😱Güllerin Savaşı beklediğim gibi yükseliş yakalamayı başarmış. Total daha iyi olabilirdi ama AB ve ABC1'de süper gitmiş. Devamı gelir umarım bu yükselişin.
Ruhumun Aynası tutmadı geçmiş olsun.
Eyvah Düşüyorum Çarkıfelek gelince düşüşe geçmiş hemen.
Ulan İstanbul tekrarıyla şov yapmış ab 4 reyting süper.
Ağa'm yavaş yavaş yükseliyor tahmin ettiğim gibi.
37 KUCUK AGA (TKR) KANAL D 09:56:49 11:58:29 1,02 11,96 8,50
Gerçekleri yazdım.😱
😱hep kanal d yapımlarına övgü star ve foxun yapımına hakaret
Güllerin Savaşı o fragmana bu oranları almış bu dizi daha da yükselemez
Yangın çıktı kız ölüyordu ama totalde ala ala 4.5 ab de 5.5 almış.Bir de karşısında rakip yok bir tane bile rakip yokHaftaya da yayınlanmayacak.O zaman düşüş kaçınılmaz
Çarkıfelek düşüş yaşıyor normalde 4 alıyordu ama 3.5 lara düşmüş...
Mali vasat gidiyor zaten ağustosta biter.
Ruhumun Aynası vasat ötessi..Filiz Ahmet acil çıksın şu diziden yakışmıyor kendisine böyle diziler ve bu arada foxtan uzak dursun kariyerini düşünüyorsa
Ulan İstanbulun tekrarı çok iyi gitmiş tebrik ederim...
Güzel Köylünün tekrarı idare eder.Aslında daha yüksek oranlar alabilirdi.Tekrardan önce çok izlenen bir yapım olmadığı için düşük oran almış ama yinede fena değil...
Eğer izlenen bir yapımın arkasından başlarsa daha iyi oranlar alır mesela ulan istanbula bak.Gerçekleri yazdım.
Bu arada Güzel Köylü'nün tekrarına daha yüksek alabilirdi demişsin de 3. gece tekrarı o yani normal sonuç bence.
Dün Ulan İstanbul'un yeni bölüm sonrası ilk tekrarıydı ama Güzel Köylü'nün yeni bölüm sonrası 3.tekrarıydı o açıdan bakmak lazım sonuçlara.Eğer izlenen bir yapımın arkasından başlarsa daha iyi oranlar alır mesela ulan istanbula bak.
3.tekrarı mı o zaman bu oranlar çok iyi
Ulan İstanbul bence düşüş yaşayacak geçen bölümde düet için izlendiğini düşünüyorum zaten sosyal medyada da konuşulmuş.Ve ne zaman kanal d yi açsam hep ulan istanbul tanıtımı ve 1 tane de değil 3 4 tane ayrı ayrı fragmanNeyse haftaya yok 2 hafta sonra düşüşDün Ulan İstanbul'un yeni bölüm sonrası ilk tekrarıydı ama Güzel Köylü'nün yeni bölüm sonrası 3.tekrarıydı o açıdan bakmak lazım sonuçlara.
Sen de tüm Kanal D dizilerine düşecek diyorsun Küçük Ağa ile ilgili yorumların hala aklımda.Ulan İstanbul bence düşüş yaşayacak geçen bölümde düet için izlendiğini düşünüyorum zaten sosyal medyada da konuşulmuş.Ve ne zaman kanal d yi açsam hep ulan istanbul tanıtımı ve 1 tane de değil 3 4 tane ayrı ayrı fragmanNeyse haftaya yok 2 hafta sonra düşüş
Kanal D nin tüm yapımları değil mesela Benim Adım Gültepe iddialı bir dizi...Sen de tüm Kanal D dizilerine düşecek diyorsun Küçük Ağa ile ilgili yorumların hala aklımda.
Görücez bakalım Kaçak Gelinler'i iyi geçti bu hafta.
inşallah ama bitcek bnce ruhumun aynasiRuhumun Aynası gün değiştirsin PT2 olsun ilk bölüm tadını almıştım dün tekrar.
Güzel Köylü inşallah devam eder çok güzel dizi Star harcamasın onu. 😡Kanal D nin tüm yapımları değil mesela Benim Adım Gültepe iddialı bir dizi...
Kaçak Gelinlere gelince onu bende anlamadım dün reytinglere baktım totalde düşmüş ab de yükselmiş....Ama bölüm durgundu.Yeni sezona kalır mı diye sorarsan %25 o da pt2 de ama Güzel Köylü yeni sezonda devam eder.
Keşke kanal d de olsaydı değil misenin içinGüzel Köylü inşallah devam eder çok güzel dizi Star harcamasın onu. 😡
Bu kadroyu hemen harcamaz.inşallah ama bitcek bnce ruhumun aynasi
Kanal fark etmez devam etsin yeter.Keşke kanal d de olsaydı değil misenin için
reytingi boyle giderse harcanir kadro onenli degil reytinglerde.Agustosun sonunda biterBu kadroyu hemen harcamaz.
Önce senaryoya müdahale edilir sonra gün saat yeni sezona kadar devam eder.reytingi boyle giderse harcanir kadro onenli degil reytinglerde.Agustosun sonunda biter
he hee kesin öyledirKanal fark etmez devam etsin yeter.
Ben senin kadar fanatik kanal fanı değilim başka kanalları da seyrediyorum. 😉 Hatta Star Kanal D ile birlikte en çok izlediğim kanal.he hee kesin öyledir
star harcar onu güçlü bir dizi gelirse sihirli annemi harcadı muhteşem yüzyılı alınca @Bullyhe hee kesin öyledir