Hazem
Favori Üye
aga totalde 19.75 reytingi var fatmagülün ama inanmıyorum şikeli reytinglerine
Muhtesemin rakipleri cok fatmagulun az o yuzden muhtesemi geciyo o da 1 reyting bile olmuyo.
fatmagülün aldığı reytingler gerçek değil ki şikeyle alınmış reytinglermuhteşem yüzyılda fatmagülde daha 2 sene olmadan baya düştüler
sımdı nıye o kadar reytıng yok ? Aynı aydayız,nerdeyse her evde televızyon var ve 25 reytıng cok zor gecılıyor. Sacmalamaktan vazgecın artık o reytınglerın sısırme oldugu cok bellı.
m.yüzyıl ab 25 reyting gördü agb de
ben sana hep totel totel diyorum.. gördüğün gibi totelde 19 yapmışısız eğer 19 şikeyse muhteşemin 25 i de şikedir!
fatmagulle mynın kalıtesı ortada. Suanda en kalıtelı dızı my ve reytıngı onemlı degıl-kı a/bdekı oranları gıderlerını kat ve kat gecerek surmesını saglar..
tarafsız bi gözle şunu söylüyorum total hangisinin daha çok izlendiğini gösterir.yani hangisi daha çok izlenmiş diye bakacaksanız totale bakılır sonuçta tüm grupların toplamı adı üstünde tüm kişiler
ya bi git öbgzk nin neyi kalitelimuhetşemin kalitesimi çok güzel sanki koskoca osmanlı haremden ibaret yok hünkürım sağolun yok hürremin ballı yağlı şansları. çok güzelmiş kalitesi. onun sadece görsel ve oyuncu kalitesi var ama senaryo iyrenç. içi bilen bi senarist olsaydı o şu anda çok güzel reytingleri alıyodu. şu anın en kaliteli dizisi her bakımdan "öyle bir geçer zaman ki"
aga sagol bılmıoduk ama yayın gelırı ab ye bakar .d
muhetşemin kalitesimi çok güzel sanki koskoca osmanlı haremden ibaret yok hünkürım sağolun yok hürremin ballı yağlı şansları. çok güzelmiş kalitesi. onun sadece görsel ve oyuncu kalitesi var ama senaryo iyrenç. içi bilen bi senarist olsaydı o şu anda çok güzel reytingleri alıyodu. şu anın en kaliteli dizisi her bakımdan "öyle bir geçer zaman ki"
tarafsız bi gözle şunu söylüyorum total hangisinin daha çok izlendiğini gösterir.yani hangisi daha çok izlenmiş diye bakacaksanız totale bakılır sonuçta tüm grupların toplamı adı üstünde tüm kişiler
evet FSN totalde ve ab grubunda 28 dolayında reyting alarak her iki gruptada şampiyon olmuş.. gerisi hikaye takas..
şu anda en kaliteli diziler .
muhteşem yüzyıl , fatmagülün suçu ne, öbgz,keşanlı,behzat ç. AFK, vesaire vesaire dikkat ettiysen daha vadiye sıra gelmedi kalite açısından 40. sırada ama izlenme açısından 5. sırada vadi...
evet FSN totalde ve ab grubunda 28 dolayında reyting alarak her iki gruptada şampiyon olmuş.. gerisi hikaye takas..
şu anda en kaliteli diziler .
muhteşem yüzyıl , fatmagülün suçu ne, öbgz,keşanlı,behzat ç. AFK, vesaire vesaire dikkat ettiysen daha vadiye sıra gelmedi kalite açısından 40. sırada ama izlenme açısından 5. sırada vadi...
kalite bakımından açık ara vadi 1. reytingleride süperhaftaya fatmagülü geçecez kurtuluşunuz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?