23 Şubat 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 5 21.7%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 4.3%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Beşiktaş - Braga Maçı (Star)

Oy: 10 43.5%
  • M.U.C.K. (Show)

• Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 2 8.7%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu - Tekrar (TNT)

Oy: 5 21.7%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 4 17.4%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu konuyu okumak işkence vallahi seviye yerlerde yakışmıyor foruma

sen çocuksun demediki.. çocukmusun dedi bu aynı zamanda bir sorudur neden yani çocuk olamazmı olabilir soruyu sordu yakup cevabıda takas 19 yaşındayım diyerek verdi burda ceza verilecek bir durum yok bence gereksiz bir ceza verildi.. ozan arkadaşımızın yazdığı cezayı adil bulmuyorum...

destere bunlar böyle işine gelmeyince onlar bize karışıyo laflarını ederler. nedendse takas bütün tartışmaların içinde ama o da buyuk bi ceza almadı. bende adil bulmuyorum kendi cezamı.

admınler 'kalın kafalı' gıbı elestırı kelımesıne bıle ceza verıyorsa aylardır propaganda yapan takasın forumdan atılması gerek.

admınler 'kalın kafalı' gıbı elestırı kelımesıne bıle ceza verıyorsa aylardır propaganda yapan takasın forumdan atılması gerek.

yok artık. siz olmasanız forum süper oluyo siz gelince tartışma çıkıyo adminin yerinde olsam hepinizi banlarım sizin

şimdi cevaplayayım sorunu sen bu şekilde sorsaydın bende şöyle derdim:
maalesef takas senin kendi türünden canlılar aradığını biliyorum ama forumda yok ne yazıkki... meralara bak mandıralara bak aradığını orda bulabilirsin derdim...

buyuk hakaret ettın takasa . Suan

sizin yüzünüzden hayat devam ediyor u kaçırcam uğraşamam :D

hadı ya. Bızım yuzumuzden tartısma cıkıyormus.. Sen haftaya persembe konuya yazı yazma bakalım kac sayfa olacak.

Tamam artık tartışmayın beyler ama destere Forumda vadiyi seven 3 -5 kişi yok bunu bil sadece Vadi herzaman 1 numara

al ıste ya. Susun dıyor ardından vadıyı 1 numaraya yapıyor. ADMINLER BI DUZENLEME YAPSIN yoksa forum forumluktan cıkacak..

Herkese merhaba arkadaslar foruma yeni katildim..şunu söliim muhteşem yüzyil hayraniyim ilerki haftalarda onunla ilgili hele bi çarşamba gelsin dizi oynasin perşembede yorumumu yaparim..

aklınız bu kadar alıyor ıste. Bıseyı defalarca yazmak zorunda kalıyoruz. Sız susun bakalım tartısma cıkıcakmı,ha eger susamıyosanuz pananın olmadı vadının forumuna gıdın

aklınız bu kadar alıyor ıste. Bıseyı defalarca yazmak zorunda kalıyoruz. Sız susun bakalım tartısma cıkıcakmı,ha eger susamıyosanuz pananın olmadı vadının forumuna gıdın

Yalan yanlıs yorumlar yazan bizmiyiz hem ne yorup yapmıcağımı sanamı sorcam

o zaman ınsanlarada karısmayacaksın delıkanlı. Kımse yalan seyler soylemıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...