daha fazla üstüne gitmek istemiyorum
vadinin bişeyden kaçmasına gerek yok çekimler yetişmediğinden ara veriyo malum vadi fatmagül gibi 2 saat boyunca aynı noktayı göstermiyo
gördüğün gibi vadinin tekrarı 6 reytinge yakın almış tekrarının özeti bile ilk 10 da daha fazla konuşmaya gerke yok sanırım
haftaya her iki gruptada 1.yiz

tekrarının izlenmesi seni niye şaşırttıki, yeni bölüm 12 reyting alıyorsa tekrarının 6 reyting alması normal. fatmagülün yeni bölümü değilde tekrarı olsa bende izlerim ve eminim 9 civarı reyting alır..

benim dediğim olay farklı , tamam vadi çekimleri yetiştiremedi diyelim, ama nedense hep önemli maçlara denk geliyor bu yetiştirememe durumu sencede garip değilmi

Takas "mantıksız" yorumuna bir şey demedim ama fazla ileri gitme istersen, burada bir konu üzerinde konuşuyoruz, direkt bana hitap etmen yanlış !

fatmagül zar zor 11-12 reyting alıyo tekrarı mı 9 reyting alacak

Fatmagülün Suçu ne? 2 grupta da zirvede yer almış. Maçtan az da olsa etkilenmiş
M.U.C.K Final bölümüyle vasat gitmiş
Kalbim 4 Mevsim az da olsa yükselmiş ama genel olarak kötü gidiyor
Alemin Kralı KVP yokluğunda reytingini arttırmış
Stardakı maç süper gitmiş
Fatmagül 1ci gelirken bu kavga niye? Tabii ki KVP yokluğunda Fatmagülün artmasını beklemek olmaz. Ama düşmesi maçtan etkileniyor. Gelecek hafta da zirvede yer alacaktır muhtemelen

MUCK'un finalinde niye "yeni bölüm" yazıyordu ? Devam etme şansı olsun diye açık kapı mı bıraktılar dün, anlayamadım.

Vadinin tekranin reyting alması normal bir durum. yazık maç olduğunda vinn yapan vadinin yeni bölümünü bekleyen insanlar var türkiyede
))) Ha yeni bolum var ha yeni bolum cikacak diye ekranda omur tuketmisler iste.

yani dizi habersiz yayinda vinn yapinca cogu dizinin ayni gun tekrari yuksek reyting alir. mesela obzgnin ayni gun tekrarlari 7-8 reyting alip gun birincisi oldugu cok olmustur

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...