iste yeni sezon agustos sonu oluyor.Hareketlilik vardi 3. bolumde ama isteÖnce senaryoya müdahale edilir sonra gün saat yeni sezona kadar devam eder.
iste yeni sezon agustos sonu oluyor.Hareketlilik vardi 3. bolumde ama isteÖnce senaryoya müdahale edilir sonra gün saat yeni sezona kadar devam eder.
Ben de fox u izliyorum Kiraz Mevsimi ve Karagülü Star dizilerini hem izle hem de forumda alay etMaliyle dalga geçiyorsun hepBen senin kadar fanatik kanal fanı değilim başka kanalları da seyrediyorum. 😉 Hatta Star Kanal D ile birlikte en çok izlediğim kanal.
2 reyting bile alamayan diziyi tabiki de bitirir senin kanalın olsa 13 reyting alan diziyi mi yayınlarsın yoksa 2 reytinglik diziyi mistar harcar onu güçlü bir dizi gelirse sihirli annemi harcadı muhteşem yüzyılı alınca @Bully
Cumartesi saat 15 te okadar reyting alması bile mucizeBen de fox u izliyorum Kiraz Mevsimi ve Karagülü Star dizilerini hem izle hem de forumda alay etMaliyle dalga geçiyorsun hep
2 reyting bile alamayan diziyi tabiki de bitirir senin kanalın olsa 13 reyting alan diziyi mi yayınlarsın yoksa 2 reytinglik diziyi mi
İzlediğim Star dizisine niye takılayım. Ama izlemediklerime takılırım. Mali'nin kendisini de pek sevmem zaten.Ben de fox u izliyorum Kiraz Mevsimi ve Karagülü Star dizilerini hem izle hem de forumda alay etMaliyle dalga geçiyorsun hep
2 reyting bile alamayan diziyi tabiki de bitirir senin kanalın olsa 13 reyting alan diziyi mi yayınlarsın yoksa 2 reytinglik diziyi mi
O zaman iyice gıcık kaparım o kanala.star harcar onu güçlü bir dizi gelirse sihirli annemi harcadı muhteşem yüzyılı alınca @Bully
Yanlış hatırlamıyorsam önce pt1 de yayınladı tutmayınca erken saate aldı haksız mıyım?Cumartesi saat 15 te okadar reyting alması bile mucize
hayır 5. ciydiYanlış hatırlamıyorsam önce pt1 de yayınladı tutmayınca erken saate aldı haksız mıyım?