spartacus gece geç yayınlanmasına göre iyi gitmiş
KVP nin olmaması ALemin Kıralına yaramış
Spartacüs bu sefer de maç yayınından nemalandı biraz, henüz daha net reytingini göremedik. Ama yine de 15 share gibi bir oran alarak oldukça başarılı.
spartacus gece geç yayınlanmasına göre iyi gitmiş
KVP nin olmaması ALemin Kıralına yaramış
Spartacüs bu sefer de maç yayınından nemalandı biraz, henüz daha net reytingini göremedik. Ama yine de 15 share gibi bir oran alarak oldukça başarılı.
el insaf ... fatmagulun neden yukselemedigini acaba kurtlar vadisi neden yayilanmadiginda aramak dogru degilmi......
fatmagul hic biseyden korkmamis mac muc dinlememis ve delikanlilar gibi kendini koymus.. bu durum takdir edilmeli bence.. elestri baska yere gelmeli
kardes Mac vadi den zayif bir rakip FGSN ye demekki Mac yerine karsisinda vadi olsaydi iki grubtada zirveyi alirdi.
Vadi Mac yüzündenmi yayinlanmadi bilmiyorum ama eger öyle ise PANA ya yaziklar olsun. Benim tek bildigim vadi de izzet karakterini canlandiran Erol tezeren Facebook ta resmi sayfasindan cekimlerin yetismedigini yazdigi
her macta vadi nedense yetisemez ))) Gorende besiktas yerine vadi anteraman yapiyor sanacak ))))
Bu ara vadinin fragmani cikmismiydi.
her macta vadi nedense yetisemez ))) Gorende besiktas yerine vadi anteraman yapiyor sanacak ))))
Bu ara vadinin fragmani cikmismiydi.
vadi kaçak dovuşmez
fragman daha yayinlanmadi buda bence bölümün yetismedigini kanitliyor, Benim duydugun necati sasmaz kurt kanununda konuk oyuncu olarak oynayacagi icin o cekimlerdeydi ve o yüzden vadi nin cekimleri yetismedi.
her mac boyle olur. fanatik arkadaslar vadi para icin cekilen bir dizi.. dizi oncesi kanala yeterli reklam gelnezse kanal vadiyi yayinlamaz. mac gunlerinde vadiye kimse reklam vermeyince kanal diziyi yayindan nedense son anda ceker..
tv dunyasinda hersey reklamdir. reklam alamayan dizi yayindan kalkar. olay bu kadar basit
fragman daha yayinlanmadi buda bence bölümün yetismedigini kanitliyor, Benim duydugun necati sasmaz kurt kanununda konuk oyuncu olarak oynayacagi icin o cekimlerdeydi ve o yüzden vadi nin cekimleri yetismedi.
her mac boyle olur. fanatik arkadaslar vadi para icin cekilen bir dizi.. dizi oncesi kanala yeterli reklam gelnezse kanal vadiyi yayinlamaz. mac gunlerinde vadiye kimse reklam vermeyince kanal diziyi yayindan nedense son anda ceker..
tv dunyasinda hersey reklamdir. reklam alamayan dizi yayindan kalkar. olay bu kadar basit
kardes bütün diziler Para icin cekiliyor Kimse babasinin hayrina Dizi cekmiyor. Ikincisi daha gecen hafta vadi reklam rekoru kirdi diyirduk ne olursa olsun yayinlanacak reklami alir. Ücüncüsü gecen haftada Mac vardi ondan öncede hafta ici log maclari vardi yinede vadi yayinlandi.
Bölüm yetişse de yetişmese de dizi ara verdiği hafta fragman yayınlanmaz bildiğim kadarıyla, ben henüz şahit olmadım 2 hafta önceden fragman yayınlandığına.
Gecen hafta acik kanalda besiktas ve trabzonun maci varmiydi )))) zaten trabzonun maclari reyting almadigi icin acik kanalda yayilanmaz
ne olursa olsun FGSN bu hafta basarisiz olmustur, haftayada vadi söke söke zirveyi alacak.
kardes polatin vuruldugu bölümlerdede ara vermisti vadi ve o Zaman fragmani 2 hafta önce yayinlamisti ve fragman rekor kirmisti.
yezate şike var fragman 1 üzliom 10 sayılıo neden youtube 100 bin gecemio vadi fragmanlarinda şike tespit ettim yezate.com da
kardes pana Kendi sitesinde Niye sike yapsin ne amacla? Senin dedigini bende denedim her girdiginde 10 tiklanma olmuyor farkli farkli oluyir bazen 10 bazen 3 bunun sebebide ayni anda bircok kisinin tiklamasi. YouTube de az izlenmesinin sebebide pana YouTube den fragmanlari ve yeni bölümleri sildiriyor videolar en fazla 12 Saat YouTube de kaliyor.