ya bi git öbgzk nin neyi kalitelikalite dedin mi vadi açık ara lider
sen çocukmusun bu ne yaa herşeye kvp bu kadar benimsemene gerek yok sadece izle , sev ve birazda savun o kadar abartıyosun artık.. polat cücesi zaten kalitesiz vicutt
ya bi git öbgzk nin neyi kalitelikalite dedin mi vadi açık ara lider
sen çocukmusun bu ne yaa herşeye kvp bu kadar benimsemene gerek yok sadece izle , sev ve birazda savun o kadar abartıyosun artık.. polat cücesi zaten kalitesiz vicutt
Evet arkadaşlar, takas'ın sunduğu tartışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu konuda en çok mesajı yaklaşık 80 mesajla takas atmıştır ve atmayada devam ediyor. Böyle devam ederse bu konuda aşırı şekilde mesaj olacak.
vadı kalıte bakımından karsısında my oldugu muddet bırıncı olamaz. Obgzk yı zaten katmıyorum bıle gecen sezonu kalıtelıydı bu sezon basından berı aynı konu..
hakaret en az 5 poınt takas sıkayet et
Öyle Bir Geçer Zaman Ki gününde Kurtlar Vadisi Pusu, Kurtlar Vadisi Pusu gününde Öyle Bir Geçer Zaman Ki konuşuluyor ya orası çok ilginç.
arkadaş sende boy kompleksi mi var boyun kaçben abartmıyorum gerçekleri söylüyorum ama siz yediremiyosunuzben 19 yaşındayım bi sorun mu var?
bütün kavgaları siz çıkarın, siz başlatın ben nie ceza yiyiyomuşum. tabi böyle bütün doğruları söyleyince şikayet edersiniz!
bız hakaret etmıoz en az 5 yemen lazım cocukmuşun dedın takasa
bende 21 yaşındayım asıl sana ne oluyo?
sen çocuksun demediki.. çocukmusun dedi bu aynı zamanda bir sorudur neden yani çocuk olamazmı olabilir soruyu sordu yakup cevabıda takas 19 yaşındayım diyerek verdi burda ceza verilecek bir durum yok bence gereksiz bir ceza verildi.. ozan arkadaşımızın yazdığı cezayı adil bulmuyorum...
sen çocuksun demediki.. çocukmusun dedi bu aynı zamanda bir sorudur neden yani çocuk olamazmı olabilir soruyu sordu yakup cevabıda takas 19 yaşındayım diyerek verdi burda ceza verilecek bir durum yok bence gereksiz bir ceza verildi.. ozan arkadaşımızın yazdığı cezayı adil bulmuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?