WesTxCoasT
Favori Üye
şimdi cevaplayayım sorunu sen bu şekilde sorsaydın bende şöyle derdim: maalesef takas senin kendi türünden canlılar aradığını biliyorum ama forumda yok ne yazıkki... meralara bak mandıralara bak aradığını orda bulabilirsin derdim...
bu yazı ceza aldı..ne yazmışım: sen böyle dersen bende böyle derim diyorum yani vatandaşın yazdığı mesaja bir cevap..
ceza verirken taraf tutmak hiç hoş değil
bana verilen cezaların 10 tanesinden dokuzu emreemreu nickli mod arkadaşımıza ait
modun vadisever olması cezada adil olmasını engellememeli
yukardaki yazım ceza aldı eğer ceza gerektiriyorsa yeniden yazıyorum aynı yazıyı ...
vadının bır numara oldugu falan yok, ha senın ıcın oyleyse burda propagandasını yapamazsın. Gıt vadının forumuna. Bı gunde bı konuya vadı bı numara yazmayın bakalım tartısma cıkıyormu
şu vadiye yalan yanlış laf atanlar olmasa forumda forum çok süper olacak inanın foruma zerre kadar yararınız yok tek yaptığınız tartışma çıkarmak.bi de ne söyledikleri de belli değil şunların yazdıkları her mesaja süper cevaplar verdim resmen her söylediklerini tek tek çürüttük ama yok arkadaş susmuyolar hala bi arayış içersindesiniz eminim ki babanız dayınız amcanız vs. vadiyi izliyodur ve şuna da eminim ki vadinin 1 numara olduğunu siz de çok iyi biliyosunuz bazı şeyleri kabullenmek gerekir ama siz de o yok arkadaşlar.
bence sen alıştır kendini kvp yönelen eleştirilere yoksa bayaa işin varrr....
biz gerçekleri söylüyoruz gerçekler acıdır capslock
gerçeğin ne olduğunu bilmiyo daha bide burda gerçek diye konuşuyo!
gerçeğin ne olduğunu bilmiyo daha bide burda gerçek diye konuşuyo!
biz adam gibi eleştirilere her zaman açığız yalana iftiraya değil.doğru ve düzgün şeyler söyleyin başımız üstüne ama nerdee
ben yazdılarımı yazdın ve her yazdığım kelimenin ve harfin sonuna kadar arkasındayım daha da uzatmayınsenin doğruların sana , bizim doğrularımız bize doğru kimse kimseyi zorla yada başka bi şekilde ikna edemez. eyer kafamızda bitirdiysek olur. sadece düzgün telafuz et ve karşıdakinin görüşlerine saygı duy. iftira laflarıda söyleme, kişinin niyetini bilmeden onu niyetsiz yapmak çok saçma bi davranış. birazdaha düşün ölç,tart öyle yaz!
dikkat et yakup bugün cezalarda tarafsızlık ilkesi yok.. sen ceza alırsında vadiseverlere bişey olmaz..
hakaret edip ceza almayacağınızı mı zannediyosunuzaynen ne objektiflik ama!
senin doğruların sana , bizim doğrularımız bize doğru kimse kimseyi zorla yada başka bi şekilde ikna edemez. eyer kafamızda bitirdiysek olur. sadece düzgün telafuz et ve karşıdakinin görüşlerine saygı duy. iftira laflarıda söyleme, kişinin niyetini bilmeden onu niyetsiz yapmak çok saçma bi davranış. birazdaha düşün ölç,tart öyle yaz!
ben yazdılarımı yazdın ve her yazdığım kelimenin ve harfin sonuna kadar arkasındayım daha da uzatmayın
bizde arkasındayız. zaten bi insan laf söylüyosa o lafın sonuna kadar arkasında olarak yazmıştır o kelimeleri.bide laflarımızda büssürü yalan bulurum demişsin yazda bizde bakalım neler söylemişizz...
Sizin yorumların yarısı sallama hayal 2 hafta önce vadi birinci oldu iki gruptada destere fatmagül yine birinci olmus helal olsun falan yazmıs
geçmiş sayfaları okuyup görebilirsin eğer istiyosan tek tek bulurum