23 Şubat 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 5 21.7%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 4.3%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Beşiktaş - Braga Maçı (Star)

Oy: 10 43.5%
  • M.U.C.K. (Show)

• Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 2 8.7%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu - Tekrar (TNT)

Oy: 5 21.7%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 4 17.4%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ya bi git öbgzk nin neyi kaliteli
kalite dedin mi vadi açık ara lider

sen çocukmusun bu ne yaa herşeye kvp bu kadar benimsemene gerek yok sadece izle , sev ve birazda savun o kadar abartıyosun artık.. polat cücesi zaten kalitesiz vicutt

Evet arkadaşlar, takas'ın sunduğu tartışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu konuda en çok mesajı yaklaşık 80 mesajla takas atmıştır ve atmayada devam ediyor. Böyle devam ederse bu konuda aşırı şekilde mesaj olacak.

sen çocukmusun bu ne yaa herşeye kvp bu kadar benimsemene gerek yok sadece izle , sev ve birazda savun o kadar abartıyosun artık.. polat cücesi zaten kalitesiz vicutt

arkadaş sende boy kompleksi mi var boyun kaç
ben abartmıyorum gerçekleri söylüyorum ama siz yediremiyosunuz
ben 19 yaşındayım bi sorun mu var?

aga bazıları laf anlamıyo biz de anlatıyoruz

vadı kalıte bakımından karsısında my oldugu muddet bırıncı olamaz. Obgzk yı zaten katmıyorum bıle gecen sezonu kalıtelıydı bu sezon basından berı aynı konu..

Öyle Bir Geçer Zaman Ki gününde Kurtlar Vadisi Pusu, Kurtlar Vadisi Pusu gününde Öyle Bir Geçer Zaman Ki konuşuluyor ya orası çok ilginç.

Son düzenleme:
vadı kalıte bakımından karsısında my oldugu muddet bırıncı olamaz. Obgzk yı zaten katmıyorum bıle gecen sezonu kalıtelıydı bu sezon basından berı aynı konu..

bence kalite olarak açık ara vadi ama sizin fikrinizi bilemem

bu kadar kalın kafalısınız işte. Nesnel ve oznel yargıları bıle ayırt edemıyosunuz. Bence turkıyenın en ıyı dızısı vadı dıyeceksın. Kalıte nesnel bı yargıdır. Mesela bence turkıyenın en guzel sehrı ızmır derım fakat turkıyenın baskentı ızmır dıyemem. Tabı yıllarca vadı ızlemıs bırının algısının dusmesı normal.. Vadı bı sahsıyet olsa -ıyıkı degıl- resmen tapıcaksınız..

Öyle Bir Geçer Zaman Ki gününde Kurtlar Vadisi Pusu, Kurtlar Vadisi Pusu gününde Öyle Bir Geçer Zaman Ki konuşuluyor ya orası çok ilginç.

xı ızledım dıyıp gecıceksın. Ama sen salı gunu gelıp vadı turkıyenın en ıyı dızısı dersen kavga cıkar tabıkı

hakaret en az 5 poınt takas sıkayet et

sen çocukmusun lafının karşılığı olarak sende boy kompleksimi var şeklinde bir cevapla eşitlenmiş durumda iki eksi mesaj bir artı mesaj ederki bu durumda cezaya gerek yok ama mod arkadaşlar çok istiyorsa ceza vermeyi takasa verebilirler buna itiraz etmem..
çünkü ben dün bir ceza almıştım takas almadı bugün takasın alması gerekiyorki eşitlenelim hemşerilik böyle kara günlerde belli olur

biz saygı çerçevesinde konuşuyoruz siz işinize gelmeyince hemen hakaret ediyosunuz

bız hakaret etmıoz en az 5 yemen lazım cocukmuşun dedın takasa

sen çocuksun demediki.. çocukmusun dedi bu aynı zamanda bir sorudur neden yani çocuk olamazmı olabilir soruyu sordu yakup cevabıda takas 19 yaşındayım diyerek verdi burda ceza verilecek bir durum yok bence gereksiz bir ceza verildi.. ozan arkadaşımızın yazdığı cezayı adil bulmuyorum...

cocukmu ? Dıon bana

örnek veriyorum ben sana malmısın sen desem ceza vermeyecek mi bana
aynı şey işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...